Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@vokishka píše: Více
Je takovy zvlastni. A kdyz mu Jirka rekl, ze jsou tam takova semknuta komunita, tak se tak divne dival.
@Marki1985 píše: VíceÁja mu donášela na, teď nevím, Mastnýho? Za kabelky
@Uličnice85 píše: Více
Tak já tak nějak počítám, ze tam zase větší dějovou linku budou mít ti „mafiáni“ 😀
Protože proč bychom jinak věděli, kdo bude nový nájemník obecního prostoru? Plus návrat pokladníka… 😀
@vokishka píše: VíceÚplně to už vidím. Taková ta v povaze kladna postava, která však pod tlakem okolí bude sv.ne 😀
No se obávám, že jo, když se tam s nim objevil ten pokladník, nebo jak se mu říká ![]()
Co tam vlastně má bejt?
@a12 píše: Více
To nikde nezaznělo, jen, že to bude rekonstruovat.
Tak to bylo krásný, moc se to povedlo, dvojitá svatba nakonec, miminko Ester.
Pravda, kolikrát si říkám jaké jméno ještě v Ulici není, tak Ester fakt nebyla a za mě lepší, jak Debora. A moc krásný miminko ![]()
Tak už se těším na nové díly a to možná asi začne někdy zas cca v půlce srpna, že? ![]()
@bedrisek Jo pokladník, já zapomněla, jak mu říkali, díky, no tohle bude taky zajímavý, když se znají s tím novým obchodníkem po Kaštanovi ![]()
@Snopy123 píše: Více
Pravda, Eliška tam nebyla ani nepamatuju, to už tam byla párkrát Sofinka.
Ale kdo ví, třeba ta holčička nemohla natáčet, tak udělali, že tam nebude i když už tam nebyla jak dlouho no ![]()
Vypadá to, když je spolčený s „pokladníkem“, tak to asi zas budou nějaké čachry ![]()
@sharunka03 píše: Více
jo. Abychom si na podzim neříkali nakonec : zlatá loňská sezona ![]()
To se jim docela dost stává, že udělají (ukážou postavy neatraktivního charakteru) jak to bude vzrůšo a nakonec, kdo ví. Budem si muset počkat.
@vokishka píše: VíceŘíkal ten nájemce, že biliard nebo kulečníkový klub ( nevím přesně). Ještě starostu opravoval, že tu hru špatně pojmenoval.