TP srpen 2021

• Fotoalbum (8)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
420
21.12.20 20:02

@flicek18 a kolik přesně jsi? Já volala dnes 4+5 a sestřička mě objednala až na 8.1 to bych měla být 7+2.. Snad bude všechno v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
21.12.20 20:34

@flicek18 Budu držet palce a dej nám zítra vědět :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
21.12.20 21:01

@sakasi myslím ze zitra 5+5 tt, ale ms jsem mela vselijakou tak těžko říct. S prvním těhotenství jsem právě byla nějak v osmém týdnu a byla vidět nádherná fazolka, z které mám teď dvouletou ďáblici ;)
Věřím že vše bude v pořádku a špineni se nějak vysvětlí. :srdce:
@AksaM_B dekuji, určitě dám vědět :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
21.12.20 21:06

@flicek18 Jsem zvědavá, co tvůj doktor řekne na to špinění. Já s ním neustále bojuju. Ve čtvrtek na kontrole všechno ok, tak snad to tak i zůstane. Na další jdu až 7.1., ale to špinění mě deptá a nejradši bych chodila na utz denně 🤦‍♀️ 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
22.12.20 14:31

Tak já dneska na UTZ viděla zatím jen váček. Bolesti a špineni je prý normální. Na další kontrolu jdu 19.1. Takže vlastně tak jak jsem původně chtěla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
22.12.20 15:01

@flicek18 Budu moc držet palce :srdce: Já bohužel dneska v noci potratila… Ve čtvrtek bylo všechno ok a dneska konec… Musím to brát statečně. Holt se zadari jindy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
22.12.20 15:08

@AksaM_B to si delas srandu, ja lezim v nemocnici a potracim. Jak daleko si byla? :andel: proc se nam to deje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
22.12.20 15:08

@AksaM_B to mě moc mrzí. Jinak jsi v poradku fyzicky?
Posílám sílu ať se s tím dobře vyrovnaš a podaří se další prcek :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
22.12.20 15:14

@Lucie343 Luci, byla jsem asi 8+1tt…Ve čtvrtek u dr to bylo 7+4tt a všechno ok. Doktor řekl, ať zbytečně neplasim s každým zaspinenim, že je to ok. Včera jsem spinila trošku víc a k ránu křeče do břicha…sla jsem na WC a vyjela ze mě srazenina jak dlaň. Půl hodiny na to ten plod… Průhledný obal a v tom „něco“. Tak jsem jela do nemocnice a bylo to bohužel tak. Měla jsem na výběr jít na revizi hned nebo tablety na dočisteni, tak jsem si vzala tabletky a jela domů. Nechtěla jsem zbytečně pod narkozu. Věřím, že se tělo dočisti samo. Za týden mám jet na kontrolu. Upřímně docela uvažuji, že změním doktora… Těžko říct, jestli ta srazenina to embryo sejmula nebo co se stalo…

Tobě přeju Luci hodně sil. Není to lehký, ale zvládneme to a dočkáme se zdravého prcka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
22.12.20 15:16

@flicek18 Děkuji. Jj jsem docela v pohodě. Akorát mě teda chvílemi bolí brutálně v kříži, jinak v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
22.12.20 15:38

@Lucie343 Ty jsi Luci v kolikatem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
22.12.20 15:41

@AksaM_B je to muj 7.potrat… jen jsem s tim ted vazne nepocitala :( asi jako vzdy. Jsem teprve v 6.tt podle Uz je plod o 4 dny vetsi. Vcera jsem byla na 1.kontrole, potvrdila mi srdicko, a vse vypadalo skvele. V noci jsem si,,porodila,, srazeninu jako dlan. Tak jsem jela… zjistili, ze to plod prezil, ale bije mu pomalu srdicko. Vecer mi udelaji znovu Uz, jak to vypada. Je mi desne… ale jak rikas, musime jit dal :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
22.12.20 15:50

@Lucie343 To je mi opravdu líto 😔… Je to mazec, čím si člověk musí projít. Jednou, dvakrát si člověk řekne, že příroda ví, ale prožívat to tolikrát… To už si fakt musí člověk říkat, proč já.. Řeší doktoři nějak, že jsi potratila už tolikrát?

Budu na vás myslet a držet palce. 🙏 ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
22.12.20 15:56

@AksaM_B ja mam vsechno vysetreni v poradku a kde jsou nejake drobne odchylky, tak to resi leky. Takze nechapem. Jednu dceru mam, je z 1. ivf a vse bylo naprosto v poradku. Pred ni jsem nikdy nebyla tehotna. Po porodu sice i otehotnim, ale taky to vzdy skonci… je jedno jestli jdu na transfer nebo je to prirozene. Drz se :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
22.12.20 15:58

@Lucie343 Prostě si ta příroda někdy hodně nepěkně hraje… Děkuju :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie