Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak ufňukaná Daniela, mě štvala celou dobu, ale teď ji nemůžu vystát. A tomu vztahu ve třech nefandím taky od začátku, ale teď být Kristýnou, tak prostě řeknu Denisovi ať si vybere buď ona nebo Daniela. Stejně to tak bude muset dopadnout, když to Daniela zařízla ![]()
Tak Inka bude uklízet u Karly? U Marečku už neuklízí Věrka??? ![]()
@Letee píše: Více
Mně se líbilo, že je rodinka na pár dni pryč
spíš to vypadá na pár let ![]()
@a12 píše: Více
@Marcella01 píše: Více
No a ještě bydli v jejich bytě ![]()
Taky mě překvapilo, od kdy jsou Rosťa s tim tátou od rodiny takový kámoši? Jakože se potkali v tom království, že jim tam přivezl naky ty věci, to vim, asi se s nim bavil i o ty práci, ale překvapilo mě že jsou až taková kámoši ![]()
PRESKRTNUTO no zítra už k nim přijde do bytu
ona už je tam jen do počtu ta Karla, takove sceny až skoro násilně vsazené, jen aby tam byla… A fakt že jo, a to bydleli vlastně kousek od sebe Klímovi a Karla a Anežka ji skoro nezna
scenaristi asi zapomněli
že se mají znát
@Letee píše: Více
Ale zase mi nepřijde tak divný, že Anežka vyka cca 40ti lety sestře, která zastávala roli mámy, přítele její ségry.. Mně nějak extra nepřišlo, že se s ní nějak moc znala i ta Bára
natož Anežka ![]()
To je taky pravda…
Jako třeba teď vůbec není v Coolne Tony a na to ze tam Mára s Karlou vysedávali pořad, tak najednou jsou všichni zapomenuti a je to celý úplně na silu…stejne jako kdyz se tam teda Karla ted objevila, tak uplne divná scénka před domem… ![]()
Tony tam teď byl, jak se tam kluci poprali ![]()
No to si právě myslím, že nebyly až tak sobě navzájem představení, že to scénáristům uniklo :lol
Tak přesně je to na sílu s tou Karlou… PRESKRTNUTO viz dnešní díl kdy dojde Karla poděkovat jako Ince za uklid
to nevim co to mělo za smysl… A ještě řekla že v životě neměla doma tak uklizeno
přitom ji tam neustále Věrka uklizela