Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7087
20.6.25 13:39
@a12 píše: Více

S culíkem možná vezmu Míchala na milost. Budu ho přetáčet o 2 vteřiny později :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21309
20.6.25 13:59
@Iv.Sa. píše: Více
:mrgreen:
Nebyl v nějakém rozhovoru uz ostrihany?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19249
20.6.25 14:07
@malákráličice píše: Více

Koukla jsem se mu na Instagram a na fotce ze včerejška tak má pořád vlasy bez culíku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65091
20.6.25 15:24

Docela mě ty neustálé řeči o sexu rozčilují. Je to v takovou dobu, kdy koukají i děcka. A vím, že koukají, i druhostupňoví kluci :mrgreen:. Ale hlavně mladší děcka, nevím, proč jim to pořád cpou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21309
20.6.25 15:31
@vokishka píše: Více

S deckama se to bohužel nedá mít puštěné ani jako kulisu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61055
20.6.25 19:30
@Dixies píše: Více
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61055
20.6.25 19:32

Ta Adéla je hrozně nesympatickej člověk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19249
20.6.25 19:40
@a12 píše: Více

Tak tady s tím culíkem vypadá o hodně lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65091
20.6.25 20:12

Nevím, proč začali Marečkovi plánovat prázdniny, vždyt času dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bedrisek
20.6.25 20:22

Jako řvát na mě takhle dítě jako řve Míchal na Klímovi,… 8o to je tak namyšlený, sobecký a drzý smrádě

• Citovat
  • Upravit
65091
20.6.25 20:44

Už je k sexu i článek
https://www.kinotip2.cz/…0-13661.html?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22856
20.6.25 21:02
@Letee píše: Více

No, snaží se s Vlastou vycházet, ale pak odchází, tak nějak., jako že těžko říct, co si o tom všem myslí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22856
20.6.25 21:12
@bedrisek píše: Více

Ten je vůbec, jak rozmazlený chlapeček, nejmladší a jak vymodlený a jak kdyby to ty rodiče tak měli taky. Tak ho nechávají, co chce. Ale Anežka nechce zůstávat pozadu, už ho dohání brášku. Proč to či ono nemůže, že rodiče toto a tamto přeci nemohou a ona, že strašně to či ono chce. Taky, jak přišla s Matějem, přespí tady. No to ne, místo aby se předem zeptala rodičů, tak pak ve dveřích jen řekne, Matěj tu dnes bude spát. :roll:

A dneska nezůstal pozadu ani Vojta, co budeš dělat v Praze o prázdninách?
Jedu s Miloškem do Kašperek, už to máme domluvený? Jako to už je v Ulici nějaký mor tohle, že děti si bez rodičů domlouvají svoje věci.
A ta Daniela, prej táta si nabouchal někde další 3 děti, jako by jim namlátil :D
Mladý pařba, a stejně to nedopadlo, ani nevím, že se Klímovi chystali za bábi do nemocnice, asi jsem to přeslechla, takže mládeži dobře tak. Moc to nerozjeli :D
Teda, ale ta babička, no asi to bude fakt náročný nebo to bude špatný.
Z Běty vypadne, že nakonec se zamilovala fakt zbytečná postava tohle.
Adéla s Markem to je taky něco, měli by si promluvit, ať nejsou pořád tak napružený na sebe.
Anežku chápu, že je ten vztah a to kolem pro ni čerstvé, nové, ale zase to tak vědecky hrotit. Stačí se zeptat Matěje, jestli je s tím nějaký problém, že orgáč nebude že ho nemá atd. A ne, tak nastoupit, jak na zkoušce před ním, aby ho to brzy nepřestalo bavit, bych se mu nedivila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22856
20.6.25 21:16
@Snopy123 píše: Více

Jo to stěhování, měla jsem zato, že myslí Iva, že by tam na čas byla ona, ale ne, že se tam celá rodina přestěhuje. To bych asi taky byla dost proti, ale Michal nemusí, tak vyjíždět :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22856
20.6.25 21:18
@vokishka píše: Více

Já proto na to koukám radši večer, kdy, buď před večeří si hrají nebo až pozdě večer, kdy už chrní :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí