Teror od učitelů

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
10972
27.1.22 21:29
@Anonymní píše:
@Trojlístek a zkušenosti, kontakty rostou na stromě zadarmo??? Pro mně to byla ta nejlepší hodnota, že jsem se mohla účastnit, zapojit do diskuzí, zkusit si různé analýzy, práci s těmi zvířaty. Celkově být u zrodu toho výzkumu…
PS: uvedli nás jako spolupracovníky, takže tak k ničemu jsme jim taky asi nebyli

Měl kvantitu nebo kvalitu?

• načítám...
66815
27.1.22 21:30
@Anonymní píše:
@truelly nejednalo se o veřejnou VŠ

ktera soukroma vs ma studijni program ucitelstvi ceskeho jazyka pro ss?

• načítám...
Anonymní
27.1.22 21:31

@Trojlístek kvantitu

• Upravit
66815
27.1.22 21:32

Troll

• načítám...
10972
27.1.22 21:34
@Anonymní píše:
@Trojlístek a zkušenosti, kontakty rostou na stromě zadarmo??? Pro mně to byla ta nejlepší hodnota, že jsem se mohla účastnit, zapojit do diskuzí, zkusit si různé analýzy, práci s těmi zvířaty. Celkově být u zrodu toho výzkumu…
PS: uvedli nás jako spolupracovníky, takže tak k ničemu jsme jim taky asi nebyli

Kontakty ti otevřela ta škola. Vlk se nažral, koza zůstala celá. Já svou BP dělám na zadání firmy. Protože to udělám zadarmo, co je tlačí a ještě jim dodám doporučení. Jinak by za to těžce platili. Něco za něco. Vy dělate zdarma, jim to pomůže, VŠ si udělají rovněž své. Pokud ještě dělají doktorandské, tak tvořit a psát musí, je to jejich povinnost. Nějaké zkušenosti máte, ale BP s metodologii bys nenapsala.

• načítám...
10972
27.1.22 21:35
@Anonymní píše:
@Trojlístek kvantitu

Dělal dotazníky nebo rozhovory?

• načítám...
Anonymní
27.1.22 21:35

@matkabagristy tak sry že jsem neměla čas odpovědět za 5 vteřin :) jednalo se o jiný obor, asi k němu má ještě pedagogické minimum nebo tak…

• Upravit
Anonymní
27.1.22 21:36

@Trojlístek dotazníky, co tím vlastně sledujete?

• Upravit
8864
27.1.22 21:38
@matkabagristy píše:
Troll

taky se obávám, takto neaprobované na prestižní školu? ha ha ha… :potlesk: :pankac:

• načítám...
Anonymní
27.1.22 21:39

@Trojlístek podívejte, takže mě považuje za trubku, která někomu zadarmo nádeničí a ještě je za to vděčná? Prosím o odpověď úplně na rovinu. Díky

• Upravit
10972
27.1.22 21:41
@Anonymní píše:
@Trojlístek dotazníky, co tím vlastně sledujete?

Ty tři otázky jsou dílčí výzkumné otázky. V BP mám taky tři si představ. Už jsem si tu práci našla. Tímhle jsi mi ukázala, jak rozumíš výzkumu a metodologii. Více se k tomu nebudu vyjadřovat.

• načítám...
8048
27.1.22 21:42

Vidím následující možnosti:

• s učitelem si promluvíš soukromně na téma, že se ti nelíbí jeho chování vůči tobě. Třeba si to ani neuvědomuje a nemá zpětnou vazbu. Vyřešit se to tím může v případě, že je to jinak normální člověk.
  • budeš to řešit silou, podáš na něj stížnost, atd. V popsané situaci to nevidím jako příliš praktické řešení.
  • prostě polkneš pošramocené ego, v klidu dostuduješ a budeš si u toho o tom učiteli myslet své. Hlupáků, kteří budou v hierarchii nad tebou, potkáš nejspíš v životě ještě dost, pokud budeš někde dělat na pozici zaměstnance. Protože to tak bývá, že ti hloupější se často cpou do vedoucích funkcí, zatímco ti chytří a šikovní chtějí dělat hlavně práci ve svém oboru, který je baví a necpou se do kancelářských funkcí. Tak toho učitele můžeš brát jako přípravu do života.
  • načítám...
13183
27.1.22 21:43
@Anonymní píše:
@Trojlístek podívejte, takže mě považuje za trubku, která někomu zadarmo nádeničí a ještě je za to vděčná? Prosím o odpověď úplně na rovinu. Díky

Práce nikomu neublížila… prudící pedagog dovede studium znepříjemnit, ale podle všeho s tebou asi taky nebude snadné vyjít. Vidíš svět příliš černobíle… Věkem přijdeš i na ostatní odstíny šedi.
Kdybys přidala trošku pokory, bylo by lépe tobě i tvému okolí… ;)

• načítám...
66815
27.1.22 21:49
@Anonymní píše:
@matkabagristy tak sry že jsem neměla čas odpovědět za 5 vteřin :) jednalo se o jiný obor, asi k němu má ještě pedagogické minimum nebo tak…

tak zklidni hormon, cestinu jako nekvalifikovani uci ucitele jen vyjimecne a jen z nouze, urcite ne na prestiznich skolach. A doplnujici pedagogicke studium je urceno absolventum mgr./ing. studia. Takze bys trolenicka uz opravdu mohla nechat.

Příspěvek upraven 27.01.22 v 21:52

• načítám...
Anonymní
27.1.22 21:50

@Trojlístek tak se pokochejte… :P a já vás toho chtěla naivně ušetřit

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin