Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Anonymní píše:
@Trojlístek a zkušenosti, kontakty rostou na stromě zadarmo??? Pro mně to byla ta nejlepší hodnota, že jsem se mohla účastnit, zapojit do diskuzí, zkusit si různé analýzy, práci s těmi zvířaty. Celkově být u zrodu toho výzkumu…
PS: uvedli nás jako spolupracovníky, takže tak k ničemu jsme jim taky asi nebyli
Měl kvantitu nebo kvalitu?
@Anonymní píše:
@truelly nejednalo se o veřejnou VŠ
ktera soukroma vs ma studijni program ucitelstvi ceskeho jazyka pro ss?
@Anonymní píše:
@Trojlístek a zkušenosti, kontakty rostou na stromě zadarmo??? Pro mně to byla ta nejlepší hodnota, že jsem se mohla účastnit, zapojit do diskuzí, zkusit si různé analýzy, práci s těmi zvířaty. Celkově být u zrodu toho výzkumu…
PS: uvedli nás jako spolupracovníky, takže tak k ničemu jsme jim taky asi nebyli
Kontakty ti otevřela ta škola. Vlk se nažral, koza zůstala celá. Já svou BP dělám na zadání firmy. Protože to udělám zadarmo, co je tlačí a ještě jim dodám doporučení. Jinak by za to těžce platili. Něco za něco. Vy dělate zdarma, jim to pomůže, VŠ si udělají rovněž své. Pokud ještě dělají doktorandské, tak tvořit a psát musí, je to jejich povinnost. Nějaké zkušenosti máte, ale BP s metodologii bys nenapsala.
@Anonymní píše:
@Trojlístek kvantitu
Dělal dotazníky nebo rozhovory?
@matkabagristy tak sry že jsem neměla čas odpovědět za 5 vteřin
jednalo se o jiný obor, asi k němu má ještě pedagogické minimum nebo tak…
@matkabagristy píše:
Troll
taky se obávám, takto neaprobované na prestižní školu? ha ha ha…
![]()
@Trojlístek podívejte, takže mě považuje za trubku, která někomu zadarmo nádeničí a ještě je za to vděčná? Prosím o odpověď úplně na rovinu. Díky
@Anonymní píše:
@Trojlístek dotazníky, co tím vlastně sledujete?
Ty tři otázky jsou dílčí výzkumné otázky. V BP mám taky tři si představ. Už jsem si tu práci našla. Tímhle jsi mi ukázala, jak rozumíš výzkumu a metodologii. Více se k tomu nebudu vyjadřovat.
Vidím následující možnosti:
@Anonymní píše:
@Trojlístek podívejte, takže mě považuje za trubku, která někomu zadarmo nádeničí a ještě je za to vděčná? Prosím o odpověď úplně na rovinu. Díky
Práce nikomu neublížila… prudící pedagog dovede studium znepříjemnit, ale podle všeho s tebou asi taky nebude snadné vyjít. Vidíš svět příliš černobíle… Věkem přijdeš i na ostatní odstíny šedi.
Kdybys přidala trošku pokory, bylo by lépe tobě i tvému okolí… ![]()
@Anonymní píše:
@matkabagristy tak sry že jsem neměla čas odpovědět za 5 vteřinjednalo se o jiný obor, asi k němu má ještě pedagogické minimum nebo tak…
tak zklidni hormon, cestinu jako nekvalifikovani uci ucitele jen vyjimecne a jen z nouze, urcite ne na prestiznich skolach. A doplnujici pedagogicke studium je urceno absolventum mgr./ing. studia. Takze bys trolenicka uz opravdu mohla nechat.
Příspěvek upraven 27.01.22 v 21:52
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.