Udělaly byste to pro svýho chlapa?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
25.4.12 17:01

To já nevim,asi proto že je to moula

• Citovat
  • Upravit
1aktak1
25.4.12 17:02

Já teda nevím, ale pokud chce podnikat, tak at si napřed najde tu práci za tech „blbýchh“ 15 tisíc, splatí dluhy a do podnikání jde s čistým štítem…

• Citovat
  • Upravit
489
25.4.12 17:03

Vytloukat klín klínem - neboli dluh dluhem - jak tu někdo psal, je cesta do pekel. Věř, že vím, o čem píšu, zadlužené podnikatele a řešení dluhl na ossz a zp jsem účtovala. Proč to po Tobě žádá? Miluje Tě a chce Tě vrhnout do dluhů? Doplatit na ossz a zp jde i bez závratného penále, jen se tam musí jít a s babama se domluvit. Nejsou to žádné saně. A že tam nechce jít s prázdnou je teda hodně velký žvást. Líná huba, hotové neštěstí. Ať překoná ješitnost a jde si to pěkně vyřídit. Když bude sekat latinu a platit měsíčně dohodnutou sumu (a samozřejmě zároveň aktuální zálohy - to má jak???), tak se může dočkat i toho, že mu to megapenále fakt prominou. Ale to už opakuju předchozí rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
25.4.12 17:05

@LUCIPERKA-ddub že jo !!! Nějak mi to smrdí, ta jeho neochota.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.4.12 17:05

Vždyť on to po mě nežádá 8o On o mým nápadu vůbec neví,to napadlo mě

• Citovat
  • Upravit
489
25.4.12 17:07

@1miss1 úplně mám před očima výlupka od mé blízké kamarádky. Za 15 tisíc makat nepůjde. On by si tak představoval sedět u telefonu a řídit obchody, ze kterých mu za nehtama zbydou miliony. Vzdušné a zámky a tlučení hubou !!!! Však mu taky vymahači rozbili ciferník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
25.4.12 17:08

Zakladatelka - tak to se omlouvám, že jsem ho nařkla z vypočítavosti, ale opravdu to nedělej. Je toho málo v TV? Těch případů placení dluhů dluhama a jak to končí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.4.12 17:09
@Anonymní píše:
Vždyť on to po mě nežádá 8o On o mým nápadu vůbec neví,to napadlo mě

Nedělej to, neber si zbytečnou půjčku a neplať to, co on sám není schopnej řešit ať už svojí neschopností nebo leností.
To, že je moula ho neomlouvá. Ty se předně vzpamatuj a přestaň ho pořád bránit, omlouvat ho a zastávat se ho. Vždyť jeho situace se dá řešit a moc dobře, jen by musel chtít.

Příspěvek upraven 25.04.12 v 17:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
25.4.12 17:10

Zakl. - a jak se teda díváš na tu možnost splátkového kalendáře? Podle mě je to velmi dobré řešení - prakticky jediné solidní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

To mě jen tak napadlo no,takovej blbej nápad.

• Citovat
  • Upravit
1aktak1

@Crispina jj ono hodně lidí má představu, že budou sedět na zadku a peníze se jen posypou (neříkám, že je to příklad zakladatelky). Ale já pokud si nasekám dluhy a budou mi naskakovat penále tak budu makat jak mourovatá i za tech 15 tisíc!!!
Zakladatelko - pokud budete platit dluh dluhem, dobře se mít nebudete ;)

I když tě chápu, jak to asi myslíš. Známej se třeba zrovna ted spojit dvě půjčky do jedno a aspon to má pohromadě, ale taky dělá za tech 15 tisíc a splácí a plus k tomu vymýšlí podnikání ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.4.12 17:13

O tom splátkovým kalendáři jsem mu taky říkala.Prej si hned v pondělí vezme volno a dojede si to zařídit,tak snad se mu už rosvítilo.Já ho neomlouvám,vím že je blbej,ale je mi ho líto,no.Jak maká a je to k ničemu

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.4.12 17:15

Jinak on neni línej,maká a po nocích ještě vybaluje zboží nebo myje vagony apod.Myslím,že si to vyžírá dost ale aspoň ví,že za blbost se platí.Snad si to bude pamatovat

• Citovat
  • Upravit
489
25.4.12 17:16

NO tak sláva, jen aby to fakt splnil :mrgreen: Uvidíš, jak se mu uleví, když to bude mít na papíře a bude mít šanci, že se mu ten dluh markantně sníží ;)

@Anonymní píše:
O tom splátkovým kalendáři jsem mu taky říkala.Prej si hned v pondělí vezme volno a dojede si to zařídit,tak snad se mu už rosvítilo.Já ho neomlouvám,vím že je blbej,ale je mi ho líto,no.Jak maká a je to k ničemu
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
25.4.12 17:34

Taky přispěju svou troškou do mlýna,i když jsem nečetla celou diskuzi.Já taky měla chlapa průseráře a ten to dotáh tak daleko,že neplatil ani daně a já trnula,kdy na něj vlítne finančák a kdy u mě zazvoněj exekutoři.Naštěstí u mě neměl trv.bydliště,ale i tak jsem kvůli němu měla bezesný noci.Chápu že chceš příteli pomoct,já chtěla taky,než mi došlo,že on v těch dluzích bude žít celej život a tudíž by to bylo jaksi zbytečný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí