ÚNOR 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5811
12.6.07 23:35

Koukám že už tu je další únor, vlezu sem a tady naše baby :lol: :lol: Ale je to fofr 8O sotva jsme dorodily a už je tu novej únor 8O Přeji úúúúžasné těhotenství

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
13.6.07 07:45

cauky, taky sem z unora 2007, preju vam krasne tehotenstvi a spokojeny a zdravy mimca :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
13.6.07 22:36

Ahoj tehulky.....taky jsem z Unora a moc vam preju pohodove a krasne tehotenstvi :D At se z vas stanou tak bezva kamaradky jako z nas a zprijemnite si tak čas čekanim na uzlicek stesti :D Drzim palecky jak na klidne tehulkovani ale i na rychly a bezproblemovy porod a hlavne zdrava,spokojenna a krasna miminka :D :D :D Mejte se krasne a pomahej te si :potlesk: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
18.6.07 16:20

ahoj holky, taky se k Vám přidávám, jsem po úspěšném IVF+ICSI a termín máme 5.2. Hrdě už třímám svou těhuprůkazku, a když mi ukázali bijící srdíčko, tajil se dech :lol:
Naneštěstí kvůli okolnostem poslední doby, jsem nyní v pracovní neschopnosti až do konce července tak budu na emiminu pečená vařená :D
přeju Vám všem krásné těhu a doufám, že si to tady zpříjemníme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8448
21.6.07 17:02

Ahoj holky, moc opatrně nakukuju, ale mám pozitivní těhu test a podle poslední ms mi to vychází na 25.února, tak doufám, že to dopadne dobře.
Měla bych být 4+2tt

Letos v dubnu jsme o mimi v 9tt přišli :cry: , takže jsme začali znovu po šestinedělí a ani nedodrželi ty 3měsíce pauzy :roll: a hned se zadařilo :lol:

V pondělí jdu k dr.-vím, že je ještě brzy, aby něco na uz viděl, ale radši dřív, jak pozdě :wink:
Moc se bojím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
22.6.07 08:27

Ahoj holky,

už sem taky chvilku nakukuju. Zatím se tady nic moc neděje, ale snad se to zlepší:-) Takže tímto se k vám přidávám a těším se, že nás tady bude víc. Doma už mám dvouletého chlapečka no a v únoru pokud všechno dobře dopadne bude mít bratříčka nebo sestřičku:-)
U dr. už jsem byla. Potvrdil jen narostlou sliznici a něco malilinkého viděl na utz. Na kontrolu jdu za 12 dnů.

Všem přeju klidné těhu.

Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
23.6.07 10:04

Kikijo snad si na mě ještě pamatuješ z listopadu 2007. Přeju Tobě a samozřejmě vám všem v pohodě probíhající těhotenství a zdravá miminka :D Uvidíš, že tentokrát vše dobře dopadne a dočkáš se vytouženého miminka :D Mooooooooooc ti to všechny přejeme a držíme všechny palečky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8448
23.6.07 10:43

Hildo ahoj, no jasně pamatuju :lol: Jak se vám vede, holky :?:

No já taky doufám, že tentokrát to vyjde :wink: Jsem otěhotněla hned na první pokus, stejně jako minule :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
23.6.07 15:31

vede se nám všem dobře a snad to tak bude i pokračovat :D Zavítej někdy mezi nás když budeš mít náladu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
25.6.07 14:13

Kikijo, hrozně moc blahopřeju!!! Ještě teď mám mokré oči, když si vzpomenu, jak mi to bylo líto, když jsem na začátku května v listopadkách 2007 četla tvoji a Jančinu smutnou zprávu. Doufám, že teď všechno vyjde na jedničku s *.
A jestli jsem se správně dívala - přeju krásnou svatbu. Já už ji mám 14 dnů za sebou a byla to ta nejkrásnější svatba na světě. Doufám, že ta tvoje taky bude :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8448
25.6.07 21:07

Zuzajdiku, moc děkuju.

A svatbu jsme měli už v únoru :wink: tenhle metřík nám odpočítává 6let od našeho seznámení :lol:

ALe jinak moc blahopřeju k vaší svatbě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
25.6.07 21:39

Ahoj Kikijo, tak co u doktora, potvrdil to? Nepíšeš, že by ne, tak asi jo :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8448
26.6.07 12:51

Ahoj Mirii, ále prdlajz tam viděl, bylo ještě brzo-jsem prostě plašan :oops: , ale vzal mi aspoň krev a dneska odpo si mám zavolat na výsledky, tak jsem zase nervozní :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
26.6.07 15:11

Kikijo - držím palce, dej vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
27.6.07 09:08

Kde jste únorové maminy?