Trápim se hodně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
107628
26.5.18 23:44
@Ajushulka píše:
Rádi dobre, spíš kritizují některé a jsem jen pro posměch nic víc.. netlacila právě :( nevolala někdy ani nepsala třeba 2-3 dny.. viděli jen o víkendech.. někdy kazdy víkend a někdy jeden víkend a druhý treba ne. Jak to vycházelo.. prostě takhle si člověka vazim, mám ho
ráda, a dokazují mu lásku tím co pro něj dělám :( sám píše že se ozve a uvidíme se ještě urcite.. ale kdo ví :( ozve se nebo už ne? :( Nevolali jsme si tak 3 týdny.. občas 1× za týden smska ale to je tak vše.. :,( jsem z toho nestastna..nikdy mě nebylo tak krásně s žádným jak s ním :,(

zkus si prehodit svuj jazyk lasky..sluzby na nejaky jiny a treba to bude priste lepsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107628
26.5.18 23:48
@Ajushulka píše:
Achjo… Co jsem komu udělala :,( :,( to jsem vážně tak špatná, když mám někoho ráda :,( nezasloužím si nikoho jak vidím..i podle toho co píšete.. děkuji pěkně za podporu… :(

rada ho mit muzes, ale nemesis mu lezt do zadku..nech prostor i jemu, at ti to dokaze po svem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
27.5.18 00:02

Já vím že když je mi na nic, nechovala se taky nejlíp.. ale nemůže mě takto beze slova odkopnout aniž by narovinu řekl co a jak mezi náma.. prý se uvidíme, zavoláme si.. proč by z posledního setkání si do svého auta schovaval můj stan, matrací, spacák? Že zas podnikneme kempování příště jak říkal.. pak jsme se další den po víkendu pohádali a on po mě řval :( brečela jsem, že byl ke mě takovej a on že furt jen rvu a že to nezvládá.. ať se chovám jak dospělá :( dobře dobře…ale byla jsem smutna že je ke mě takovej, stačilo to říct normálně :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
27.5.18 00:05

Je nějaká šance že když se změním polepším..že se ozve a bude mu smutno po té holce jak jsem byla předtím? Jak jsme se poznali? Nebo si jen namlouvám hloupé? Já vím že jsem blbá a naivní :( ale já chci aby bylo to zas jako dřív a už nebudu taková,,závislá" jak si každej myslí :( jsem smutna a nechci bez něho být :( dyt nám bylo tak dobře. spolu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
27.5.18 06:56
@Ajushulka píše:
Radši už nic.. :( jen každého obtezuju a lezu na nervy.. kdyby někdo po mě chtěl radu..učitě bych nenapsala..Ty jsi hloupá, naivní, jsi jak dítě apod… To fakt člověku nějak pomůže.. :(

A KDYZ JE TO PRAVDA? to ti jako mame lhat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12719
27.5.18 07:39
@Aduš8 píše:
Chtěla jsi vědět, co by kdo dělal a jak se choval..popravdě, jaké odpovědi jsi čekala. Křičí na tebe, má dluhy a vztek si vybíjí na tobě? No, pokud mu i přesto vypékáš a rozmazluješ ho, tak se nediv. Takového člověka bych opravdu milovat nemohla, nezlob se na mě. A věk v tom opravdu nehraje žádnou roli, žádný strach. Mám manžela staršího o 15 let a ještě nikdy na mě nekřičeli a váží si mě.

Ma pravdu, jsi na nem zsvisla, zadne terno to neni, s dluhy a jeste urvany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
27.5.18 08:00
@Ajushulka píše:
Je nějaká šance že když se změním polepším..že se ozve a bude mu smutno po té holce jak jsem byla předtím? Jak jsme se poznali? Nebo si jen namlouvám hloupé? Já vím že jsem blbá a naivní :( ale já chci aby bylo to zas jako dřív a už nebudu taková,,závislá" jak si každej myslí :( jsem smutna a nechci bez něho být :( dyt nám bylo tak dobře. spolu :(

Ne, zadna sance neni. A to ze se polepsis a nebudes takova jako driv- to taky neni pravda. A vis proc? Protoze ty chces tohle vsechno delat (spis teda myslim ze o tom jen pises nez ze bys s tim skutecne neco delala) kvuli chlapovi kteremu ses zprotivila, nechce te, dusis ho a mozna se mu i jeho dlouholeti kamosi kvuli tobe smeji…on je z tebe otravenej a nevidi to hezky, co bylo, ale vidi to, ze se mu ulevilo…
Dobra zprava je, ze se s tim da neco delat - muzes zmenit sebe sama a sve postoje, ale ne kvuli nejakymu chlapkovi, ale jen a jen kvuli sobe…a pak to bude fungovat. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
27.5.18 08:01
@Ajushulka píše:
Já vím že když je mi na nic, nechovala se taky nejlíp.. ale nemůže mě takto beze slova odkopnout aniž by narovinu řekl co a jak mezi náma.. prý se uvidíme, zavoláme si.. proč by z posledního setkání si do svého auta schovaval můj stan, matrací, spacák? Že zas podnikneme kempování příště jak říkal.. pak jsme se další den po víkendu pohádali a on po mě řval :( brečela jsem, že byl ke mě takovej a on že furt jen rvu a že to nezvládá.. ať se chovám jak dospělá :( dobře dobře…ale byla jsem smutna že je ke mě takovej, stačilo to říct normálně :(

Chlapi většinou nesnášejí, když vidí ženu brečet. Jasně, každá si asi občas popláčem a když to není často, tak pokud mám vedle sebe milujícího muže, utěší, podpoří, pomůže. Ty jsi podle svých příspěvků ne citliv, ale katastrofálně přecitlivělá, těžko říct, kde je původ. Jestli je to tvoje povaha, nebo se to vyvinulo kvůli nedostatku lásky v dětství. Výsledek je ale ten, že vedle tebe málokdo vydrží, protože ono je to vyčerpávající. Píšeš, že první půlrok byl fajn, že jsi ani nebrečela a pak se to začalo bortit. Logicky, zpočátku ses snažila jak ty, tak on, ty jsi držela na uzdě svou přecitlivělost a on svou výbušnost. Po tom půlroce jste se oba přestali hlídat a začali se chovat tak, jak je vám přirozené. A kombinace přecitlivělá, lehce zranitelná dušička a výbušný hulvát je prostě vražedná. Vy se k sobě nehodíte, on už to ví a proto z toho vycouval a vycouval jediným způsobem, který umí. Hulvátsky. Ty stále čekáš na nějaký projev citů z jeho strany a trápíš se, že nepřichází. No, bohužel asi nepřijde. Musíš se smířit s tím, že tenhle vztah skončil, i když to samozřejmě lehké není. Ale fakt od něj nic nečekej, nečekej zázračné obnovení milujícího vztahu jako to bylo v prvních měsících. Smiř se s tím, zavolej mu k domluvě o vyzvednutí svých věcí a hlavně už před ním nebreč, nepros, neslibuj… Ber to jako konec. A určitě by nebylo od věci vyhledat psychologa a zapracovat s ním na svých projevech, protože ta přehnaná citlivost a sebelítost tě strašně ničí. A bude ničit každého kdo s tebou začne chodit a dřív nebo později i další vztah dopadne takhle. Opravdu to nemyslím zle, ty potřebuješ pomoct, ale od odborníka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
27.5.18 09:16

Nepotřebuji žádného psychologa… S tím na mě už nechoďte prosim… Zapracuju na sobe urcite.. Já předtím nikdy jsem na nikoho tak upjatá.. protoze když druhy mě zanedbaval úplně, začla jsem na nej kašlat a ignorovat. A pak dolelal, začal se omlouvat a prosit o šanci, já už se nedoprosuju, jen nechci.. aby ode mě utekl beze slova aniž by mě řekl jak to mezi náma je vůbec a řval po mě.. a zavolám mu ohledně tech věcí.. může mě taky říct, že chce být sám nějakou dobu, že třeba chce se mnou ještě někdy být, sám říkal že mě chce jeste vidět, že jsme se neviděli naposled.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
27.5.18 09:37
@Ajushulka píše:
Nepotřebuji žádného psychologa… S tím na mě už nechoďte prosim… Zapracuju na sobe urcite.. Já předtím nikdy jsem na nikoho tak upjatá.. protoze když druhy mě zanedbaval úplně, začla jsem na nej kašlat a ignorovat. A pak dolelal, začal se omlouvat a prosit o šanci, já už se nedoprosuju, jen nechci.. aby ode mě utekl beze slova aniž by mě řekl jak to mezi náma je vůbec a řval po mě.. a zavolám mu ohledně tech věcí.. může mě taky říct, že chce být sám nějakou dobu, že třeba chce se mnou ještě někdy být, sám říkal že mě chce jeste vidět, že jsme se neviděli naposled.
…to jsou těšínská jablíčka…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
27.5.18 09:53
@Malaga píše: …to jsou těšínská jablíčka…

Asi to také schytám..Ale to je spíše je to nešťastná láska a ta je svině :)
Prostě se slečna zamilovala a srdíčko prostě přepralo rozum.
To se stává i jiným.
Snad pomůže čas. Prý…
Sám doufám že je to pravda :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
27.5.18 10:01
@Tom-One píše:
To se stává i jiným.
Snad pomůže čas. Prý…
Sám doufám že je to pravda :(

Ano mrzí mě že jsem se tak chovala, kezby to šlo napravit aby zas bylo vše jako dřív :( nemám o jiném ani pomyšlení.. já chtěla s ním vše plánovat, plánovali jsme :( bydlení, výlet do Londýna, koncerty :( hodně toho :( jsem pořád smutná a pláču, že se ke mě takto zachoval..dlouho se budu z toho dostávat, nikdy mě tak nebylo ještě :( budu muset se změnit :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35487
27.5.18 10:01
@Ajushulka píše:

Podle toho, co pises, evidentne potrebujes. Na tom neni nic zleho, cloveku to muze ukazat nove moznosti a dodat pohled, ktery mu chybel. Skoda, ze to nevidis, pomohlo by ti to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.5.18 10:03
@Tom-One píše:
To se stává i jiným.
Snad pomůže čas. Prý…
Sám doufám že je to pravda :(

Nemáš co schytat. Ona doufá a touží, ale ten sen se nesplní a pokud ano, tak bude mít hořký konec. Čas sice pomůže, ale čím dřív si přizná jak to je, tím lépe pro ni.
A už to tu zaznělo - nešťastnou lásku poznala většina, takže to není žádný ojedinělý jev a naopak, nedostala tu žádnou špatnou radu a vše je už na ní.
Nejlépe kdyby svou energii, kterou plácá na smutnění a pofňukávání namířila na svůj rozvoj.
Kdyby se na něj třeba zdravě naštvala a přestala si ho idealizovat. Prostě udělám to a to, já mu ještě ukážu. Němu to samozřejmě bude jedno, ale jí to pomůže.
Já se takhle při rozchodu dozvěděla, že jsem málo schopná. Tak jsem si prostě vystudovala vysokou školu. Počáteční motivace byla, abych mu ukázala, že zvládnu víc než on. A jak šel čas, tak mi byl už jedno a VŠ diplom vůbec není k zahození. A nakonec posunulo mě to o dost dál, zvedlo se mi sebevědomí a i profesně jsem se dostala někam, o čem se mi před tím ani nezdálo ;).
Prosím ponechat anonym.

• Citovat
  • Upravit
56
27.5.18 10:04
@mroe píše:
Podle toho, co pises, evidentne potrebujes. Na tom neni nic zleho, cloveku to muze ukazat nove moznosti a dodat pohled, ktery mu chybel. Skoda, ze to nevidis, pomohlo by ti to.

Jakoze by mě to pomohlo zas vrátit zpátky co bylo? pohled který chyběl tomu mému?? mě nikdo nebude nutit a přemlouvat kam mám chodit… nejsem duševně chorá.. :-( Děkuju za pochopení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí