ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3492
16.2.09 11:51

EVI moc děkuji za vložení fotek :D mi to prostě nejde už jsem to chtěla napsat Lesině s tím img to mám nějaké divné :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
16.2.09 12:09

HOJ :D

Emušák si dává dvacet před obědem, tak jsem mrskla a rajče fotky z narozenin :P
Oslava s tchýní proběhla v pohodě, odpo jsem tatínka s babičkou vyhnala na prochazku a konečně vyžehlila tu obr hromadu prádla :P

AJJO , sponečku měla teď poprvé. Už jí ta ofinka docela roste a když jí ji zčešu ke straně, tak vypadá ja Hitler, tak jsem jí na hlavičku mrskla sponku a hned je to o poznání lepčí :D :D :D

ANN takhle spící jsou ty mrňata nejsladší a nejhodnější co? :D A malá měla moc hezkej dort, jak jsi ho udělala?

TYNINKO , knížky ty u nás hrozně frčej. Čteme pořád, i u jídla a když jedem ven, tak bez četby ani ránu :D A granule si Emulí už dala, takže jsme natrénovali povel „Ne,ne,ne kočičky papání!!!“

FYZ , Kuřátko a obilí jsme jako malá uměla nazpamět, takže jsme z tý knížky měla radost hlavně já, že si pohádku v paměti opráším :D

ANLEO , tak kde máme ty fotky kuchyně? Šup sem s nima!!! :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
16.2.09 12:33

ano ano kuřátko a obilí je super taky si to pamatuju když mi to četla mamka no zatím to čtu Adámkovi on je odmala na knížky vždycky vydržel dlouho v klidu poslouchat Viki bude asi jiná zatím ji čtení nebere :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
16.2.09 16:43

Zdravíme ze zasněžené Kroměříže :-DByli jsme v MC Klubíčko s kámošema,na výprodeji Loany a podat daňové přiznání.

Márty ,fotečky mají opět vtipné komentáře😉

Ann ,Adrianka je kočka,moc jí to sluší.

Ajjoo ,Adámek je můj člověk,taky skoro nejím sladký.Já jsem masař a Lukáš bude po mě.

• Citovat
  • Upravit
2681
16.2.09 21:10

Márty , dneska jsem vařila Andělský kuskus podle tvýho receptu a chutnalo to i mně, málem jsem mu to snědla, fakt výborný. Co to je za knížku, odkud to máš?
Dívala jsem se do Barčinýho fotoalba, v roce měla 7 zubů, spoustu vlasů a vážila 12 kg!!!!! To bylo asi z toho UM :lol: Teď je hubená jak lunt. A chodit začala jak emánek taky na první narozeniny. Šimon to zkouší čím dál víc, už krásně přejde obývák a táhne za sebou slona na provázku :lol: Tady se můžete podívat:
http://www.youtube.com/watch?…
Fyzi , já jsem taky masová, sladký jsem nejedla skoro vůbec, ale poslední dobou začínám. Ale takovej biftek tlustej, není nic lepšího. A taky miluju carpaccio, no teď jsem ho už dlouho neměla :cry:
Endy , já našla tu vstupenku do zoo! Je to do 24.4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
16.2.09 21:22

Zapomněla jsem - v Kauflandu mají dost velký slevy na jídlo ve skleničkách, sunárky, přesnídávky a kaše, fakt snad 20%, já docela udělala zásoby. Šimonovi chutná Sunárek s mlékem a mě teda taky, vždycky doufám, že trochu nechá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
16.2.09 21:25

Teda Šimáček je borec,za chvíli doběhne Lukáše. :potlesk: :potlesk: Satan totoiž nechodí,on běhá. Já za ním. Asi má pocit,že bych měla ještě pár kilo dát dolů

• Citovat
  • Upravit
431
16.2.09 21:28

Ann … moc pěkný fotečky. Adrianka je kočka a dort super !!!
Emanko … video je užasný, fakt jsem se pobavila a zároveň jsem ani nedejchala, abych Šimonka náhodou nesfoukla, jak se kolíbal - no moc pěkný, Je šikula.

Já dnes měla zase šok, protože Viki dopoledne ve spánku začala zvracet … nebýt chůvičky, tak se mi asi udusila. Slyšela jsem jak se zajíkala a když jsem přiběhla, tak ležela pořád trubka na zádech, všude zvratky včetně pusinky … v očích smrt a slzy a nemohla se nadechnout !!! Popadla sjem jí a vytřepala, pak dobrý, ale v šoku byla dlouho a já taky. Do toho ještě křičela moje maminka, jak se lekla, takže super zážitek.
Dnes teda dostala jen vařený kuřátko a uvidím co se z toho vyklube … snad nic, protože je zdrava teprve týden a už je to děs.
Byl nám tady dnes pán měřit patogenní zóny,tak budeme trošku stěhovat nábytek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
16.2.09 21:29

Márty , ty máš hlody- jsem se smála, jak Emička říkala tý kórpulentní babičce s modrejma řasama, že vypadá přepadle, jestli nechce dorta?
A minule, jak ten chlapeček nased na tu plastovou motorku a Emule zasněně: Sekne mu to na tý mašině.
Chci bejt taky vtipná jako Ema!!!! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
16.2.09 21:40

Márty … no rajče super, jsem se zase nařehtala :-D
Já tam mám mezery až hrůza … už je musím některý den zalepit, když se blíží ten rok :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
16.2.09 21:42

Ahoj holky,

Emanko, vstupenka je prima, nech si ji na ocich, jakmile se otepli, tak vyrazime.....

mate vsichni moc hezke fotky a vzpominky na oslavy 1.narozenin nasich drobku, se tu vzdycky kocham…

Ja jsem si koupila knihu Varime detem chutne a zdrave od P. Horan a P. Momčilová a nadchla me. Je to tam velmi srozumitelne vse popsany, co jist a proc a je tam spoooousta receptu. Zjistila jsem, ze jim dost nezdrave a davam tak spatny priklad Klarce, takze musim korigovat hlavne svuj jidelnicek…

Uz jsem se inspirovala a udelala jsem mrkvovou pomazanku. Snad jsem to tu uz nepsala… nastrouhana mrkev+lucina+jogurt a lzice obilnych klicku. Maze se to na rohlik a moc mi to chutnalo. Da se to dospelym jeste pikantne dochutit, ale i takhle je to fajn…

A k obedu jsme mely s Klarou Ryzi s cervenou cockou. Na trose oleje podusit cibulku, pridat nahrubo nastrouhanou zeleninu (ja mela mrkev a celer), orestovat, zalit vrouci vodou a prisypat kulatou ryzi a cocku (cca 2:1). Nechat varit . Ja to delala odhadem, ale akorat se mi vyvarila voda azustalo mi prima rizoto. Posypala jsem to obilnejma klickama (konci jim trvanliovost, tak je ted cpu do vseho :wink: ), Klarka to mela jen takhle a ja si to jeste posypala parmezanem. Bylo to manmozni a jednoduchy. Priste se to da dochutit cesnekem nebo petrzelkou zelenou nebo olivama pro nas dospelaky…

Taky jsem pomalovala ´barvama na porcelan sklenicky do kterych delam jogurt a mame je ted popsany dnama v tydnu, abychom nezapomnely snist jeden denne :wink:

Akorat tam vsude pisou jist ovoce a zeleninu, tak jsem nabuzena zasla do Billy a odesla jsem s jednou predrazenou kapii - je to bida…Bud to vypada desne (nemyslim zvadle, ale naopak az moc dokonale - bojim se ze to je plny chemie z postriku a hnojiv), nebo stare nebo je to desne drahe (i kdyz si myslim, ze nejsem skrt)…

Klara umi dalsi slovo: Hotovo… je to sranda jak ho pouziva…shodi hracky ze stolku a rekne hotovo…nebo pri oblikani ma na sobe jen plenku, rekne hotovo a straduje si to pryc… Jinak auto hlasi uz i z televize a na obrazcich, zvirata nenapodobuje vubec, rada se mazli s plysakama a pusinkuje panenky…

Ale zase

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
16.2.09 21:47

Tynnko, brrrrr, desnej zazitek, tak se dejte obe rychle dokupy........ me by to teda vynervovalo na hodne dlouho......

Ja ty vase videa a rajcata nestiham :( :( mame pomalej net.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
17.2.09 09:08

Ahoj :)
Tyninko , Vikinka je šikulka, za chvíli Ti začne chodit! Velký pokrok za takovou chvíli, ale je fakt, že některé děti to tak prostě dělají. Dlouho nic a pak najednou nejraději všechno dohromady :D
A s hrůzou jsem četla, co se vám stalo. Hned jsem se letěla podívat na Adama. Si říkám, že už je celkem velký a že by se snad nějak otočil nebo co, ale asi ne :( to je šílený strach, co?

Ann , super fotky a z čeho je ten dort??? Adrianka je fešná holčička :wink:

Ajjii a ten pudink ze sunaru jsi normálně vařila? Jako rozmíchala sunar a puding a povařila? Asi jo, že? Jak jinak by to zhoustlo…

Jo, jo, Kuřátko a obilí taky umím pořád nazpaměť, stejně jako Palečka, Karkulku, Velikou řepu…atd -prostě 2×7 pohádek od Františka Hrubína :wink:

Márty , rajče opět k pobavení :D a ještě jak okomentovala Emanka tu fotku s babi :lol: doufám, že se nezlobíš, ale jsem se musela chlamat.

Fyzi , a co jste si pěkného od Loany koupili?

Emanko , Šimon je borec, takhle náš Aďula taky chodníčkuje :D a co to je to CARPACCIO?

Endy , Klárka jako fakt řekne HOTOVO? Ty brďo, to je borec. Adam říká jen máma, bába, táta, kuki, kuki (jako když se schováváme), pak řekne jak dělá kočička, pes, koník, ryba, umí říct ham a to vsjo.

Jinak máme tatínka od neděle na lyžáku, tak tu samičkujem :D se mi ten výraz podle Márty líbí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
17.2.09 09:38

HOJ 8)

TYNINKO , ještě, žes měla zapnutou tu chůvičku!!! 8O Hlavně, že je malá vpořádku!

EMANKO , tak teda čučim jak blázen, jak to Šimonkovi chodí! U nás teda ani náhodou, Emušák se asi bojí, chodí s kostičkou, za ruce a kolem nábytku, ale sama se neodváží ani pustit a radši pčeťape po kolínkách :P

A tady je ta kuchařka, jsem ráda, že vám chutnalo :D
 http://nd.blog.cz/…88278868.jpg

ENDY , taky jsem musela svůj jídelníček přehodnotit a teď vlastně jím stejný věci jako Emušák, takže zdravě :D A s tou zeleninou mám taky docela problém. Emulí má nejradši okurku hadovku, která teď stojí kus 39,– Kč 8O 8O 8O Takže má docela smůlu holka - taky si myslim, že nejsem škrt, ale tohle už je dost přehnaný :twisted: Ty recepty vypadají dobře, vyzkoušíme!

SAMIČKO…eeee…EVI :D skorotchýně byla totiž večer předtim na flámu a přišla domů v půl pátý ráno (ona je vůbec blázen, letos jí bude 60 a ona chodí na discoteky a flamuje jak v 18ti..teda ještě před pár lety, teď už tolik asi ne..vždycky řikala, že nejlepší roky dala synovi, tak to teď musí dohnat…), tak jsem nebyla daleko od pravdy :D A vůbec mi to neva, hlavně že jste se zesmáli že jo EMANKO :D

Jsem ráda, že se vám rajče líbí :D :D :D

A dneska vám povim storku kamarádky. Minulej týden ve čtvrtek mi volala, že jsou s Kubou na noc v nemocnici, protože vyhořeli (dávali to i večer na Nově), museli z baraku vyběhnout po schodech a malej se nadýchal dýmu. Druhej den je pustili, ale do bytu nemohli, mají vypnutej plyn a všude smrad, zima a ohořelý dveře. Tak přespali i jejích rodičů. Jenže malej v noci začal průjmovat a zvracet-chytil v nemocnici virozu. Tu nakonec chytla i kamoška i manžel, prej jim tak zle ještě nebylo. No a protože nemají kde pořádne bydlet, tak odjeli na hory na chalupu do doby, než jim v bytě pustěj ten plyn a zatopěj si a cestou bourali…nic se jim nestalo, nebylo to tak hrozný … ale když se to sere, tak se to sere. Všechno přežili, tak snad už budou mít klid..na těch horách budou mít teď krásně! Konec dobrý - včechno dobré, ale docela horor co? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
17.2.09 12:50

Ahoj,

mi se dneska tak nic nechce :roll: Adi sedí u pohádek Viktorku se mi podařilo uspat jenže furt kašle a mi se prostě nic nechce už je ta zima na mě asi dlouhá nebo co :( pořádně nikam nemůžem když jsou furt nemocní no to je náladička

FYZ ale on sladké jí to zas jo takové kinder vajco, brumík či chleba s nugetou to jsou pro něho velké pochutiny :lol: jen nic sladkého teplého nesní + buchty, zákusky…

EMANKO i když jsou ti naši malí o den tak s chůzí jste nás předběhli na celé čáře :D ale co Adi mi začal chodit v 17 měsících a v roce ani pořádně neuměl sedět bobek takže tohle mě nemůže rozházet :lol:

MÁRTY no tak historka kamarádky fakt „dobrá“ :roll:

TYNINKO bobek Vikinka hlavně žes byla nablízku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí