Udělaly byste to pro svýho chlapa?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29350
24.4.12 22:51
@Anonymní píše:
On když už tam pojede,tak ne jen na zdr.poj.ale chce to vzít i se sociálkou.Tak to mu ještě deset tisíc chybí,ne? :mrgreen: No jo,je to exot.Hned na něj naběhnu ať to řeší.Taky mi došlo,že to oddaluje :zed: Zase jako nejsem jeho matka a nechci nad ním stát jako policajt,ale když to bude nutný :nevim:

Evidentně potřebuje nad sebou nejen tu matku, ale i toho policajta…
Jo, naběhne tam jako frajer se dvaceti klacky do každé instituce a oni mu doměří zbytek včetně penále a správních poplatků a kdoví čeho a bude to stejně jako když do moře plivne…
A jak to má jako nyní? Je hlášený na pracáku? Pojistné za něho platí stát nebo má platit sám a narůstá mu dál i další pojistné kromě toho dluhu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
24.4.12 22:53
@Anonymní píše:
Jo a jinak teda nevim,ale on nemá ani odhlášenej žl :zed: Ale peníze mu dávaj na ruku,bez faktury :think:

A daňové přiznání do konce března dal? U finančáku to má vyřízené? A roční přehledy na sociálku taky odevzdal? Aby ho nepopotahovali ještě za další věci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

No on jen bude muset dál platit minimální zdr.a soc.poj.když má žl,ale nic na něj nevydělává.Co se týče peněz je blbej,to jo.To už máme domluvu že finance řešim já,ale asi bych fakt měla začít řešit i ten jeho dluh

• Citovat
  • Upravit
743
@Anonymní píše:
Jo a jinak teda nevim,ale on nemá ani odhlášenej žl :zed: Ale peníze mu dávaj na ruku,bez faktury :think:

Ale pokud nemá pozastavený ŽL, nemusí jej rušit, stačí jen pozastavit, tak
za 1. nemůže být na ÚP a za 2. musí platit pořád sociální a zdravotní!
Takže mi to pořád hlava nebere… :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
24.4.12 22:55
@Anonymní píše:
No on jen bude muset dál platit minimální zdr.a soc.poj.když má žl,ale nic na něj nevydělává.Co se týče peněz je blbej,to jo.To už máme domluvu že finance řešim já,ale asi bych fakt měla začít řešit i ten jeho dluh

No to je něco kolem 1800 za sociální a 1700 za zdravotní… a to teda platí pravidelně i nyní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.4.12 22:58

On neni na pracáku,normálně mu běží žl a tudíž musí dál platit zdr.a soc.poj.To minimum platí,ale z dluhu zatim nic.Co vim,tak daně odevzdaný má

• Citovat
  • Upravit
13141
24.4.12 22:58
@bambule45 píše:
Ale pokud nemá pozastavený ŽL, nemusí jej rušit, stačí jen pozastavit, tak
za 1. nemůže být na ÚP a za 2. musí platit pořád sociální a zdravotní!
Takže mi to pořád hlava nebere… :think: :think: :think:

no ale zase jim nemusí být divné na těch úřadech, kde vezme 40tis, že :mrgreen: Kdyby byl hlášený na ÚP, tak by to bylo podezřelejší.
Lidská blbost je neskutečná!!!
Zakladatelko, promiň, ale něco takového měla ségra za manžela. Půjčila mu 100 tis ze svého stavebka (naspořené maminkou) a dodnes od nej neviděla ani korunu. A ex akorát doma seděl a plakal, že mu zkrachovala firma (nezkrachovala, společník si ji nechala a šlape to dál) a ani na pracák se přihlásit nechtěl. :zed: :pocitac: Ten tvůj aspoň vydělává. Ale finanční gramotnost mají zřejmě hodně podobnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
24.4.12 23:01
@Anonymní píše:
No on jen bude muset dál platit minimální zdr.a soc.poj.když má žl,ale nic na něj nevydělává.Co se týče peněz je blbej,to jo.To už máme domluvu že finance řešim já,ale asi bych fakt měla začít řešit i ten jeho dluh

Tím mu určo pomůžeš víc než půjčkou ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
24.4.12 23:01
@Anonymní píše:
Jenže taky jde o to,že kdyby byl oficiálně zaměstnanej,tak má tak 15-18 tis.Teď maká za mnohem víc a je schopnej ušetřit těch 20 tis.měs.někdy jen 15 teda.Jinak já už všechny výdaje platím teď - nájem,jídlo,složenky.

