Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
L-enny
7.3.13 13:01

Jarda u mě teda klesnul, když lence zahnul. :zed: :zed: no, jsem na dnešní díl zvědavá.

Ale teda vaše teorie s miminkem mě tady pobavily :lol: :lol: by mě zajímalo, jestli se scénáristi chodí na emimino inspirovat :D :D :D

• Citovat
  • Upravit
18259
7.3.13 13:11
@anoli30 píše:
Tak ono to fakt mezi Markétou a Jardou dopadne jo? Tak to teda čumím. 8o 8o :think: :think:
Já myslela, že to včas utnou.

Musej ty dily delat necim zajimavy, jinak by nas to nebavilo na to koukat :mrgreen: ;) je to nekonecny serial, musi se tam porad neco dit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
7.3.13 13:12

No je vidět že Jardu to fakt štve. Ale MArkéta je trapná jak po něm poleze v dalším dílu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
7.3.13 13:28

S miminkem mě to napadlo taky :mrgreen: ženatej chlap asi kondomy po kapsách nenosí :mrgreen: to se berou už za 14 dní? tak to by mohl ututlat :mrgreen: no na reakci Markéty jsem taky zvědavá, sama je z rozvedené rodiny, tak se jí divím :nevim: fuj je to ale hnus když se člověk nad tím zamyslí, že se taková husa hloupá zabouchne do ženatýho chlapa a dosáhne tak lehce svého :zed:
a s tou Simonou mě to taky napadlo, jak bude reagovat až se to provalí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
7.3.13 13:37

Holky já jsem tu ta, která dnešek neviděla a nevím, jestli se mi ani podaří včas…si to radši nahraju, dnešní díl mi nesmí utéct :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
7.3.13 13:52

Mno, tak z dnešního dílu jsem docela smutná. A z ukázek taky. Jak se Markéta bude na Jardu věšet, ta mu asi zavaří. Myslíte, že se Lence přizná??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
7.3.13 13:56

Nevim jestli to přizná, ale tak jak jsem jim to přála tak mě to teď mrzí…snad to dobře dopadne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
7.3.13 14:10

@KPKristy viď je to takový ve výsledku smutný i když tu Lenku nikdo moc nemusí… ukázky vypadaly všelijak, Markéta teda jak kdyby měla Jardu v kapse, nevím co od skoro ženatýho chlapa s dítětem čeká, kor když ví že s Lenkou mají dobrý vztah a zas se mi nezdála jako ta husa, která by šla přes mrtvoly (jen je asi zaslepená :nevim: )takže si nemyslím, že to Markéta půjde Lence vyzvonit, myslím, že Jardu bude hryzat svědomí a všechno se to podivným chování provalí, každopádně super vztahy a pohodička v dílně je v prdeli a u Hejlových teda to samé… aby nakonec ještě ta Lenka neskončila stejně s tím Hynkem co, když mají oba doma takové nevěrníky :think: zas si píšu svůj scénář :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
7.3.13 14:26

@maluska, no, já si vždycky říkám, jak je ten svět zvrácenej. Taky mám manžela, vypadá k světu, tak aby mi ho nějaká Markéta neojela. Je to mazec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
7.3.13 14:29

To mel Jarda s Marketou jako rozlucku se svobodou ne?? :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
7.3.13 14:31
@kam2 píše:
To mel Jarda s Marketou jako rozlucku se svobodou ne?? :think: :mrgreen:

Pěkná rozlučka :poblion: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kiloka
7.3.13 14:41

Tak jsem si to chtěla z ulozto stáhnout a už to tam není :roll:

• Citovat
  • Upravit
50136
7.3.13 14:42
@kam2 píše:
To mel Jarda s Marketou jako rozlucku se svobodou ne?? :think: :mrgreen:

vypadalo to tak :D :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50136
7.3.13 14:43
@kiloka píše:
Tak jsem si to chtěla z ulozto stáhnout a už to tam není :roll:

Před půlhodinou to tam ještě bylo, koukala jsem, jestli už tam není díl na zítra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kiloka
7.3.13 14:57

@MUFICE :think: mě to píše, že je soubor smazán :roll:… Škoda, počkám si na večer :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!