Teror od učitelů

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
14809
27.1.22 15:57

@Ou No já jsem si zase zažila nepěkné chování na ZŠ. Do hodiny přišla suplovat mladá učitelka, vybrala si žáka a neustále do něj šila. Syn lékaře se od ní například dozvěděl, co si o sobě myslí a že je rezavej a pihatej.. Neustále do něj ryla, jestli si jako myslí, že když má tátu doktora… Pamatuju si to doteď. Už tenkrát mi to přišlo šílený..
Naštěstí většina učitelů je v pohodě, ale věř tomu, že ne všichni a že někteří dokáží neuvěřitelné věci.

Příspěvek upraven 27.01.22 v 15:58

• načítám...
2586

@Ou Tak já myslím, že i nedostudovaná středoškolačka pochopila, že to byl vtip. Obzvlášť když vysmátější smajlík už neexistuje. Ale když myslíš.. Třeba mě zablokují. Nebo napomenou.. Uvidíme.

• načítám...
13193

@Umík tak to, že se dá na SŠ učit s Bc. mě zaujalo taky a to mám víc než maturitu… @safina pokud se kdokoliv zmýlí, tak mi přijde na místě danou chybu opravit… Jako přejít to jen proto, že je to učitel? Proč?

• načítám...
8523

28.10. se chodí do školy?

• načítám...
Ou
24138
27.1.22 16:02
@eva valoi píše:
@Ou No já jsem si zase zažila nepěkné chování na ZŠ. Do hodiny přišla suplovat mladá učitelka, vybrala si žáka a neustále do něj šila. Syn lékaře se od ní například dozvěděl, co si o sobě myslí a že je rezavej a pihatej.. Neustále do něj ryla, jestli si jako myslí, že když má tátu doktora… Pamatuju si to doteď. Už tenkrát mi to přišlo šílený..
Naštěstí většina učitelů je v pohodě, ale věř tomu, že ne všichni a že někteří dokáží neuvěřitelné věci.Příspěvek upraven 27.01.22 v 15:58

moment -já fakt nepopírám to že spousta učitelů bohužel šikanuje a jinak ničí žáky a studenty svěřené do péče.

Jen radím zakladatelce cestu jak to řešit -domluvit se s rodiči. A rozšiřuji možnosti to jak ten příběh číst, ne jen rozhořčením zakladatelky, jejíž temperament ji šikuje k útoku.

• načítám...
30313
@Ou píše:
je to přes čáru, není to teror. KDyby ti pedagogové byli tak hrozní a nekompetentní, tak není nejmenší důvod, proč by za nimi stálo vedení, na pretižní škole, kde rozhodují peněženky rodičů a kde mají zájem učit lidi jako externisti, protože to tam je fajn.

Známe jen jednu stranu příběhu a to hodně vyhrocenou. Z nějakého důvodu to řeší na eminiu, ne tam, kde je to nejlogičtější s rodiči svými a případně těch ostatních studentů.

Středoškolská dramata bývají dramatická…

Příspěvek upraven 27.01.22 v 15:56

Přesně tak. Chtěla bych vidět ředitele soukromé školy, který by takto stál za učitelem, proti platícímu studentovi. Spíš se děje to, že učitel je odejit, aby neodešel náhodou platící student, protože učitel provoz nezaplatí že.

• načítám...
66815
@Magical-eyes píše:
Která soukromá SŠ v ČR je důležitá pro vylepšení CV? :think:
A to fakt k učení na SŠ stačí Bc. vzdělání??

ne

• načítám...
14809
27.1.22 16:04
@matkabagristy píše:
ne

Ale jo.

• načítám...
30313
@matkabagristy píše:
ne

Když je nouze tak asi učit může ne? Jen má podmínku dodělat si vzdělání ne?

• načítám...
53518
@mokkk píše:
@Ou Tak já myslím, že i nedostudovaná středoškolačka pochopila, že to byl vtip. Obzvlášť když vysmátější smajlík už neexistuje. Ale když myslíš.. Třeba mě zablokují. Nebo napomenou.. Uvidíme.
Řekla bych, že tohle nepsala středoškolačka.
  • načítám...
53518
27.1.22 16:06
@PetraJ píše:
28.10. se chodí do školy?

Taky se divím. Asi jinej gáng.

• načítám...
14809
27.1.22 16:07

@Ou Ano, já jsem jí také napsala, jaký lze zvolit postup. Ale osobně se vždycky snažím těm žákům věřit, aby hned neměli pocit, že je nikdo nebere vážně. Jak to je/není se nakonec stejně vždycky ukáže.

• načítám...
2586
27.1.22 16:08
@Russet píše: Řekla bych, že tohle nepsala středoškolačka.

Vždyť psala, že nechce před maturitou měnit školu, ne? Nebo jsem to blbě četla? Je to možné, jak to bylo dlouhé, spíš jsem to „prolítla“.

• načítám...
673
27.1.22 16:09

Tipuji to na nějakou z pražských škol, založenou některým z velmi movitých businessmanů, možná i výuka v cizím jazyce, Oxford je poté samozřejmost… Na jednu stranu slečně i trochu věřím, na druhou stranu do těch studentů pumpují přehnané ego a sebeprezentaci od rána do večera, a pak to takto dopadá. Někdy, alespoň na chvilku, je lepší na oko sklopit krovky, myslet si své, a být trochu diplomat. Já když chci od šéfa nějakou „výhodu“, tak také nemachruji, že mi patří svět, ale zanadávám si někde v ústranní, a dosáhnu svého:D

• načítám...
1375
27.1.22 16:10
@Magical-eyes píše:
@Umík tak to, že se dá na SŠ učit s Bc. mě zaujalo taky a to mám víc než maturitu…

Neřeším zda se dá či nedá. Jen nechápu zakladatelku, která má září jen základní vzdělání a ohrnuje nos nad Bc. Na některých školách se učit s Bc. může, když si současné učitel Mgr. dodelava.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin