Únorňátka 2016

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
159
28.11.15 10:58

@kamiŠ Nevím, asi mas pravdu, ale nemůžu porovnat, zda je horší rodit 24 hodin nebo jen hodinu… Je pravdou, ze vyvádela neskutecne… Byl to takový fofr, ze tatínek ani nestihl porod… Byl to pro nás tedy zážitek, ještě jsme ji viděly ležet na hekarne, kde byla na ozvach a mela v ruce telefon a potom tohle… Asi se mi o tom bude dlouho zdát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
28.11.15 11:09

@Valvodka rekla bych ze horsi je ta hodina ;) urcite. Kdyz to jde pomaleji, muzes odpocinout mezi kontrakcemi, neni tak intenzivni, az samo ke konci. Kdezto za hodinu se otevrit, to je masakr :mrgreen:
Nedivim se ze jsi z toho v soku. Rodila jsem uz dvakrat (ten uplne prvni nepocitam, mimco bylo malicke a ja celou dobu epidural) a takoveto situace mi taky dobre nedelaji :mrgreen:
Hod to za hlavu, rekni si ze to byla hysterka a je to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
28.11.15 11:38

@kamiŠ Ty jsi rodila první s epiduralem a druhy uz prirozene? Kamarádka rodila také s epiduralem a říkala mi, ze by s epiduralem rodila pořad… Po tom zážitku z toho mám strach, ale zároveň jsem zvědavá jak velké bolesti to budou, co me vlastně čeká.. Asi to zní šíleně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
28.11.15 11:50

Prvni js rodila ve 22 tt s epiduralem.
Kluka taky, ale zabrzdil mi kontrakce, takze pak uz nedoplnovali a rodila pri smyslech a holku uplne bez niceho. Epidural jsem chtela ale nestihl se :mrgreen: I diky tomu jsem se pekne otevrela sama bez ocytoxinu, bez nastrihu i siti. Kluka po tom epi jsem mela prave ocytoxin, takze jsem se sice otevrela, ale byl porad nahore, byla to fuska aby vylezl… Holka uplne v pohode krasne vyklouzla skoro sama…
Ted si o nej ani rikat nebudu :mrgreen:
Verim svemu telu a nechci zadne zasahy a chci porodit jako posledne ;) Pomalu, i kdyz za ziva :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
28.11.15 12:08

@kamiŠ Aha, tak ja si epidural nechávám jako zadní vrátka… Opravdu nevím, co me čeká a nevím, jak to budu snášet… Vím, ze když to zvládly všechny, zvládnu to i ja, ale co ted slyším kolem sebe, ze polovina z nich mela epidural, tak nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
28.11.15 12:59

@Valvodka kazdy reaguje jinak, jak na bolest tak na epidural. Nekomu kontrakce pomuze rozjet a ulevi nekomu ulevi ale zastavi ;)
Je asi zbytecne predem spekulovat. Treba budu rodit tri dny, tak si ho taky necham dat :mrgreen:
A ty treba budes mit fofr ze se nestihne. To nikdo nevime…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
29.11.15 15:28

Moje veliké přání je aby porod byl úplně prirozeny, rychlý a bolesti mě moc nemucily…Já jsem snad schopna i jít do císaře, kdybych měla moc trpět a mělo dojít k vyvolání… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
29.11.15 18:48

@hanusha.a tak cisar taky boli. A dobrovilbe ani za zlaty prase. Nez se to zahoji, dite nemas hned, nejsi schopna se o nej starat. Kojeni horsi… Jak rikam, dobrovolne ani nahodou, uz jsem rozfikana dost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
2.12.15 17:07

@Valvodka já jsem rozhodnutá, pokud to stihnu tak půjdu do epiduralu. Dvě děti jsem odrodila běžnou cestou to se epidural ještě nedávala bylo to nic moc. Teda ten první porod byl dobrý to člověk neví co bude ale ten druhý byla katastrofa. Dvě sestřičky mi skákaly po břiše aby holku vytlačily. Třetí nepovedené ve 21tt jsem rodila s epiduralem, nabídly mi ho samy a bylo to úplně o něčem jiném. Proto když ted budu mít možnost nebudu váhat ani minutu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
2.12.15 17:11

@Angels tak co, jak je? Drzis? :hug:

Me boli posledni dny stydka kost, a dole bricho. Jsem nervozni z toho, neco se tam deje, ale k dr se mi nechce :oops:
A pohyby citim uplne jinak, uz moc nekope, spis hazi vlny a tlaci, nejak jinak se uvelebil :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3484
2.12.15 17:35

@kamiŠ Achojky :hug: Zatim drzim odpocivam akorat me vse boli zada kycle :lol: A mala hazi takovy kopance hlavne do mocaku :cert: Dneska sem byla na 3D :srdce:
Urcite je vse v poradku me zabira magnesko na bricho :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
2.12.15 17:46

Hehe, ja uz mam magnezia plnou davku a furt stejny :mrgreen:

@Angels jsem rada ze drzis ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3484