Tak do půl roku máte zaplacené jeho dluhy,tzn. vůbec bych neuvažovala nad tím,že si vezmu půjčku,když je přítel schopný tolika ušetřit.Ale určitě bych nechala zřídot splátkový kalendář,aby dluhy nenarůstaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.4.12 23:02

Můj se taky nechce přihlásit na pracák.já mu radím dobře,ale on si nedá říct,je to mezek tvrdohlavej a jak si něco vezme do hlavy :cert: Fííííha,neni ten její bývalý manžel nakonec ještě můj chlap? 8o

• Citovat
  • Upravit
8935
24.4.12 23:03
@Anonymní píše:
No jo,jenže ten splátkový kalendář je o tom,že pak tu danou částku musí pravidelně splácet.Ale on si měs.vydělá a ušetří pokaždý jinou částku :think:

Tak by si nechal vyhotovit splátkový kalendář na nižší částku a posílal co nejvíc by to šlo,aby to měl dříve zaplacené.A hlavně by nenaskakovaly další úroky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
24.4.12 23:04

Děvčico, děvčico, to si nemůžeš najít normálního chlapa? :nevim: Co bude opravdu chlap, opora do života, co tě bude na rukou nosit…? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
24.4.12 23:06
@omites píše: ŽL by si měl snad pozastavit ne? Jinak by tam měli být nějaké další odvody. Moc se v tom nevyznám, ale ségra si ho pozastavila právě proto, aby nemusela nic platit, když na ŽL nic nevyděláváPříspěvek upraven 24.04.12 v 22:49

Jj, byla jsem na školení teď a lektorka říkala, že jakmile máš ŽL, tak solíš 3500,– měsíčně pojišťovnám, aniž vyděláš jediný halíř. No taky jsem se o to moc nezajímala, páč ŽL chci jen v nouzi nejvyšší, ale proto mu to asi taky furt naskakuje. :roll: Je fakt pitomej, ať si to aspoň pozastaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
24.4.12 23:07
@Anonymní píše:
Můj se taky nechce přihlásit na pracák.já mu radím dobře,ale on si nedá říct,je to mezek tvrdohlavej a jak si něco vezme do hlavy :cert: Fííííha,neni ten její bývalý manžel nakonec ještě můj chlap? 8o

8o určitě ne. :mrgreen: Tenhle si pak našel ofiko práci a hned se odstěhoval k nové přítelkyni. Nedávno si koupil letenku na Nový Zéland a dal výpověď v práci, ale ta jeho nová ho přesvědčila, aby zůstal doma. Jenže se teď někdy rozešli. Takže nemá ani práci, ani Nový Zéland, ani bohatou přítelkyni a je zpátky u maminky - 32 let mu je. Výborné ne. Ségra má štěstí, že se ho zbavila a tohle ji už nemusí trápit.
Jak píšu, ten tvůj aspoň donese peníze. Tenhle nedonesl několik měsíců fakt nic, možná tak 4tis a pak teda podporu. Ségra studuje výšku, bere sirotčí důchod a dělá na dohodu. Zřejmě se chtěl chlapeček nechat živit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.4.12 23:12

Tak to jo,to mi spad kámen ze srdce.Právě že on aspoň pracuje.Bohužel se taky už stalo,že mu párkrát nezaplatili a to docela velký peníze,ale dělal to na dobrý slovo a pak přišel tu o 50 tis.tu o 30 tis. :zed: :cert: Takže sedřenej a ještě bez peněz :zed: V tomhle je to takovej moula a bačkůrek,no :oops:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky