Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Hroznej puberťák píše:
Jo jo, venku to má svý kouzlo
Běžky upřímně závidím, já se letos nedostanu, byl jsem jednou a tím to asi hasne, nějak se mi nahrnulo jiných potřebných věcí… Leda si ještě střihnout z voleje celodenní běžkový orienťák, zrovna je v den kdy mám čas, ale to znamená bez tréninku skončit někde mezi posledními totálně orvanej
Nelze, než podepsat, i to od @růžový achát v 10:21 a 10:46…Nehodil bys odkaz? Jsem na tom momentálně s běžkami asi jen o trochu lépe, ale na pár akcích se už chystám vypustit duši , tak bych zvážil přihození další
. Klidně to hoď jen jako PM, pakliže nechceš šířit netem
.
@růžový achát Tak to bych na tom měl být dobře
Sportuji čím dál více … Nějak ze sebe člověk tu nabitou energii dostat musí.
@zvědavejmoc píše:
@růžový achát Tak to bych na tom měl být dobřeSportuji čím dál více … Nějak ze sebe člověk tu nabitou energii dostat musí.
kde tu energii berete
? taky bych nejakou potrebovala , ne ji odcerpavat .
@zvědavejmoc píše:
@Venetia čím více sportu tím více energie
brr ![]()
@růžový achát píše:
Pokud chlap sportuje, tak opravdu věkem zkrásní.Kolem 70- tky už to je dědek, ale furt můžete mít kouzlo. Ženské už to mají těžší. Ale mám své vzory, jak bych jednou chtěla vypadat a hlavně se cítit.
No, ti dědkové mě právě vymetou, jestli tam pojedu
Že jich tam kolem těch 65-70 je. Mrchy v důchodu maj čas trénovat
Všichni už letos za sebou minimálně Jizerské tisícovky, a já jeden umrněnej výlet, i mý děti maj letos na běžkách najeto víc než já…
@růžový achát píše:
Hodně, dovol mi nechat si zde sva malá velká tajemství
Vše kvůli sexu, že? ![]()
@růžový achát ¨Souhlas já jezdím na kole a někdy se kolem mě prolítnou
že si nestíhám si prohlídnout ani dres ![]()
@růžový achát píše:
Pokud chlap sportuje, tak opravdu věkem zkrásní.Kolem 70- tky už to je dědek, ale furt můžete mít kouzlo. Ženské už to mají těžší. Ale mám své vzory, jak bych jednou chtěla vypadat a hlavně se cítit.
Prezentovala ses tady jako obézní, že jsi měla 80kg, ale na 173cm to byla jen oplácanost nebo nadváha, proč tolik kritiky k sobě?
@Klopotkova píše:
Prezentovala ses tady jako obézní, že jsi měla 80kg, ale na 173cm to byla jen oplácanost nebo nadváha, proč tolik kritiky k sobě?
Tipuju, že jí to naznačil manžel? ![]()
@růžový achát píše:
Ne, hlavně kvůli sportu, a taky nechci nosit xxl hadry, když sportuješ s nadváhou tak je to vopruz.
To bys musela mít tak přes 110kg, abys nosila xxl hadry si myslím.
@zvědavejmoc píše:
@Venetia čím více sportu tím více energie
Pravda, pravda. „Málo sexu se musí vysportovat“, jen je to pak celé trochu kontraproduktivní, protože člověk má čím dál více energie, a tak musí stále trénovat
, navíc ta energie zmizí, ale chuť ne ![]()
@růžový achát píše:
Voe ty ty seš stalker to je v hajiPříspěvek upraven 24.01.19 v 11:54
Paměť mi slouží dobře a taky oči.
@Hroznej puberťák píše:
No, ti dědkové mě právě vymetou, jestli tam pojeduŽe jich tam kolem těch 65-70 je. Mrchy v důchodu maj čas trénovat
![]()
![]()
Všichni už letos za sebou minimálně Jizerské tisícovky, a já jeden umrněnej výlet, i mý děti maj letos na běžkách najeto víc než já…
Já to říkám furt (když se potkávám s chlapy z oddílu) - není nic horšího, než důchodce, co má hodně času…trénovat…
@růžový achát kolik jsi zhubla?