Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tom-One píše:
Asi to také schytám..Ale to je spíše je to nešťastná láska a ta je svině
Prostě se slečna zamilovala a srdíčko prostě přepralo rozum.
To se stává i jiným.
Snad pomůže čas. Prý…
Sám doufám že je to pravda
Souhlasím, ale ta reakce je taková dost nepřiměřená…osočování, jak tu na ní jsou všichni zlí…
@Ajushulka píše:
Jakoze by mě to pomohlo zas vrátit zpátky co bylo? pohled který chyběl tomu mému?? mě nikdo nebude nutit a přemlouvat kam mám chodit… nejsem duševně chorá..Děkuju za pochopení…
tebe nikdo nebude nutit, bezva, to nemá nikdo rád…ale nejraději bys to dělala druhým…aby si on uvědomil o co přišel apod…
teď s tebou nelze normálně komunikovat, třeba až si to přečteš s časovým odstupem, tak to přehodnotíš…anebo potřebuješ dostat po prstech ještě víc…každý to má nastaveno jinak…
A předesílám, že ti nepřeji nic špatného…ale on ti nejvíc neublížil…nejvíc ubližuješ sama sobě…
@Ajushulka píše:
Jakoze by mě to pomohlo zas vrátit zpátky co bylo? pohled který chyběl tomu mému?? mě nikdo nebude nutit a přemlouvat kam mám chodit… nejsem duševně chorá..Děkuju za pochopení…
@Malaga píše:
Souhlasím, ale ta reakce je taková dost nepřiměřená…osočování, jak tu na ní jsou všichni zlí…
Kdo má něco proti mě nebo chce jen rýpat, ať už tu nic raději nepíše ![]()
@Ajushulka píše:
Kdo má něco proti mě nebo chce jen rýpat, ať už tu nic raději nepíše
víš, co znamená veřejná diskuze? ![]()
@Malaga píše:
víš, co znamená veřejná diskuze?
Radši už nic nepíš prosím
díky
@Ajushulka píše:
Nebuďte takové kritické hned ke mě..stát se tohle může komukolivnemůžu za to do koho se mé srdce zamiluje
![]()
to fakt nemůže
@Ajushulka píše:
Radši už nic nepíš prosímdíky
to nech na mně jo? ![]()
@Ajushulka píše:
Ano mrzí mě že jsem se tak chovala, kezby to šlo napravit aby zas bylo vše jako dřívnemám o jiném ani pomyšlení.. já chtěla s ním vše plánovat, plánovali jsme
bydlení, výlet do Londýna, koncerty
hodně toho
jsem pořád smutná a pláču, že se ke mě takto zachoval..dlouho se budu z toho dostávat, nikdy mě tak nebylo ještě
budu muset se změnit
Myslím že všichni nešťastně zamilovaní si že všeho nejvíce přejí aby šel vrátit čas. Vrátil se čas a vzaly se zpět pronesené či nepronesené věty a řada věcí se udělala jinak…Bohužel to ale nejde. A věřte mi že snaha něco napravit dopadá v drtivé většině přesně opačně a věci jenom zhorší. Osobní dodnes bolestná zkušenost…
Já jsem zažil něco podobného z druhé strany. Možná ale jenom možná právě proto že má své problémy se zalekl toho vašeho plánování. Třeba jenom nemohl splnit to co jste od něho čekala…
Nechte ho chvilku aby si ujasnil co vlastně chce a co může. I to je někdy v rozporu.Na zlomené srdce pomáhá jenom čas. A někdy je to sakra dlouhá doba. Opět osobní zkušenost. Ale nechci vám brát naději.
Jsem špatná
já to vím, vždy vše posmolim, jak jsem zamilovaná
ale tentokrát jsem to posmolila hodně, když se chci chlapovi omluvit a smířit se s ním.. ani nereaguje na SMS
co mám dělat ![]()
@Tom-One píše:
Myslím že všichni nešťastně zamilovaní si že všeho nejvíce přejí aby šel vrátit čas. Vrátil se čas a vzaly se zpět pronesené či nepronesené věty a řada věcí se udělala jinak…Bohužel to ale nejde. A věřte mi že snaha něco napravit dopadá v drtivé většině přesně opačně a věci jenom zhorší. Osobní dodnes bolestná zkušenost…
Já jsem zažil něco podobného z druhé strany. Možná ale jenom možná právě proto že má své problémy se zalekl toho vašeho plánování. Třeba jenom nemohl splnit to co jste od něho čekala…
Nechte ho chvilku aby si ujasnil co vlastně chce a co může. I to je někdy v rozporu.Na zlomené srdce pomáhá jenom čas. A někdy je to sakra dlouhá doba. Opět osobní zkušenost. Ale nechci vám brát naději.
Jenže on s tím začal předtím sám..že chce s emnou bydlet a na konci léta si udělat dovču výletem do Londýna.. on vše mi o tom říkal a já souhlasila a přála si to moc.. a on si to také přál.. mluvil o tom pořád ják se těší až spolu budem bydlet a pěkně si být vybavíme…
@Tom-One píše:
Je nějaká možnost že se vůbec ozve jak teďka mě to psal v smsce? Aspoň aby se omluvil za to jak po mě pořád jen křičel? ![]()
@Ajushulka jestli mu píšeš takovýhle způsobem, jako od včera tady, tak se to určitě neozve a ani bych se mu nedivila
@Aduš8 píše:
@Ajushulka jestli mu píšeš takovýhle způsobem, jako od včera tady, tak se to určitě neozve a ani bych se mu nedivila
Já mu píšu jen krátce, že mě mrzí, jak jsem se zachovala ať mě netrápí svou ignoraci… Nic víc.. měla jsem i obavy jak nebyl dostupnej pár dní, tak se ho zeptala jestli je v pořádku, na to vždy odepsal hned: jsem ok, makám ve světě, ozvu se.. jinak nic přísahám.. nevolam mu ani nic.. a nebuď protivná.. kdybys ty zažívala takové trápení.. jak by bylo Tobě, určitě stejně jak mě a byla dlouho z toho v pasti… tak toho nech, děkuji
![]()
@Anonymní píše:
Nemáš co schytat. Ona doufá a touží, ale ten sen se nesplní a pokud ano, tak bude mít hořký konec. Čas sice pomůže, ale čím dřív si přizná jak to je, tím lépe pro ni.
A už to tu zaznělo - nešťastnou lásku poznala většina, takže to není žádný ojedinělý jev a naopak, nedostala tu žádnou špatnou radu a vše je už na ní.
Nejlépe kdyby svou energii, kterou plácá na smutnění a pofňukávání namířila na svůj rozvoj.
Kdyby se na něj třeba zdravě naštvala a přestala si ho idealizovat. Prostě udělám to a to, já mu ještě ukážu. Němu to samozřejmě bude jedno, ale jí to pomůže.
Já se takhle při rozchodu dozvěděla, že jsem málo schopná. Tak jsem si prostě vystudovala vysokou školu. Počáteční motivace byla, abych mu ukázala, že zvládnu víc než on. A jak šel čas, tak mi byl už jedno a VŠ diplom vůbec není k zahození. A nakonec posunulo mě to o dost dál, zvedlo se mi sebevědomí a i profesně jsem se dostala někam, o čem se mi před tím ani nezdálo.
Prosím ponechat anonym.
Nedoufá po rozchodu většina těch opuštěných? Asi ano…Teď budu mluvit za sebe.Ono když člověk opravdu (nešťastně) miluje tak si moc dobře uvědomuje věcí které mu na protějšku vadí či vadily, ale prostě mu je odpouští či ignoruje.
Jistě jsou případy kdy se potom nenávidí, ale nenávist je jenom odvrácená strana lásky. Někdo umí rychle za minulostí udělat tlustou čáru a jít dá a protějšek často ze dne na den,,vygumovat,, ze srdce, někdo ne…A pokud se někdo trápí tak poslední na co energii a náladu je nějaká forma seberealizace.Ta může přijít až v momentě kdy je mu dotyčný/ná lhostejný.
A protože se slečna evidentně trápí a je zoufala a v neposlední míře i doufá tak jí prostě i dobře myšlené rady připadají jako útok na svoji osobu. Když bolí srdíčko, člověk nic jiného skoro nevnímá. Bohužel.:(