Tělísko Mirena

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5
29.6.16 15:22
@smurfka píše:
@matka1 od nasazení? to muže trvat i tři měsíce v kuse…ale zkusit to mužete..já měla nějaký forte na krvácení a špinění..

mozem sa opytat ako dlho mas zavedene to teliesko? a ako ti dlho trvalo kym sa ti to dalo do normalu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
29.6.16 15:53

@matka1 já už skoro rok..
jako po zavedení jsem špinila jen asi týden a pak jsem normálně dostávala každý měsíc ms..delší než bez tělíska ale slabší…a ms mám porád..
ale jsou holky co krvácí po zavedení i tří měsíce i někdy pul roku než se to srovná..bohužel..každé tělo je jiné

• Citovat
  • Upravit
925
29.6.16 17:10

@matka1 Ahoj… Já jsem krvácela 21 dní, pak týden pauza, pak asi 17 dní, pak asi 10 dní pauza, pak 12 dní a pak už jsem měla normální cyklus, krvácela jsem tak 2dny, jinak špinění, celkem asi tak 7dní. Po necelých 2 letech od zavedení mi MS občas vynechá. Dostanu to tak jednou za 3 měsíce, mám ji teď zavedenou 2,5 roku. Chce to vydržet, každé tělo je jiné. Taky jsem si ji nechala zavést kvůli chudokrevnosti a silné a křečovité MS a migrénám. Od zavedení migréna jen jednou (z vlastní blbosti), takže za mě pohoda :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
29.6.16 17:29
@Piitra píše:
@matka1 Ahoj… Já jsem krvácela 21 dní, pak týden pauza, pak asi 17 dní, pak asi 10 dní pauza, pak 12 dní a pak už jsem měla normální cyklus, krvácela jsem tak 2dny, jinak špinění, celkem asi tak 7dní. Po necelých 2 letech od zavedení mi MS občas vynechá. Dostanu to tak jednou za 3 měsíce, mám ji teď zavedenou 2,5 roku. Chce to vydržet, každé tělo je jiné. Taky jsem si ji nechala zavést kvůli chudokrevnosti a silné a křečovité MS a migrénám. Od zavedení migréna jen jednou (z vlastní blbosti), takže za mě pohoda :palec:

Dala som si od dnes norethiseron na 10dni pisu ze dve tab. denne mam davat dam si len po jednej uvidim co bude dalej..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
26.7.16 03:11

Ja uz mirenu nikdy… Desne dlouho jsem spinila a vsechno me bolelo a nakonec jsem mela rok pravidelne krece v podbrisku na prave strane a byla jsem na vsech moznych i nemoznych vysetreni a vse ok, tak me napadlo ze to muze byt telesem a vyndala jsem. Od te doby mam pokoj. Byly to desne krece. Nemohla jsem ani dychat. Takze po temer trech letech klid a lituju tech 6000 :zed: :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
smurfka
6.9.16 13:16

Tak já ji mám rok a něco..za mě pohoda. Neměla jsem žádné problémy, až teda na to, že mi ještě uplně nevymizela ms..ale po roce a po pul roce braní cyclo3forte se zkrouhla na dva dny..takže aspon tak. Jinak zatím spokojenost.

• Citovat
  • Upravit
6257
6.9.16 13:18

Mě teda muselo být vyndáno pro stálé záněty, do té doby jsem nevěděla co je to zánět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
6.9.16 13:20

@Andy27 no jo..tak některé tělo v sobě cizí předmět nesnese.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
6257
6.9.16 13:28

Jj se právě stává…mě se to chytlo přímo do tělíska..z vody, když jsme byli na slapech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.9.16 15:33
@smurfka píše:
Tak já ji mám rok a něco..za mě pohoda. Neměla jsem žádné problémy, až teda na to, že mi ještě uplně nevymizela ms..ale po roce a po pul roce braní cyclo3forte se zkrouhla na dva dny..takže aspon tak. Jinak zatím spokojenost.

A zabralo ti to cyclo? Jak ho bereš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
6.9.16 16:07
@MilijonDolarBejby píše:
A zabralo ti to cyclo? Jak ho bereš?

no než jsem měla cyclo tak jsme měla ms i šest dnů i více, co jsem ho začla brát tak se to zkracovalo..nejdřív na 4 dny a pak na dva dny..beru normálně - jak začnu spinit nebo krvácet tak tri dny, trikrát denně prášek..ted už když to mám jen dva dny, tak beru jen dva dny..prostě jakmile začneš špinit nebo krvácet tak začít zobat třikrát denně..

• Citovat
  • Upravit
smurfka
6.9.16 16:24

@lillifee mě přijde nepřirozené menstruovat, ale po mireně chci na podvázání, tak se s ms budu muset zase smířit. :zed:
každopádně dnes někteří gyndaři říkají že kdo třeba bere prášky je lepší je brát v kuse třeba rok ( tím pádem nemít ms ) a po roce se třeba jeden měsíc nechat očistit a pak zase začít brát klidně rok v kuse..
kdysi taky ženské si té ms moc neužili - věčně byli těhotné, porodily, kojily a hned do toho zase padly..takže byli třeba i deset let bez ms.. :jazyk: :palec:

• Citovat
  • Upravit
smurfka
6.9.16 16:25

@lillifee navic to že si člověk vezme drahou mirenu, tak se počítá s tím že ušetří na tamponech a vložkách..takže to pak člověka naštve, že vlastně takhle nic neušetří :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6257
6.9.16 16:28

Ms se tělo krásně detoxikuje.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.9.16 16:30
@lillifee píše:
Ja teda nevim, ale to vam vsem co Mirenu mate pripada uplne v poradku, ze prestanete menstruovat? Vzdyt je to naprosto neprirozeny zasah do chodu zenskeho tela.. :nevim:

No kdybych nemela problémy s ms, hormony bych do sebe necpala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí