Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Taky se vám běžně stává že vám známí nosi hned po ránu domů ci do práce cerstve pecivo na snídani?
prijde mi ze tam se to děje u všech
v normalnim zivote je clovek rad ze ráno stíhá a tady u vsech pohodové rána a dlouhe rozhovory a ještě donášky snídaně až pod nos😂
@Punksnotdeath píše: Více
Občas jo, ale my máme pekárnu vedle práce ![]()
Mohla by Agátu dostat i Beta? V ukázkách se na sebe tak jakoby spiklenecky a provinile podívaly na sebe, když jim Karla radostné oznamovala, že si o ní zažádaly… ![]()
@Punksnotdeath píše: Více
Ne, protože v práci musím být v šest hodin rano ![]()
@Letee píše: Více
Ja tomu nerozumím, ale myslím si, že 15ti letou holku (nebo kolik ji je) asi úplně v klidu, ne?
nejde ani o adopci a pestouny asi delaj normálně starší ženský. Nevím, jak to funguje u pestounstvi, jestli taky musí mít manžela
ale hodila by se mi k ní nejvíc. Jako k tonymu vůbec, to mi přijde úplně mimo a k mareckovym mi taky až tak nesedí, k ty Bete se hodí a přišlo mi, že to k tomu směřuje.
@a12 píše: Více
No já hlavně tomu Tonymu nerozumím. Sám má dvě malé dcerky, tak ať se stará o ně snad ne
být Dominikou, vůbec se s ním o tom nebavím. Že má on evidentně nějaký nezpracovaný problém z dětství, že byl sám v děcáku, tak ať si ho vyřeší. A nezatahuje do toho celou rodinu ![]()
@a12 píše: Více
No já myslím, že by taky snad mohla a fakt mi to tak připadalo jak se na sebe v te ukázce podívaly… Že už jsou snad domluvené… No nakonec by mohly s Betou bydlet v tom Agatine domě…
Ta úžasná originální italská výzdoba Coolny, od Agáty, to byla ta jedna škraboška na tom sloupu? 🫣 🤣
@Haannka74 píše: Více
2! A jedna vystrizena vločka v italskych barvách ![]()
@a12
No a teď koukám, že Italové to zrušili. Nejlepší Agáta, prý:" No, tak to jsme tu celou výzdobu dělaly s Bětou úplně zbytečně. " 🫣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣
Hm a ta práce než to uklidí
![]()