Termín porodu červenec 2021

• Fotoalbum (38)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12584
29.10.20 20:54
@Zandyas píše:
Holky nechcete třeba udělat nějakou skupinu na FB nebo tak něco? Já už se v těch konverzacích ztrácím 😂 😂 😂

Já nemám fb. Leda messenger. Ale rada bych zůstala tady Mno.. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
29.10.20 20:57

@kofolkaa. Dobře. Byl to jen takový návrh. Partu trhat kvůli FB nebudeme trhat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12584
29.10.20 21:15

@Zandyas to bych byla moc rada.. :oops: :hug:

Holky a jak to mate tedka se spánkem? Já se často budim a brzo jsem vyspana… ale asi to je tím, ze chodím do práce skrz covid jenom na par hodin týdne, tak jsem doma utlumena, ale spis to prikladam k tehu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.10.20 21:22

@kofolkaa. Taky nespim moc dobre, ale jak rikas, pracuju z domu, tak jsem mene unavena, i kdyz se tak necitim :D Navic nevim, jak si lehnout, asi je to spis psychicky, ze mi v každý pozici neni neco prijemny. Obcas se mi zacina navalovat z,,vuni" jidla :poblion:

• Citovat
  • Upravit
3938
29.10.20 21:22

@kofolkaa.
Já se už asi týden budím brzy a pak už nemůžu spát 😅 doufám, že to se to zase změní 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
29.10.20 21:58

Souhlasila bych treba se skupinou na whatsapp, facebook nemam..

“@kofolkaa.” já jsem spala priserne od 1. dne zpozdeni, ale myslim si, ze taky hraje velkou roli psychika, byla jsem strasne stastna a nevedela jak ty emoce zpracovat, kdyz jsem se nechtela s nikym delit, protoze uz se mi to vymstilo. No nakonec se mi ulevilo tim, ze jsem to rekla partnerovi a mohla jsem o tom pred nim mluvit treba 10× denne, clovek se vyventiluje a nema to pak tolik v hlave. Vim ze jsem se v noci i probouzela po 2 hodinach a pocitala jsem ovecky! :mrgreen: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
785
29.10.20 22:10

Nebo bychom holky mohly založit soukromou/neveřejnou (nebo jak se to jmenuje) skupinu tu a na nástěnku napsat základní info o nás… časem už budeme samo vědět kdo je kdo… Ale pro základní info se nám to s holkama před dvěma roky tu osvědčilo… Plus jak je to neveřejné, dá se sdílet víc soukromých věcí (info, fotky,…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
29.10.20 23:20

Ahoj holky, pokud nebude vadit, ráda bych se k vám přidala… Zatím jsem jen 4+0 :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
30.10.20 06:17

@Silvie86 Vítej mezi námi! :hug: Moc gratuluji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1624
30.10.20 06:39

@Planetka85 já jsem pro, také jsme tak měly s holkama 2 roky zpět :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1624
30.10.20 06:39

@Silvie86 vítej a gratuluji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.10.20 06:48

Ja se s Vami musim podelit o moji zivotni situaci. Je mi 21, az bude maly na svete tak mi bude cerstve 22. Mimi chci uz hrozne moc od 18, hned jak jsem vypadla z gymplu, tak jsem s tim zacala otravovat… :andel: nedarilo se, porad biochemka, vzdycky kdyz jsem myslela, ze je vyhrano - nebylo.. z toho jsem mela obrovske deprese. No v srpnu jsem mela dalsi a posledni biochemko, kdy mi doktorka stanovila endometriozu (pry to ale chtela overit pres operaci)- odmitla jsem to a smirila se s tim, ze budeme adoptovat (ostatne stejne jedno budeme chtit, kdyz to pujde). No a bac ho, hned se zadarilo. ;)

Nicmene oba se snoubencem jsme sileni milovnici zvirat a je to nas zivot. Mame dva velke pejsky, kocku a spoustu terarijnich zvirat. Bydlime v domku se zahradou v takove 2+1. :D Ložnici máme malou, postýlku budu muset resit dost specificky - navic ted jsme resili problemy s plisni, takze obleceni mame vyskladane v obyvaku a je to tady fakt cirkus!!! :mrgreen: Do toho pritel ted jeste dodelava vysku a jak maly bude na svete, tak si ani jeho prvni 2 mesice neuzije, protoze bude resit statnice. Vydelavam tu uz dlouho jen ja :mrgreen:

No chtela jsem v kostce rict, ze si maly vybral silene a bojove podminky - predtim kdyz jsme byli v byte v panelaku, mel by to lepsi, ale stejne se rozhodl proste prijit a ja jsem stastna a nehroutim se. Jen se bude muset par veci zmenit. :mavam:

Prominte za ten anonym, kdyz vytvorime tu soukromou skupinu, tak se ke zpravicce prihlasim! :dance:

• Citovat
  • Upravit
540
30.10.20 06:49

Holky panika

Holky začínám panikarit jsem 21 DPO cca protoze jsem si ovulaci nezjišťovala. A přijde Monza čárka furt nějaká slabá :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
30.10.20 06:53
@Zandyas píše:
Holky začínám panikarit jsem 21 DPO cca protoze jsem si ovulaci nezjišťovala. A přijde Monza čárka furt nějaká slabá :zed:

Ja si myslim, ze se zbytecne stresujes tim testovanim - mas na porovnani i testy ktere jsi delala pred tim? Mne to prijde ok, mam to podobne a jsem 23 DPO :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
30.10.20 06:58

@danydany98 jo mám ale je vidět ze to sílí, jen si myslím ze už by ty čárky mohli být stejně silné. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí