Ulice :-)

• Fotoalbum (1298)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3055
17.1.26 15:27
@sharunka03 píše: Více

Přesně tak…chce odejít a nakonec škemrá o pomoc, protože sama na to nemá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19230
17.1.26 17:15

Nová, zatím docela nesympatická, rodina bydlí mimo ulici, Ale po přečtení článku https://www.betterlife.cz/…er-se-sonou/?… si myslím, že nakonec stejně skončí bydlet někde v Ulici :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7740
17.1.26 19:25
@Paní Kudrnatá píše: Více

Ona cukrovka 1.typu není taková sranda. Kluk má doživotně obrovské omezení, bude si muset píchat inzulín atd. Celkem chápu, že jsou z toho hotoví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7701
18.1.26 17:28
@boball píše: Více

A jéje :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
60998
18.1.26 17:59
@Letee píše: Více

No jo, když ona ji bába všechny sebere, vid :lol: rodicak odevzdává, alimenty jdou k jolane, prachy z učení ji dává :nevim:
Jako chápu, má dítě, bojí se, tak ať třeba ty alimenty jdou k k jolane ať to jde fakt jen na potřeby ty malý, aby neměla šanci to nějak rozfofrovat a pak jolana nedotovala mliko atd. Ale proč ji má dávat peníze z brigády a pak se ji doprošovat o peníze třeba na kino? :nevim: jasně, že se takhle nemá šanci osamostatnit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
60998
18.1.26 18:02

Jinak jsem čekala jak se mladej Hložánek bavil s Lumírem, že by se nejradši vrátil do doby kdy nebyl zadnej klub, mafie atd. Že si třeba začne sypat popel na hlavu, že je tam privedl a ono zas ne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7701
18.1.26 18:19
@Barevné klubíčko píše: Více

To není přehazovačka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3055
18.1.26 20:11
@Fíková píše: Více

No to teda není, to je dost vážná nemoc… A u dítěte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3055
18.1.26 20:12
@a12 píše: Více

Bába :lol: :lol: :jazyk: :lol: :jazyk: jojo to je pravda dyt ona ji všecko fakt sebere a výdaje ji musí dokladovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19230
19.1.26 08:24
@a12 píše: Více

Taky si říkám, že Hložánek nějak rychle zapomněl, že ho Lumír pře klubem a Pokladníkem varoval A ještě byl uražený, že mu Lumír ten klub vymlouvá. Celkově si od začátku myslím, že se Hložánek na starostu nehodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
60998
19.1.26 21:11
@Dixies píše: Více

Jo, nejdriv by tam pritahl podvodníka s krokodýlama ( fakt jsem nepochopila, proc to tam chtěl) a potom tam pritahne mafiany, před kterýma ho taky varovali.. Mi přijde že prostě jde do všeho po hlavě, všechno mu přijde strašně super, jak maly dítě.. At přijde kdokoliv s čímkoli, je z toho nadsenej a hned by všechno realitoval :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7701
20.1.26 16:26
@boball píše: Více

Souhlasím. Herečka Leinbergerová/Leinweberová hraje tentokrát strašně, nevím, kvůli čemu je v invalidním d.,ale pokud měla dceru v 16 a ta měla taky dceru v 16 a mladé je je 16,má jí být 48. Tak proč je tak babkovská jako? 8o
navíc, jak jste tu zmiňovaly, ta maminka mi teda na 32 taky nepřipadá. Klidně 40let bych jí tipla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7701
20.1.26 16:30
@vokishka píše: Více

Já si myslím, že to nemělo být, že na knížku nemají, ale že se jim nechce prostě jentak jí dát na něco peníze, ale aby si je třeba sama vydělala, třeba pořád něco chce a baví ji to chvíli. Nevím no, zase na druhou stranu, víme, kolik dneska „dokáže“ nová knážka stát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
60998
20.1.26 18:03
@Taktinevím píše: Více

No mne přišlo, že ji jakoby dwlqj starší Vlasy, nevim proc, ale působí na mě šedivě :mrgreen: ikdyz teď je asi nemá…
Ale potom jsem ji viděla v markovicovi, a tam fakt ty vlasy z boků šedivý má a to uz ji Nikdy neuvidím jako 32 letou :lol: ne ze by ženský v tomhle věku šedivý nemely, ale ještě se to snaží zakrýt :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64943
20.1.26 19:09

To mají ve škole dobře zařízený, že jim inventarizaci dělá školník. Normálně to dělají učitelé :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí