Teror od učitelů

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
6484
27.1.22 21:59
@Kipa22 píše:
Ono pokud se učitel chová jako zamindrákovaný deb.il, tak pisatelku chápu, že ho má plné zuby. Kdo tady z vás zažil učitele, který se po vás vozí? Já to zažila. Jsem kliďas a s každým vyjdu a přesto jsem v jednu chvíli toho měla tak dost, že jsem byla připravená dát učitelce do huby. Byla to neskutečná kr. áva, která se bavila šikanou mé osoby. Naštěstí pochopila, že přestřelila a v posledním okamžiku se stáhla. Takže já pisatelku úplně chápu. Je to hodně nepříjemné.

hele já to taky chápu, ale z toho prvního příspěvku prostě nemám pocit, že by jím (učitelem) byla nějak týraná, ale tak může to tak být. A potom mi prostě přijde nevhodné takto shazovat BP, když o tom moc neví :nevim:

• načítám...
10971
27.1.22 22:01
@Anonymní píše:
@Trojlístek tak se pokochejte… :P a já vás toho chtěla naivně ušetřit

Přestaň s tím. Přestaň si stěžovat a začni pracovat sama na sobě. Tvůj vzorek mi úplně bohatě stačí k tomu, abych si to celé reálně představila.

• načítám...
Anonymní
27.1.22 22:10

@Trojlístek můj vzorek byly dojnice ;) to není tak špatná společnost. Volit mezi nimi a osmáky, vedou na celé čáře

• Upravit
2324
27.1.22 22:16

PORG?

• načítám...
66815
27.1.22 22:18

.

• načítám...
SAJ
17073
27.1.22 22:25
@Anonymní píše:
@Trojlístek můj vzorek byly dojnice ;) to není tak špatná společnost. Volit mezi nimi a osmáky, vedou na celé čáře

Dojnice jsou, byly a budou skot, ale leckterému osmákovi z toho nakonec podaří vyrůst. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Krávy jsou super, je fajn, ze jsi pyšná na práci, na které ses podílela, i když jen jako pomocná síla - neshazuj proto práci ostatních. Chápeš, že jsi pro dospělého jako ten osmák pro tebe?

Ale teď vážně, víš, že kravooká bylo lichotivé přízvisko řeckých bohyň? :D Vždycky mě to fascinovalo…

• načítám...
10971
27.1.22 22:25
@Anonymní píše:
@Trojlístek můj vzorek byly dojnice ;) to není tak špatná společnost. Volit mezi nimi a osmáky, vedou na celé čáře

Relativně těžká práce s dojnici ok. Ale tělocvik už ne, to chceš úlevy.

Srovnat ovoce se zeleninou a říkat co je lepší, už může opravdu jenom žačka se základním vzděláním.
Nadaná studentka prestižní SŠ by tak hloupou myšlenku snad ani nemohla napsat.

• načítám...
10971
27.1.22 22:28
@Anonymní píše:

Jestli takto argumentuješ vůči těm pedagogům, tak jim vlastně ukazuješ, jak jimi pohrdáš.

• načítám...
27.1.22 22:35

Zakladatelka, teda ty jsi dat hvězda, jen co je pravda :roll:

• načítám...
Anonymní
27.1.22 22:37

@Trojlístek to bylo ještě před zraněním a operací (ty dojnice)

• Upravit
4155
27.1.22 22:39

Jak prestižní ta škola asi je, když tam učí češtinu učitel s bakalářským titulem a ještě jiného oboru? Co je ti po tom, jakou kde napsal BP? A navíc píšeš, že „takových“ učitelů je tam víc.

na naší škole “je zvykem” mít spíš doktorát

Proč pohrdáš lidmi, kteří mají bakaláře? Pořád je to víc, než tvoje základní vzdělání, hvězdo.

Na soukromé škole jde v první řadě o studenty a peníze, které škole přinášejí. Škola by rozhodně netrpěla nějaké „zamindrákované a šikanující“ učitele, kteří se vozí po studentech. A zrovna čtyři najednou. To by se rodiče hodně rychle ozvali.

Učitel nedostal tvůj email, ty se s ním do krve hádáš? Připadá ti to normální? On tvůj email nedostal, ty jsi ho posílala, asi byla někde chyba. Měla sis ověřit, že email dostal, případně ho v tom emailu požádat, ať ti potvrdí přijetí.

Pokud máš problém se známkováním, požádej o přezkoušení u komise. Není nic snazšího. A co myslíš, že bude dělat tělocvikář, když se mu studentka půl roku vymlouvá na operované koleno? Bude si myslet něco o lemplech, protože moc aktivity jsi asi nepředvedla (nemusíš lítat po hřišti, jsou i jiné aktivity).

To, jak prestižní studuješ střední školu, nikoho moc zajímat nebude. Zaměstnavatele zajímá jen VŠ, pokud ji nemáš, tak máš jen maturitu a je úplně jedno odkud.

Chtělo by to trochu pokory, kterou u tebe nevidím, dost si o sobě myslíš, pohrdáš lidmi. Všechno se dá řešit slušně a ne se s učitelem do krve hádat, veřejně poukazovat na jeho chyby nebo pohrdat jeho vzděláním. Ber tuhle situaci jako praxi do života. Tam taky nebudeš jednat jen se samými intelektuály se třemi tituly před a čtyřmi za jménem. Budeš muset ve svém osobním i pracovním životě vycházet i s těm „blbci“.

• načítám...
Anonymní
27.1.22 22:42

@SAJ Ok, už nebudu rýpat a můžeme se normálně pobavit. Kravooká, tomu bych i věřila, když si predstavim třeba oči takové jerseyky, to jdou kukadla jako zrcadla :srdce:

• Upravit
673
27.1.22 23:04

Zakladatelko…alespoň já mám v životě takovou zkušenost, že ten kdo doopravdy v životě něco dokázal a má třeba doktoráty ze zahraničních univerzit, je zajištěný na x životů dopředu, tak na něm to vůbec nepoznáš (nemá to zapotřebí, je skromný a neopovrhuje ani tou dojičkou v kravíně, však mléko do kávy potřebuje), zato třeba upocený realiťák nebo manažer supermarketu jsou schopní si myslet, že na nich stoji přinejmenším budoucnost celé planety. Funny :jazyk:
P. S.: Abych byla genderově vyvážená tak důležitě se určitě můžou cítit i holky realiťačky a store managerky :D

• načítám...
Anonymní
27.1.22 23:20

@summersun přesně, souhlasím. A tak je to při vší úctě i s tím našim češtinářem. To je to co mě točí. Na druhou stranu, ruku na srdce i já se občas nechám unést pocitem jaká jsem vědkyně (např. když jsem prezentovala na konferenci).

• Upravit
10971
27.1.22 23:37
@Anonymní píše:
@summersun přesně, souhlasím. A tak je to při vší úctě i s tím našim češtinářem. To je to co mě točí. Na druhou stranu, ruku na srdce i já se občas nechám unést pocitem jaká jsem vědkyně (např. když jsem prezentovala na konferenci).

No vidíš, už krotneš. Stačí se nad sebou reálně zamyslet, změnit přístup a zjistíš, že i ti učitelé jsou jen lidé a povýšené chování, tolerovat nechtějí.

Protože pokud za studium platíte, tak nevěřím, že by rodiče nereagovali a škola by takového kantora nechtěla. S takovým kantorem by bylo rychle vyřešeno, natož gang učitelů, to by tam rodiče stáli už druhý den a situaci chtěli řešit obratem a jako argument by použili ultimátum, že oni jsou ti, kdo platí.

Když si vzpomenu, co nám učitelé prováděli, když byl někdo drzý, tak se tomu musím občas smát a uznat, že měli pravdu, někdy to přijde věkem a hlavně zkušeností.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin