Termín porodu březen 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4561
7.8.23 09:11

@kuky758 nalačno? Takhle brzo? Ale každý má jiný postup :palec: ja jdu až na konci srpna na screening a to mám taky nalačno, to mi nevadi-zatim, nesnidam už roky, ale kafe ráno jsem si dávala vzdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
7.8.23 09:22

@katka-365 mě zítra, taky na lačno :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
7.8.23 09:31

@kuky758 Mne začalo být zhruba v tom 6 tt zle, jako tobě, jen tenhle týden je větší mazec. Modlím se, aby to prvním trimestrem přešlo. S dcerou to bylo horší a trvalo dva trimestry, doufám, že do té fáze se teď nedostanu. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
7.8.23 09:33

@Lenca93 mně je špatně od 6tt, ale teď se to ještě zhoršilo. Jsem už docela nešťastná. Snad už jen pár týdnů a bude to dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2181
7.8.23 09:56

@katka-365 Jojo, gyndař mi vezme krev na pohlavní nemoci, krevní skupinu, cukr a zda nemám nějaké deficity, pak budu mít odběr asi až na screeningu, naštěstí tam jdu hned po půl 8, tak poprosím sestřičku, ať mě nabere a hned něco sním :D já taky roky nesnidala, pak mě na to naučil muž a už nemuzu jinak :D na kafe teď dva dny nemám už absolutně chuť :poblion: jinak piju denně tak dvě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2181
7.8.23 10:13

@Nuniol ach bože :D soucitim a držím ti palce, ať ti to brzy už skončí 🙏 a zkoušela jsi něco z lékárny? Kamarádka mi skočí do lékárny tak mi tam vezme co půjde, čaje, homeopatika, co doporučí :lol: ale činit vím tak rozhodne ne zazvorova lizatka, přijde mi to po nich ještě horší :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
7.8.23 10:14

Odběry cukr

Ahojda, máte už po prvních odběrech? Já ano a vyšel mi cukr 5.2 norma je prý 5.0 ale sestricka psala, že když jsem neměla v prvním tehu cukrovku, že se počká až do toho testu. Ale na podzim jsem měla dost stresové období a měla jsem víckrát zvýšený cukr. Tak teď mám celkem strach, aby se to do té doby nezhoršovalo. Zase někdo mi říkal ze dříve byli hodnoty v normě do 5.5

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
7.8.23 10:21

@Evinka27 No 5,5 už je fakt dost takže takové normy určitě nebyly, nebo možná před x lety kdy se to tak neřešilo, ono pokud je hodnota na lačno vyšší než 5,1 tak by se měl odběr zopakovat znovu za pár dní, třeba v jiný den :) Pokud by byla ta hodnota opět vyšší tak rovnou poslat na diabetologii. Čekat na OGGT test je dost riskantní, protože můžeš mít do té doby opravdu ten cukr vyšší a pak by se správně ten OGGT test neměl ani provádět.
Ale je zvláštní jak má každý lékař jiné postupy. Držím palce ať ti to vše dobře dopadne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4561
7.8.23 10:34

@Evinka27 u nás se dělají odběry na cukr až vr 12tt u screeningu

@kuky758 ja mam přijít na screening na 8:10, ale mám tam být už před 8, aby mi právě vzali krev a ja se najedla :) noo kafe už mi taky presta a chutnat, včera mě to koplo :poblion: hlavně mam 24/7 pocit kocovinu :zed: (a tu jsem měla v životě max 2× :lol: nepiju skoro)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2181
7.8.23 10:41

@katka-365 tak to je super, aspoň to budeme mít rychle za sebou :) ano, nonstop kocovina :D a dnes ráno bože…šla jsem na záchod s miskou a šlo to oběma směry :lol: :zed: takhle to teď asi bude každý den :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
7.8.23 10:46

Tak já mám první kontrolu za sebou, srdíčko bije, podle velikosti je 8+3 (místo 9+1) ale vypadá prý všechno v pořádku, už se tam vrtěl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2181
7.8.23 10:49

@Markychanny Jee super, a kdy mas další kontrolu? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4561
7.8.23 10:49

@kuky758 :lol: u syna jsem často nevěděla, co do wc strčit dřív, ještě, že tam máme koš a zed i malé umyvadlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4561
7.8.23 10:51

@Markychanny krásný :srdce: a uz má skoro 2cm :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
7.8.23 10:55

@kuky758 další mám 29.8 na gynde a 6.9 první scr. a genetiku, máme v rodině několik onemocnění, já z toho nemám nic, ale proste je to tak noo 😩

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí