Vánoční čas

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29436
24.10.12 11:51

Já se přidávám, taky se už hrozně těším. Loni to byli naše první Vánoce ve třech, ale malej měl půl roku, takže to bylo s ním ještě o ničem, letos mu už bude rok a půl a to už bude jiná jízda. :mrgreen: Jen mám strach, aby to stromek přežil. :mrgreen: Cukroví peču nerada, to mě nebere, ale tu vůni ráda mám. Koledy jsem si chtěla pouštět už snad před dvěma týdny, už to na mě nějak šlo. :mrgreen: Pak jsem si řekla, že nebudu bláznit v říjnu. :lol: Dárečky nějaké už máme. Zkrátka se těším - všichni doma, svátky pohody a klidu. Jen doufám, že to nebude jako loni a letos bude sníh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
24.10.12 11:52

@gabi.design Se sněhem by to byla paráda - k odpolední procházce bychom mohli přidat bobování :palec:. Je aby dítko Ježíška nezaspalo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.10.12 11:52

@Silwinka87 viď, minulý rok tam seděl u toho stromečku jakoby se nic nedělo, ale jakmile jsem mu podala dárek větších rozměrů a v tom helikoptéra na dálkové ovládání to jste měli vidět jak najednou ožil.. :lol: :lol: Ale myslím si, že třeba ty vánoce taky prožívají, ale nedávají to znát..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
24.10.12 11:53
@AdaNaty píše:
Taky miluju celej ten vánoční čas, nechápu ty ženský co musej mít poklizeno, vygruntováno apod, jen kvůli vánocům, snad se uklízí celej rok ne? teda aspon já uklizím denně. hlevně po holkách. těším se až budu píct s holkama, mouka bude všude, paráda, moc si to užíváme. dárky ještě nemám, ale pomalu začnu. jen bych potřebovala, nevíte kde najde nějake dekorace co můžu vyrábět s dětma? a co děláte o Vánocích v ten den D? chodíme na procházku, pohádky je nebaví, tak bych jim to chtěla nějak zkrátit to odpoledne před Ježíškem. vím že je to brzo, ale už se moc těším, kvůli dětem

No, salát jsme dělali večer před Štědrým dnem, ráno na Štědrý den si obalím rybu, pak většinou jdeme někam na procházku, podívat se s malým na Betlém a tak..Pak už jdeme domů, pustíme koledy, díváme se s malým na pohádky, pak jdu chystat večeři, pěkně se oblečeme, dáme večeři, pak jde můj zabavit malého do pokojíku, já rychle nanosím dárky a pak se jde ke stromečku…Já se tak těším… :dance:

• Citovat
  • Upravit
31278
24.10.12 11:56

http://www.youtube.com/watch?…
už to sem někdo dával??? klasika…

jinak ještě má pěkný vánoční písničky Lucka Bílá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
24.10.12 11:56
@gabi.design píše:
Já se přidávám, taky se už hrozně těším. Loni to byli naše první Vánoce ve třech, ale malej měl půl roku, takže to bylo s ním ještě o ničem, letos mu už bude rok a půl a to už bude jiná jízda. :mrgreen: Jen mám strach, aby to stromek přežil. :mrgreen: Cukroví peču nerada, to mě nebere, ale tu vůni ráda mám. Koledy jsem si chtěla pouštět už snad před dvěma týdny, už to na mě nějak šlo. :mrgreen: Pak jsem si řekla, že nebudu bláznit v říjnu. :lol: Dárečky nějaké už máme. Zkrátka se těším - všichni doma, svátky pohody a klidu. Jen doufám, že to nebude jako loni a letos bude sníh.

No, malý měl loni na Vánoce 2 roky a stromeček byl chudák celý oškubaný..Strašně ho lákaly ozdoby a světýlka..A dvakrát ho dokonce shodil.. :lol: Takže se připrav… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1848
24.10.12 11:57

No kdyby byl sníh, tak by to byla paráda. Já chci ladovskou zimuuu!!! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
24.10.12 11:58

S těma dětma, kamarádka vyšle tatínka s dětma každej rok do zoo, kupodivu jsou v zimě zvířata venku víc než v létě :lol: a cestou zpátky pro betlémské světlo do kostela, to je pak na celý den co dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
24.10.12 11:59

@Silwinka87 :lol: no nazdar. My ho budeme mít na stole, ale na štědrý večer půjde dolů, aby si ho mohl osahat :lol:
Jsem zvědavá, jakou pohádku vytasí letos čt1. Vždycky mají něco nového. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
24.10.12 12:01
@Silwinka87 píše:
No, malý měl loni na Vánoce 2 roky a stromeček byl chudák celý oškubaný..Strašně ho lákaly ozdoby a světýlka..A dvakrát ho dokonce shodil.. :lol: Takže se připrav… :mrgreen:

No, já si myslím. :mrgreen: Vzhledem k tomu, že malej má průzkumnické období a hlavně ho světýlka strašně zajímají, tak bych to viděla u nás podobně. Už jsem přemýšlela, že bych ho přivázala, bohužel nemáme kam. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278

Mě říkala tchýně, že když byl přítel malej, tak stromeček přivazovali ke kličce na okně, aby ho nestrhnul, asi to tak taky udělám :D stromek bude v rohu mezi dvěma okny, tak bude jištěnej možná i ze dvou stran :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223

@Mar__tanka1983 o betlémském světle jsem minule už přemýšlela, ale neudělala. Napiš mi prosím, jak to chodí? :mrgreen: Přijdeš do kostela, tam je to světlo, na něj malá fronta a ty si zapálíš krytou svíčku, nebo luicerničku a doneseš domů? A do kdy ho necháváš hořet? Jen na štědrý den? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
24.10.12 12:02
@Nainuva píše:
@gabi.design Se sněhem by to byla paráda - k odpolední procházce bychom mohli přidat bobování :palec:. Je aby dítko Ježíška nezaspalo :D

Jojo, já chci sníh. Né bláto a mráz jako loni. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
24.10.12 12:03

Mě se loni hrozně líbil opět Coca Cola song od Train: http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
24.10.12 12:05

Já se taky těším na Vánoce, mám ráda prosincovou atomosféru, kdy svítí v oknech světýlka, jsou vyzdobené ulice, můžete si dát svařák nebo punč. Ráda peču cukroví, máme s mamkou tradici, že vždy pečeme spolu. Miluju procházky ve sněhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová