Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@tulinka84 píše:
@mimka678 Tak já myslím že bot není nikdy dostjá až teď odpočívám to byl zase den a noc když malá brecela že ji bolí zub
masakr
jinak se cítím dobre
tak nevím s čím mám počítat v tu středu
A hlavne uz odpocivej
Taky jsem se uz ulozila, divne mi cuklo v podbrisku.. ![]()
@Dannylinka píše:
@mimka678 zítra podle utz začínám 10tt
Tak to je krasny
Snad i me prejde ta nespavost, uvarila jsem si medunku, tak uvidime
A fotecku mimca uz mas? Kolikatem tydnu si videla srdicko? ![]()
@mimka678 fotku mám ze 6tt. V 7tt jsem viděla srdíčko. V 8tt jsem už poznala na utz hlavičku a tělíčko, ale to jsem si o fotku neřekla. Teď půjdu v 11tt, tak to si fotku vezmu, protože 3 dny na to bude mít taťka narozeniny. Je v nemocnici,
tak mu to snad trošku přidá sil, že se dočká, že bude děda ![]()
@mimka678 děkuji mám strach z té kontroly po minulém zážitku:( ale teď jsem na to neměla čas myslet. Mám úplně strach co mi řekne
Mě taky sem tam píchne
drž se a přeji klidnou noc já jsem dnes ko
Holky!!! Jsem nějaká histerická
na kontrolu mám jít ve ctvrtek 1.11. To bych měla být dle poslední ms 6+3 a mám strach, že mimi bude mladší a já neuvidím srdíčko
doktorka mi řekne, uvidíme se za 14 dní a já se zblazním!
to nevydržím další čekání
už magořím úplně že jo?! ![]()
@Dannylinka píše:
@mimka678 fotku mám ze 6tt. V 7tt jsem viděla srdíčko. V 8tt jsem už poznala na utz hlavičku a tělíčko, ale to jsem si o fotku neřekla. Teď půjdu v 11tt, tak to si fotku vezmu, protože 3 dny na to bude mít taťka narozeniny. Je v nemocnici,tak mu to snad trošku přidá sil, že se dočká, že bude děda
Tak to je krasne, jak hezky postupne vse zapada do sebe
Takze v 7.tydnu uz jsi videla srdicko?
V pondeli jedu na kontrolu a budu 6tt+5, podle posl.MS
Tak myskis,ze uz by mohlo.byt videt?V 5.tydnu byl jen gestacni vacek
Urcite to dedu potesi, preji hodne zdravicka a bude se tesit na vnouce
![]()
@Zuzka2016 píše:
Holky!!! Jsem nějaká histerickána kontrolu mám jít ve ctvrtek 1.11. To bych měla být dle poslední ms 6+3 a mám strach, že mimi bude mladší a já neuvidím srdíčko
už magořím úplně že jo?!
Ahoj, nemagoris, neboj
Mam to stejne, a to jedu v pondeli na kontrolu a taky v tom tydnu
Tak musime doufat, ze bude vse v poradku
A taky cekam 14 dni na tu kontrolu, snad pristi bude driv a bez problemu
![]()
Příspěvek upraven 27.10.18 v 21:56
@tulinka84 píše:
@mimka678 děkuji mám strach z té kontroly po minulém zážitku:( ale teď jsem na to neměla čas myslet. Mám úplně strach co mi řekneMě taky sem tam píchne
drž se a přeji klidnou noc já jsem dnes ko
Myslim, ze je vse na dobre ceste, kdyz nespinis a mas Utros, uvidis, bude dobre a pak zas nervy na cekani dalsi kontroly
Dekuji a taky preji hezke sny
![]()
@mimka678 diky za podporu! Já ještě na kontrole nebyla, tak nevím vůbec co čekat!
doufám že bude všechno oká! Tam kde to má být a i se srdíčkem
! To stejný přeju i tobě ![]()
@Zuzka2016 píše:
@mimka678 diky za podporu! Já ještě na kontrole nebyla, tak nevím vůbec co čekat!doufám že bude všechno oká! Tam kde to má být a i se srdíčkem
! To stejný přeju i tobě
Uz je to takovy tyden, ze se mimco hezky ukaze a kdyby ne,byla pozdeji ovulka
Neboj, vse bude v poradku a pak bude radosti
Dekuji taky za hezky slova a preji hezke sny a at to utika
![]()
@Zuzka2016 píše:
Holky!!! Jsem nějaká histerickána kontrolu mám jít ve ctvrtek 1.11. To bych měla být dle poslední ms 6+3 a mám strach, že mimi bude mladší a já neuvidím srdíčko
už magořím úplně že jo?!
Taky se toho obavám. Jdu na první kontrolu teď ve středu, měla bych být 7+3 a taky mám obavy, že mi řekne, že tam ještě není srdíčko. Měla jsem ovulaci až 28.září, cca 10 dnů před menstruací. ![]()
@mimka678 neboj. Podle utz jsme mladší o tři dny. Takže v 6+1 (dle ms 6+4) uz srdíčko bilo.
@Dannylinka píše:
@mimka678 neboj. Podle utz jsme mladší o tři dny. Takže v 6+1 (dle ms 6+4) uz srdíčko bilo.
Tak to je skvely
Myslim, ze dnes mam zrovna 6tt+4
Konecne jsem se trosku vyspala, kdyz se posouval ten cas ![]()
@mimka678 už jedno ditě mám
myslela jsem to tak, že jsem v tomto těhotenství ještě nebyla na kontrole tak nevím jestli je mimi tam kde má být atd no
ale je fakt, že jak to má být tak to bude
@Dannylinka tak to jsi mě uklidnila, protože si tak nějak myslím že bych na kontrole měla být 6+1
tak by bylo super kdyby už
bylo ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat