Úplně první příkrm
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Holky a muže to být dýně hokajdo- chci si dělat příkrmy doma?
Pořád nevim jestli už mám začít, nechci do něho zbytečně cpat přikrmy ale zase ho nechci nechat hladovět a já to prostě nepoznám, už tak 3 dny mi tak 2×denně vyblinkává sražené mléko, je to známka že má dost, nebo pravý opak?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@niccc 2 kolik je malýmu? dýni jsem koupila, tu jsem nevařila, malej jí stejně nechtěl ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@niccc 2 Nektere deti ublinkavaji mene, nektere vice…Nase mala ublinkava snad porad. A na zaklade toho nam i Dr doporucil prikrmy. Zacni zlehka, par lzicek, pak dokrm UM. Nase mala ma prikrmy treti tyden a uz je schopna snist 125g, k tomu trosku cajiku a je to. A taky je to poradnej hladovec. Zkus a uvidis. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@niccc 2 začít mužeš, ale mužeš ještě počkat, když kojíš, ale když vyzkoušíš pár lžiček, nic se nestane a uvidíš, jestli se blinkání zlepší ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@niccc 2 Mlíko může vyblinkávat i jen tím, že si trochu zatlačí na bříško (mlaďoch takhle občas ublindil i na zádech při přebalování, když si zvedl jen trochu nožky). Ubylinkávání sraženého mléka 2× denně podle mě o sytosti dítěte nic neříká.
Pokud by byla hladivá, tak bude řvát nebo se kojící intervaly smrsknou třeba na hodinu přes den a bude to trvat víc, jak pár dní.
Pokud chceš zkusit tu dýni, tak můžeš jakoukoliv jedlou (třeba to hokaido) - uvaříš (já vařím na páře na pařáku), rozmixuješ a podáváš. Na duhý den si porci můžeš dáát do ledničky v uzavřené nádobě, zbytek zamrazit třeba v tvořítkách na led. Pak budeš už jen vytahovat a rozmražovat hotové porce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Svistice no já jsem si říkala, že už bych i začala jen právě on přes noc vydrří i 10 hod. bez mléka, ale přes den 2-3 hodky, jen co dělám tak 14 dnu tak jak vnoci pije jen z jednoho prsa, proto že je mám jak šutr, tak si musím to druhé jít odstříkat a to mu dávám přes den, když mi přijde že má hlad, tak nevím
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@niccc 2 Pokud kojíš takhle a dítě ti přibírá, tak opravdu hlady netrpí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky a kde se dá koupit ta dýně Hokaido? Snad jsem jí viděla jen když byl Helloween. Já v obchodech viděla jen máslovou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nicoolka83 Teď už jsem hokaido taky dlouho neviděla. Kupuji máslovou a občas mají muškátovou. Chuťově mi to přijde na jedno brdo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vím že bývá v Albertu, ale nevím jestli ted už je- já si jí pěstuji na zahrádce, na podzim mám velkou urodu tak si jí nakrájím do mrazáku a mám na celý rok
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Svistice a ta máslová se taky normálně loupe, vydlabou se semínka a uvaří že?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky prosím Vas mmůže 6mesicni mimco puding z UM??? Uvarila jsem UM a dala do toho puding mužů ji to dat?? Nebo radši vyhodit??? Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lenaf. Puding jsem začala dávat až později. Ale nevařila jsme UM, nýbrž vodu s pudingem a UM vmíchávám až na konec po odstavení z plotny. A puding byl bez příchuti.
Pokud jsi to UM vařila, tak výživová hodnota připraveného pokrmu je opravdu nízká - varem jsi zřejmě znehodnotila to UM a puding je jen škrob.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit