Ulice :-)

• Fotoalbum (1301)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
461
4.5.26 15:09

Tak ufňukaná Daniela, mě štvala celou dobu, ale teď ji nemůžu vystát. A tomu vztahu ve třech nefandím taky od začátku, ale teď být Kristýnou, tak prostě řeknu Denisovi ať si vybere buď ona nebo Daniela. Stejně to tak bude muset dopadnout, když to Daniela zařízla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15066
4.5.26 16:33
@Deni.Tr píše: Více

A já bych jí ho nechala, chlapů je dost :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
4.5.26 16:56
@boball píše: Více

Nebo tak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65049
4.5.26 21:52
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
5.5.26 19:46

Karla

Tak Inka bude uklízet u Karly? U Marečku už neuklízí Věrka??? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61039
5.5.26 20:54
@Letee píše: Více

Mně se líbilo, že je rodinka na pár dni pryč :mrgreen: spíš to vypadá na pár let :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3333
5.5.26 21:41
@a12 píše: Více
:mrgreen: Jo, to bylo vtipný….nejen ze Karla chodí pomáhat Žofii a Anežka ji vyká, přitom její ségra a Karlin bratr jsou spolu už X-let někde v zahraničí jako pár, ale teď už zůstala Karla jako úplný sirotek bez rodiny…a budou si ji muset adoptovat ti noví….protoze deti, Mára a Marečkovi nejsou….proste škrtnuto a bez vysvětleni konec :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61039
5.5.26 21:48
@Marcella01 píše: Více

No a ještě bydli v jejich bytě :mrgreen:
Taky mě překvapilo, od kdy jsou Rosťa s tim tátou od rodiny takový kámoši? Jakože se potkali v tom království, že jim tam přivezl naky ty věci, to vim, asi se s nim bavil i o ty práci, ale překvapilo mě že jsou až taková kámoši :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
5.5.26 22:27

PRESKRTNUTO no zítra už k nim přijde do bytu :lol: ona už je tam jen do počtu ta Karla, takove sceny až skoro násilně vsazené, jen aby tam byla… A fakt že jo, a to bydleli vlastně kousek od sebe Klímovi a Karla a Anežka ji skoro nezna :lol: :roll: scenaristi asi zapomněli :lol: že se mají znát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61039
5.5.26 22:58
@Letee píše: Více

Ale zase mi nepřijde tak divný, že Anežka vyka cca 40ti lety sestře, která zastávala roli mámy, přítele její ségry.. Mně nějak extra nepřišlo, že se s ní nějak moc znala i ta Bára :mrgreen: natož Anežka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3333
6.5.26 06:33

To je taky pravda…

Jako třeba teď vůbec není v Coolne Tony a na to ze tam Mára s Karlou vysedávali pořad, tak najednou jsou všichni zapomenuti a je to celý úplně na silu…stejne jako kdyz se tam teda Karla ted objevila, tak uplne divná scénka před domem… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61039
6.5.26 11:40

Tony tam teď byl, jak se tam kluci poprali :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3333
6.5.26 13:13

Fakt? No vidis to…jsem ho chudáka přehlédla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
6.5.26 13:49

No to si právě myslím, že nebyly až tak sobě navzájem představení, že to scénáristům uniklo :lol

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
6.5.26 13:51

Tak přesně je to na sílu s tou Karlou… PRESKRTNUTO viz dnešní díl kdy dojde Karla poděkovat jako Ince za uklid :lol: to nevim co to mělo za smysl… A ještě řekla že v životě neměla doma tak uklizeno :lol: přitom ji tam neustále Věrka uklizela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí