Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sharunka03 píše: Více
Přesně tak…chce odejít a nakonec škemrá o pomoc, protože sama na to nemá…
Nová, zatím docela nesympatická, rodina bydlí mimo ulici, Ale po přečtení článku https://www.betterlife.cz/…er-se-sonou/?… si myslím, že nakonec stejně skončí bydlet někde v Ulici ![]()
@Paní Kudrnatá píše: Více
Ona cukrovka 1.typu není taková sranda. Kluk má doživotně obrovské omezení, bude si muset píchat inzulín atd. Celkem chápu, že jsou z toho hotoví.
@Letee píše: Více
No jo, když ona ji bába všechny sebere, vid
rodicak odevzdává, alimenty jdou k jolane, prachy z učení ji dává ![]()
Jako chápu, má dítě, bojí se, tak ať třeba ty alimenty jdou k k jolane ať to jde fakt jen na potřeby ty malý, aby neměla šanci to nějak rozfofrovat a pak jolana nedotovala mliko atd. Ale proč ji má dávat peníze z brigády a pak se ji doprošovat o peníze třeba na kino?
jasně, že se takhle nemá šanci osamostatnit ![]()
Jinak jsem čekala jak se mladej Hložánek bavil s Lumírem, že by se nejradši vrátil do doby kdy nebyl zadnej klub, mafie atd. Že si třeba začne sypat popel na hlavu, že je tam privedl a ono zas ne ![]()
@Fíková píše: Více
No to teda není, to je dost vážná nemoc… A u dítěte…
@a12 píše: Více
Bába
jojo to je pravda dyt ona ji všecko fakt sebere a výdaje ji musí dokladovat…
@a12 píše: Více
Taky si říkám, že Hložánek nějak rychle zapomněl, že ho Lumír pře klubem a Pokladníkem varoval A ještě byl uražený, že mu Lumír ten klub vymlouvá. Celkově si od začátku myslím, že se Hložánek na starostu nehodí.
@Dixies píše: Více
Jo, nejdriv by tam pritahl podvodníka s krokodýlama ( fakt jsem nepochopila, proc to tam chtěl) a potom tam pritahne mafiany, před kterýma ho taky varovali.. Mi přijde že prostě jde do všeho po hlavě, všechno mu přijde strašně super, jak maly dítě.. At přijde kdokoliv s čímkoli, je z toho nadsenej a hned by všechno realitoval ![]()
@boball píše: Více
Souhlasím. Herečka Leinbergerová/Leinweberová hraje tentokrát strašně, nevím, kvůli čemu je v invalidním d.,ale pokud měla dceru v 16 a ta měla taky dceru v 16 a mladé je je 16,má jí být 48. Tak proč je tak babkovská jako? ![]()
navíc, jak jste tu zmiňovaly, ta maminka mi teda na 32 taky nepřipadá. Klidně 40let bych jí tipla.
@vokishka píše: Více
Já si myslím, že to nemělo být, že na knížku nemají, ale že se jim nechce prostě jentak jí dát na něco peníze, ale aby si je třeba sama vydělala, třeba pořád něco chce a baví ji to chvíli. Nevím no, zase na druhou stranu, víme, kolik dneska „dokáže“ nová knážka stát
@Taktinevím píše: Více
No mne přišlo, že ji jakoby dwlqj starší Vlasy, nevim proc, ale působí na mě šedivě
ikdyz teď je asi nemá…
Ale potom jsem ji viděla v markovicovi, a tam fakt ty vlasy z boků šedivý má a to uz ji Nikdy neuvidím jako 32 letou
ne ze by ženský v tomhle věku šedivý nemely, ale ještě se to snaží zakrýt ![]()
To mají ve škole dobře zařízený, že jim inventarizaci dělá školník. Normálně to dělají učitelé ![]()