Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Majush ahojky, tak to už taky nemáš pomalu co řešit
jinak bříško taky krásně roste ![]()
Jééé krásná bříška, bledá závist
já jsem v pátém měsíci těhotenství a moje bříško připomíná spíše dobře vykrmený pupíček než těhotenské bříško
![]()
Jo a ještě máme autosedačku
a co jinak holky už by jste to chtěly mít za sebou? ![]()
@Kelly3 už se těším, až tady bude malej s náma, ale na druhou stranu mám malinko obavy, jestli to zvládnu a jestli budu schopná poznat, co Matyáš potřebuje ![]()
@Lenule15 jj výbavičku už máme skoro celou, teď ale musíme ještě pořešit nějakou skříň do pokojíčku a taky sháním tašku na kočárek…
Už se s manželem nemůžeme dočkat až se malý narodí a samo mám taky obavy…ale říkám si když to zvládly ostatní tak já taky ![]()
@Lenule15 Přesně, taky mám z toho obavy, jestli budu pro ni dost dobrá matka a všechno kolem ![]()
Taky se bojím jestli poznám co miminko potřebuje, ale bohužel nebo možná bohudík na to nebudu sama…bydlíme s přítelem u jeho rodičů a s jeho bráchou takže snad to bude v pohodě ale mám obavy, nejsem schopná dopředu odhadnou jak na to budu reagovat když se každej bude chtít angažovat a pomáhat mi ![]()
@Kelly3 to víš, že to zvládnem a furt tady máme emimino, které nám v případě nesnází poradí a taky rodinu ![]()
@mámaveronika tohle si nedovedu moc dobře představit, i když máte třeba parádní vztahy, tak takhle bych bydlet nechtěla, a to s tchánovci fakt vycházím v pohodě, takže těžko říct, jaký to bude, když je budeš mít třeba každý den u sebe ![]()
Dole na zemi dcera, která se mě ptala, jestli jsem e už dofotila s tím velkým zadkem ![]()
Příspěvek upraven 10.01.13 v 10:08
@Lenule15 Ano, určitě
Ještě že to emimino existuje
I tak jsem zvědavá na to, jaký to bude atd
No jo hodně velká věc nás potkala a potká
a my se s tím poperem raz dva
@Anet29 To máš teda pěkný bříško
nějaký velký nebo se mi to zdá? ![]()
Nemějte obavy - na všechno postupem času příjdete, na to příjde každá máma, co pro dítko potřebuje, co koupit, co dítku je apod. Také jsem měla u prvního obavy, ale jak jsme napsala, čas všechno naučí ![]()
Mám větší než v prvním těhu, to je pravda
.Taky dcera není žádný trpaslík v sedmi letech
.V prvním těhu jsem nabrala 40 kileček, snad te´d u druhého tak max. 15 kg ![]()
@Anet29 ty jo, parádní bříško
tak uvidíme, co nám čas s mimčem ukáže, ono to půjde, to je jasný, jen ta nejistota, že nevíme, do čeho přesně jdeme ![]()
@Kelly3 to se ti jen zdá, každá mamča má jinou postavu a od toho se pak odvíjí i růst bříška ![]()