Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@majka 4 Mám dokořán všechny okna 24/7 (od té doby co je venku „zima“) a stále nic
V tom vedru okna zavřená, zatažené žaluzie a vyšplhali jsme se na 31 ![]()
Netopíme, spíš pořád ještě srážíme teplotu po vedrech
dneska jsme úspěšně dosáhli 24 při zavření oken, takže paráda ![]()
@Vickee my už máme zateplenej panelák a musím říct, že to funguje i opačně, ale taky jsme tu měli 30. Já to pak řešila těma stříbrnejma alobalovejma přikrývkama z autolékárničky(termoizolační deka
přesně jak se to jmenuje). Pověsila jsem je na okna. Odráží to teplo i světlo. ![]()
Ahoj, máme krb trošku jsem zatopila, teda spálila jsem jen odřezky dřeva.
Ja teda vyuzila ochlazeni a zacala domov vychlazovat
topit ani nahodou
Už topíte? Bože to je zima. Prý je brzy zapínat kotel, prý je 4.9. no tady byly ráno 3 stupně, prostě mrznu.
@terinka4444 já si na dnešek také přitopila, přijde mi to taky brzo, ale co nadělám ![]()
@terinka4444 píše:
Už topíte? Bože to je zima. Prý je brzy zapínat kotel, prý je 4.9. no tady byly ráno 3 stupně, prostě mrznu.
My ještě pořád máme všude otevřené ventilačky, ale už jsem je šla v noci zavřít, byla mi kosa
Jinak tu dnes máme přes den příjemných 21. Myslím, že topit začnem až tak v říjnu
Ale třeba u našich v panelákovem bytě je taky pěkná kosa, hlavně od noh ![]()
@terinka4444 máme krbová kamna a přitápíme. Kolem šesté večer to muž roztopí a několikrát přiložíme.
@katrih píše:
@terinka4444 já si na dnešek také přitopila, přijde mi to taky brzo, ale co nadělám
mnažel se cuká, jenže u nís nejde přitopit, jakmile naběhne kotel, už to nebude chtít vypínat, máme automatiku na uhlí, takže to bude hodinu nakládat, natápět, roztápět, pak už poběží nonstop, tak se mu to zdá brzy, ale je fakt zima. Už ho slyším v kotelně, sice peskoval, ale večer budu mít doufám teplíčko ![]()
@terinka4444 Tak my ještě ne a zatím to nemám v plánu, je tu celkem dobře, jen možná stáhnu ty stínící rolety ze střešních oken, ať nám trochu dotopí sluníčko…
Netopíme, větráme
. Okna otevřená všude (wc, koupelna, předsíň, obývák, ložnice i dětský pokoj). Ale my jsme Vikingové. V šatech a sandálkách s holýma nohama chodím až do října.
Venku v 7 rano cca 10, doma 23. Ale v aute kosa, to jsem nam na cestu do skolky pritopila, parkuju venku.