Ulice :-)

• Fotoalbum (1298)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
a12
61004
3.11.25 14:57
@Amalthea píše: Více

Jo, myslím, že teď takových akcí je hromada, často na mě i někde od celebrit vyskočilo sousedsky halloween a bylo to v podstatě to samý, akorát velký obce to asi nedělaj, tak si to třeba nějaká část, nebo ulice udělá, dohodnou se rodiny a tak. Ale teda ta vesnice, co je škola uz to drží dost let, minimálně, co moje dítě zaclo chodit do skolky, to uz je tak 9 let a určitě spoustu let předtím. Když já byla dítě tak to teda nebylo :mrgreen: ani si nepamatuju, že bysme vyrezavali dýně :lol: to přišlo právě až když sel starší do školky a měli to přinést :lol: ale je to hezký, skolkovy teda přinesou z domova, ve škole uz děti vyřezávaj samy a je to hezký, když jim to tam všechno svítí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3061
3.11.25 15:14
@a12 píše: Více

Jojo to je hezké…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64978
3.11.25 15:20
@Letee píše: Více

u nás je taky lampionový průvod, v lese straší velká děcka. A je to až během začátku listopadu. V průvodu mají lampiony nebo baterky, velcí, co straší, různé masky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61004
3.11.25 16:34
@Letee píše: Více

Jo, děti to baví, chodí hlavně skolkovy a děti prvního stupně, ty většinou maj ty svetylka rády.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
3.11.25 20:55

Teda ten Kolda to uz je fakt přez čáru.. ale jak mu Dvořák rekl aby nesnesl vejce to bylo top :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
3.11.25 21:50
@Punksnotdeath píše: Více

Kolda by potřeboval dostat pár facek, děsně drzej :zed: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61004
3.11.25 22:35

No jako nechápu, kam to ma zas směřovat a vůbec se mi to nelíbí :? Fakt blb.
Nerikal tenkrát v ty coolne, že ji bude balit? Jak tam byla s Martinou.. Což taky bylo trapný a teď ji bude šikanovat ty jo :roll: kdyby aspoň nevypadal jako takovej trouba.
Ale teď jsem viděla nakou fotku, kde byl s michalem a Šimonem a zdálo se mi, že tam byl takovej pohublejsi, hlavně v tom obličeji a docela mu to slušelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39504
3.11.25 22:43

Nepříjemný Kolda opět vyrazí Magdě dech

https://www.kinotip2.cz/…3-14793.html#…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39504
3.11.25 22:44

Sandra Nováková zveřejnila drsné hejty, které jí chodí kvůli roli v Ulici.

https://www.super.cz/…nove-1519274?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15051
4.11.25 05:49
@Žirafa 69 píše: Více

Ale, ona se tam opravdu nehodí, její styl hraní na tu předchozí vůbec nenavazuje a věkově už je to taky za hranou, tak čemu se diví :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61004
4.11.25 06:29
@boball píše: Více

Asi tak, hnusný komentáře ji nepíšu, ale v podstatě s většinou souhlasím :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39504
4.11.25 08:33
@boball píše: Více

Nemuseli by leckteří být tak hnusní, ale jinak už jsme tu o tom mluvily/psaly dost - i mně nesedí ta výměna za tak opačný typ člověka (hl. barvy vlasů), ale my s tím nic neuděláme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3058
4.11.25 10:02

@Žirafa 69 Me nejvíc vadí i ten věk a styl vyjadřování je úplně jiný. K Ediemu se vůbec nehodí, tu starou Adrianu si zase neumím vůbec představit s Prokopem. :mrgreen: A nemůžu si pomoc, ale s Evženem je to divný, spis jako by byli milenci než táta s dcerou. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8625
4.11.25 12:46
@Žirafa 69 píše: Více

přesně, navíc je prostě v tom hraní nepřesvědčivá, jediné, co jí věřím, je když je naštvaná a na všechny štěká. Jinak na mě působí velmi falešně, neupřímně a celkově nesympaticky. A ten obličej bez mimiky, to je další věc, nechápu, že si tohle někdo dobrovolně dá. Zrovna u herce je to navíc docela podstatná věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61004
4.11.25 13:20
@Sára2020 píše: Více

Asi mám stejný problém :mrgreen: přesně, je vidět, že je starší, jako dcera Evžena, to mi přijde fakt šílený a vadí mi, jak říká blance babička :mrgreen: jakoby ne vadí, je to normální, to jo, ale vůbec mi to tam nesedí.
Jak uz jsem psala, pro mě to je úplně nová postava. Když přijela stará adriana, tak to tam s eddiem jiskrilo a prala jsem jim, aby byli spolu.. No a první scéna s novou adrianou mi přišla strašně trapná :mrgreen: tam nebylo nic, hrozně bylo poznat, jak tyhle dva nemaj žádnou společnou minulost.. Jak se jakoby snažila vzpomínam na naky věci z minulosti ale vůbec tu scénu neznala, neprožila a bylo to hodně nepřesvědčivý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí