Termín porodu březen 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
113
27.7.23 09:00

@Lenca93 Díky. :srdce: Otěhotnět nám jde, ikdyž to vždy trvalo tak půl roku, ale prostě to vždy odejde ještě v počátku. :( Začali jsme se snažit někdy na podzim 2021, v dubnu 22 se zadařilo, ale odešlo to někdy okolo 9. týdne, zjistila se pravděpodobná příčina- štítná žláza. Takže to celkem logicky dál doktorka neřešila. Pak jsme se snažit nemohli asi čtyři měsíce, než se mi hormony srovnali. A od loňského listopadu se snažíme zase, jednou jsem měla biochemické-opožděná MS o 4 dny a pozitivní testy a teď se konečně zadařilo a opět to nevyšlo. Takže reálně se nám povedlo otěhotnět 3× za rok a půl, pokud nepočítám ty měsíce kdy jsme se snažit nemohli. Proto si taky myslím, že problém nebude „jen“ ta štítná žláza. Psala jsem si s holčinou, kterou sleduji na Instagramu a měli to dost podobně a doporučila mi Reprogenesis v Brně. I tady ho hodně chválí v diskuzích, tak asi až budu v pohodě, tak se tam nejspíš hned objednáme, protože už nemám energii zase x měsíců čekat, až se zadaří a pak to celé podstupovat znovu… Já sice ještě „mám čas“. Ale když jsme se v mých 25 začali pokoušet, měla jsem tak nějak představu, že do 30 budou děti dvě. Teď doufám v alespoň jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
27.7.23 10:01

@Lekycia
To je mi moc líto, že to nevyslo :(. Určitě bude fajn to konzultovat s odborníky, přece jen 2 roky snažení už je nějaká doba. Moc držím palce v dalším snažení :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
27.7.23 10:05

Ahoj holky, tak já už mám po kontrole, dle poslední ms jsem 7+0tt, ale dle ovulace a přibližné velikosti cca 6+2tt :) Na ultrazvuku byl vidět krásně žloutkový váček a vedle se schovával i plůdek se :srdce: :D Jen to neslo dobře spolu vyfotit protože se prostě schovával :D Na další kontrolu jdu za měsíc, tak věřím, že bude vše v pořádku :) Paní doktorce jsem říkala hned při vstupu do ordinace, že se bojím, že je něco špatně když mi pořad není špatně(v předchozích těhotenstvích jsem od začátku zvracela a bylo mi strašně) tak se jen zasmála a řekla, že si to mám užívat :D Vám všem ostatním držím palce na kontrolách a budu se těšit na vaše fotky a dobré zprávy :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
27.7.23 10:22

@Ginulka Moc díky za podporu. :) Objednáme se do toho centra. Měli jsme to v plánu už před tímto těhotenstvím, s tím že to začneme řešit po dovolené, ale pak jsem po dovolené zjistila, že se zadařilo… No tak tam nakonec stejně pojedeme a snad zjistí kde je problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
27.7.23 12:21

@Lenca93 super.tak užívej a opatruj se.uz se taky moc těším na ultrazvuk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.7.23 12:22

Ahoj všem… momentálně jsem 9KT. Na minulé kontrole jsem po UTZ pár dní špinila a teď zase… byla jsem ale už minulý čtvrtek. Řekla bych že to začne večer. Možná málo odpočívám, dělám všechno tak nějak jak jsem zvyklá… možná méně uklízím, hrozně se mi nechce… Pracuji v kanceláři - 8 hodin, trochu stres tam je, ale léty bych řekla, že mě to nějak nerozhazuje… odpoledne - dva dny v týdnu pomáhám v recepci hotelu - třeba 3-4 hodiny. Nic hrozného…
Jinak nic nebolí, není to nijak hrozné, ale dneska jak nad tím přemýšlím, trochu mám obavy.

• Citovat
  • Upravit
109
27.7.23 14:03
@Lenca93 píše:
Ahoj holky, tak já už mám po kontrole, dle poslední ms jsem 7+0tt, ale dle ovulace a přibližné velikosti cca 6+2tt :) Na ultrazvuku byl vidět krásně žloutkový váček a vedle se schovával i plůdek se :srdce: :D Jen to neslo dobře spolu vyfotit protože se prostě schovával :D Na další kontrolu jdu za měsíc, tak věřím, že bude vše v pořádku :) Paní doktorce jsem říkala hned při vstupu do ordinace, že se bojím, že je něco špatně když mi pořad není špatně(v předchozích těhotenstvích jsem od začátku zvracela a bylo mi strašně) tak se jen zasmála a řekla, že si to mám užívat :D Vám všem ostatním držím palce na kontrolách a budu se těšit na vaše fotky a dobré zprávy :hug:

Jéééé tak superrrr :) Já minulý týden pondělí 6+1 a UZ takto… ze začátku to vždy vypadá jako prstýnek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
27.7.23 14:39

@laiila510 Jee to máme skoro stejné fotky :D No doktorka taky nejdříve viděla jen ten žloutkový váček a pak trochu popojela vedle a říká a tady se nám schovává plod a tady bliká srdeční akce :D Já tam proste viděla jen rozmazaný flek :D Ale jsem ráda, že je všechno v pořádku :dance: A kdy jdeš na další kontrolu? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
27.7.23 14:51
@Lenca93 píše:
@laiila510 Jee to máme skoro stejné fotky :D No doktorka taky nejdříve viděla jen ten žloutkový váček a pak trochu popojela vedle a říká a tady se nám schovává plod a tady bliká srdeční akce :D Já tam proste viděla jen rozmazaný flek :D Ale jsem ráda, že je všechno v pořádku :dance: A kdy jdeš na další kontrolu? :)

8.8., mám kontroly po 14 dnech, jsem už starší ročník :mrgreen:, ale i tak mi to přijde nekonečný, nejraději bych viděla mimi každý den :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
27.7.23 14:57

@laiila510 Joo tak to já jdu až 23.8. :D Takže to já si počkám o něco déle :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
27.7.23 15:09
@Lenca93 píše:
@laiila510 Joo tak to já jdu až 23.8. :D Takže to já si počkám o něco déle :D

To teda. Já mám 18.8. už nějakou velkou kontrolu, máš přijít už v 6.50. a prý mě pošle na krev a řekne co dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
27.7.23 15:17

Já byla v pondělí na utz (v centru asiat. repr.), to jsem byla 8+0 :). Bylo vidět i srdíčko a dokonce už i nožičky a ručičky, teda zatím jen takové bambulky :srdce:. Vypadá trošku jako sněhuláček :). Paní doktorka mi ukazovala už i páteř, bylo to krásné :srdce:. Taky bych to chtela vidět každý den. Příští kontrolu mám 17.8., to už u svého gynekologa. A 28.8. už jsem objednaná na prvotrimestrialni screening.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
28.7.23 18:37

Holky, dneska se mi zdalo, ze se miminko narodilo 29.2. Tak ktera z nas to nakonec bude? 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
29.7.23 14:40

Ahoj. Zrovna jsem se zaregistrovala a našla tuhle skvělou skupinu. Snad sem píšu dobře :D podle kalkulačky vychází termín na začátek března teprve mne čeká druhá kontrola 7.8. Jsem 8+1 :srdce: první miminko moc se těšíme 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2181
30.7.23 20:45

Ahoj holky, ráda se k vám přidám, zítra začínám 6.tt a TP mi vychází na 1.4., ale myslím, že to bude dřív, prvorozená se narodila 4 dny před termínem :) 9.8. jdu na druhý utz, na prvním byla vidět jen zvětšená sliznice (nebyla jsem tam kvůli tehu, ale rovnou mi utz udělal), tak snad už bude vidět :srdce:

Jinak příznaky jsou citlivý čich, zimnice, veliká únava a s tou pocit slabosti. Nevolnosti zatím nejsou, ale ty u dcery přišly tenkrát 5+6, takže co není muže být 🙈 😀

Jak se cítíte vy? A mate doma ditko nebo to bude vaše první? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí