Vztah v koncích?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19.1.14 13:11

Nenakukal mu niekto, ze si ho podviedla? Ze pouzil akurat tie nadavky :think:

Inak, nakukal, nenakukal, tiez som za vykopnutie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3622
19.1.14 13:11

Tak to je teda síla… :cert: :cert: :cert: Udělala jsi to nejlepší, co jde. Držím palce, aby to jeho odstěhování proběhlo co nejrychleji a bez problémů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
19.1.14 13:12

Vykopnout a nakopnout :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Chtěla jsem se jen zeptat, když tu tedy bude do pátku, jak by jste se chovali?
V celém bytě je jeho postel v ložnici :mrgreen: zrovna. Takže mě zbyde nejspíš gauč.. což to vydržím.
Ale samozřejmě by jste nevařily, nepraly.

• Citovat
  • Upravit
karfice
@Anonymní píše:
Nebudu říkat, že mě to nepřekvapilo..připadalo mi to jako kdyby celou dobu se přetvařoval a včera to vybouchlo..vyčítal páté přes deváté, nic co by dávalo smysl, tohle a támhleto.. vše!

Tak ať si jde za tou „lepší“, kterou si dokáže najít. Ještě nezapomeň z něj dostat nějak alimenty.

• Citovat
  • Upravit
2562

Co tam ještě smrdí, tragéd??
Já jsem na chlapy s mindrákem vysazená, tedy pokud ho léčí na ženské. Co bych mu na tohle řekla, to by si za rámeček nedal, a asi by si z toho jako bonus odnesl doživotní sexuální dysfunkci. Určitě nebude vypadat jak fimová hvězda s rozměrama Rosenberga, že.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30332
19.1.14 13:13
@Anonymní píše:
Na tohle jsem také slyšela několikrát, že každá je lepší než já. Ať se podívám jak vypadám a neumim se ani namalovat.. :potlesk:Holky děkuju, vykopnout.
Snažím se být v rámci možností slušná už kvůli malé.

Ono je taky slušnost a slušnost. Pokud by ti zkusil nadávat ještě znova před malou, tak bych ho vypakovala hned ať ví zač je toho loket.
Kdyby se ti ráno omluvil za své chování nebylo by to sice úplně v pohodě, ale aspoň něco, ale když se tváří uraženě tak ať si táhne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
516

Nenič sobě a malinké život s takovým hovadem, vyhoď ho ze života a bude vám obou dobře, držím palečky ať se rozhodneš dobře a nenecháš to zajít někam dál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2562
A tak tohle je nevtipnější :-D
Ne, jeho krámy z okna, fakt by nebylo ani co prát.
@Anonymní píše:
V celém bytě je jeho postel v ložnici :mrgreen: zrovna. Takže mě zbyde nejspíš gauč.. což to vydržím.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@Bábi Zlopočasná píše:
Nenakukal mu niekto, ze si ho podviedla? Ze pouzil akurat tie nadavky :think:Inak, nakukal, nenakukal, tiez som za vykopnutie.

Já vůbec netuším co jsem provedla, to je to nejhorší.
Jsem v práci, s malou, nebo doma a jen občas cca 2× měsíčně že jdeme s kámoškou - „matky jdou na vínko“ a to jsem do 23h zhruba doma :)

• Citovat
  • Upravit
Elessar
19.1.14 13:14

Tak pokud se po tom všem ještě musíš ptát nás, tak to ti asi nemá cenu radit :lol: samozřejmě že vyrazit

• Citovat
  • Upravit
karfice
@Anonymní píše:

Jednoduše, nemluvit s ním, věnovat se dítěti. Nevařit mu, neprat a špinavé jeho věci už extra házet do pytle ať vidí, že to s ním myslíš vážně. A rovnou zavolej i jeho mamince, že se do pátku má vystěhovat (pokud jí má).

• Citovat
  • Upravit
30422
@Anonymní píše:
Já vůbec netuším co jsem provedla, to je to nejhorší.
Jsem v práci, s malou, nebo doma a jen občas cca 2× měsíčně že jdeme s kámoškou - „matky jdou na vínko“ a to jsem do 23h zhruba doma :)

Nechápeš, že i kdybys byla Matka Tereza, tak je to jedno? Problém nemáš ty, ale on!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.1.14 13:15
@Anjes píše:
A tak tohle je nevtipnější :-D
Ne, jeho krámy z okna, fakt by nebylo ani co prát.
:D :D to je taky fakt :D Jenže jsme v sedmým, z dvanácti :D
  • Citovat
  • Upravit
1101
19.1.14 13:15

Co to je za chlapa 8o. udělala jsi dobře vykopnout a už se nevracet, nebo to bude jen horší. Tobě s malou bude líp bez něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí