Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Mě je 30 let, kluka jsem měla ve 25 a je to o ničem jiném, nevím zda tím věkem
![]()
jinak mě ty žebra, teda spíš to žebro jakoby píchá, můžu spát jen na zádech aby nepíchalo a já spaní na zádech tak nesnáším ![]()
@lllucie a jak máš staré holčičky?
Mě je 35let. Jelikož mě budí na léky, tak to stojí za prd. Prcek moc akční v noci není, tak mě děsí, tak kolikrát čekám, až se hne. Jinak se budím na záchod a blbě se mi tady leží. No prostě nemocnice.
@zanetka2712
Bare je 10 a Hanicce 7 let, strasne se na mimi těší, porad mi otlapkavaji břicho, mažou krémem, prohrabujou vecicky…no je to sranda, budu mit veliký pomocnice:-) Baru uz je i moc sikovna, kamarádky malou dovede obleknout, přebalovat, nakrmit…snad ji to vydrží a ja budu mit malou pomocnici:-)
Tak já mám 5 letého chlapečka a taky se těší, když pro něj přijdu do školky, tak nejdřív dá pusinku bříšku a pak až mamince, sice chtěl chlapečka ale srovnal se s tím celkem rychle a moc se na ní těší a už říká jak jí bude vozit v kočárku a pomáhat mi, tak jsem zvědavá ![]()
Tak ja jsem si taky planovala, ze jak nastoupim na materskou zacnu chodit plavat apod.,ten klidovy rezim mi vse prekazil
ja jsem unavena cely den, vecer se mi spatne spi, vetsinou se v noci proberu a cucim do zdi, pak zase usnu. Nekolikrat za noc vstavam na zachod kvuli par kapkam
jinak ja jsem dneska 29+6 a je mi 24,cekame prvniho prcka, tak se s tim zzivam ![]()
@lllucie ahojky buď v klidu já kolikrát už ve 4 odpoledne ležím a dávám si šlofíka po hodině se vzbudím a o pul 9 večer už bývám tuhá ![]()
Ted jsem si napsala seznam co mi ještě chybí a je toho celkem dost teda
@Anais ahojky mě je 20 a čekám první mimčo snad teda tu holčičku jak mi říkali jinak jsme bez tatínka :/ za celý těhotenství se poradne ani nezajimal takže už jsem to vzdala ma novou pritelkyni a asi je mu fajn takze jsem to vse musela zvladnout zatim sama a s pomocí rodiny kdybych nemela rodinu tak nevim kde bych ted byla nejhorsi je ze miminko bylo plánované
@Ivonnečka tak to je mi líto, ale on se nějaký tatínek určitě najde neboj ![]()
@zanetka2712 taky v to věřím ono lepší nemít žadného než takoveho jako je ten muj byvalej
@zanetka2712
a copak ti jeste chybi? Ja to ted procitala a uz mam zhruba vsechno, aspon si to naivne myslim
je to docela dost veci, tak se v tom trochu ztracim ![]()
@Ivonnečka
Tak to te obdivuju, urcite je to pro tebe tezke, ale urcite si najdes fajn chlapa. Presne jak si napsala, lepsi sama, nez se trapit s nejakym debilem ![]()
@MiskaLala píše:
@zanetka2712
a copak ti jeste chybi? Ja to ted procitala a uz mam zhruba vsechno, aspon si to naivne myslimje to docela dost veci, tak se v tom trochu ztracim
@Ivonnečka
Tak to te obdivuju, urcite je to pro tebe tezke, ale urcite si najdes fajn chlapa. Presne jak si napsala, lepsi sama, nez se trapit s nejakym debilem
tak tak no jako je to hodne na psychiku trapí me to ale co nadelam ![]()
Koukám, že jako prvorodička jsem tu nejstarší ![]()
Dneska taky musím sepsat, co dokoupit a v pátek „hurá“ na nákup. Ještě zorganizovat, kdy mi naši dovezou postýlku a kočárek, ale pořád věřím, že to ten prcek vydrží a zůstane, tam kde má co nejdýl.
@Ivonnečka s chlapama je to v životě někdy na…, je super, že máš rodinu, o kterou se můžeš opřít a ten pravý se v životě určitě najde ![]()
Já měla na chlapy docela smůlu a toho pravého jsem potkala ve svých 29, pak jsme se rozhodli, že chceme rodinu a zjistili jsme, že úplně vlastní děti nikdy mít nebudeme, ale naštěstí existuje moderní medicína a díky ní tu s váma holky můžu probírat tyhle těhu starosti. Člověk v životě prostě asi nemůže mít všechno a ještě k tomu najednou.
Důležitý, aby bylo mimi zdravé a zbytek už půjde sám ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat