Vážně jsem tak nezodpovědná?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
45747
17.12.19 10:43

Ja teda moc casto nevidim ze by si nekdo bral mimino na benzince k placeni, premyslim zda jsem to vubec nekdy videla. To se zas takove pripady sesly jen na emiminu. :D jeste ze tedy do meho auta dozadu neni videt a nevola na mne porad nekdo policii :D, protoze na te benzince proste nechavam vzdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
17.12.19 10:44

Já nějak nerozumím tomu, jak vůbec můžete některé fungovat v běžném životě. To se opravdu bojíte všeho? Ano, nehody se stávají, neštěstí se stávají, někteří lidi jsou zlí. Ale kdybyste chtěly předejít úplně všemu možnému nebezpečí, tak přece nemůžete žít normální život, ne?
:think: Některé úvahy mi tady připadají až trochu extrémní, ale zjišťuju, že podobných úzkostlivých lidí je kolem mě docela dost, tak to asi za chvíli bude standard.

• Citovat
  • Upravit
53190
17.12.19 10:56
@Elenloth píše:
Já nějak nerozumím tomu, jak vůbec můžete některé fungovat v běžném životě. To se opravdu bojíte všeho? Ano, nehody se stávají, neštěstí se stávají, někteří lidi jsou zlí. Ale kdybyste chtěly předejít úplně všemu možnému nebezpečí, tak přece nemůžete žít normální život, ne? :think: Některé úvahy mi tady připadají až trochu extrémní, ale zjišťuju, že podobných úzkostlivých lidí je kolem mě docela dost, tak to asi za chvíli bude standard.

No přesně, taky mě to překvapuje. Já se vždy považovala za poměrně úzkostlivou matku, hodně přemýšlím, co by se mohlo ve které situaci stát (teď mi nedává spát 7mi letý syn, co začal jezdit do školy sám MHD, ale dřív třeba i otevřené balkonové dveře v prvním patře nebo dcera beran jezdící na odrážedle z kopce :mrgreen: ), ale koukám, že v této společnosti jsem pomalu za lehkovážnou až nezodpovědnou ;) Naštětí tedy nejsem sama :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
17.12.19 10:57

@bartsch To víš že jo ty premiantko :lol: Asi Tě to překvapí, ale oni je dost častý, že se děti v deseti letech umí domluvit a udělat nějaký úsudek. To je poměrně běžný víš :) Tak se nad tím premianstvim radši pořádně zamysli. Třeba zjistíš, že to zas až tak žhavý neni :pankac: A že jsou vlastně všechny děti premianty :potlesk: Tímto končím diskuzi s tebou. A preju good luck, až takhle svoje děti budeš prezentovat někde na veřejnosti :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45747
17.12.19 11:01

@unuděná ja si myslim ze u vetsiny tech co tvrdi ze dite nenechaji samotne 2 minuty na benzince, ze jezdi vetsinou s chlapem a platit chodi jen jeden. Kdyby jezdily samy a vyndavaly dite kvuli kazdy minute tak by nikam nedojely. Ja to ted schvalne budu na benzinkach sledovat. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
17.12.19 11:04
@VVVZ píše:
@bartsch To víš že jo ty premiantko :lol: Asi Tě to překvapí, ale oni je dost častý, že se děti v deseti letech umí domluvit a udělat nějaký úsudek. To je poměrně běžný víš :) Tak se nad tím premianstvim radši pořádně zamysli. Třeba zjistíš, že to zas až tak žhavý neni :pankac: A že jsou vlastně všechny děti premianty :potlesk: Tímto končím diskuzi s tebou. A preju good luck, až takhle svoje děti budeš prezentovat někde na veřejnosti :zed:

Ty jsi taky hvězda :roll:. Když tu někdo napíše, že má chytrý děti a ještě jako reakci na jiný hloupý příspěvek, tak ty máš potřebu ho pořádně sjet a udělat z něj blbce. Zhluboka by ses měla zamyslet hlavně sama nad sebou jestli máš zapotřebí tu ze sebe dělat takovou hlupku… :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.12.19 11:06

U Lidlu bych nenechala na tak dlouho. Ale bezne nechavam kdyz jdu na hriste pro starsiho, vlastne jsem nechavala i miminko pred skolkou kdyz jsem sla odvest starsiho, kdyz jdu do lekarny, drogerie, pro pecivo a vidim na auto…dokonce 7 leteho necham doma i pul hodiny a jedu nakoupit a klidne s nim i malou co zrovna spi v kocarku. Co mam dve uz jsem to prestala tak resit. Kdyz vezu starsiho na trenink uz ho vysazuji pred halou a vyzvedavam taky, u skoly vysazuji za rohem prvnaka…ale bydlime a meste kde se snad kazdy zna a tak nejak je tady bezpecneji.

• Citovat
  • Upravit
18154
17.12.19 11:37
@Kfětoslava píše:
Odejít od dítěte a nechat ho v autě nezodpovědné je, i když se to některé snažíte zlehčovat. Ale asi máte hodně dětí, já mám jen dvě, tak jsem je v autě nenechávala :kytka: a přehnaně úzkostná nejsem.

Pokud dítě spí v sedačce a venku není 30 stupňů. tak se mu za 5 minut, kdy ty vyběhneš, nic nestane, nedělej z toho zase horor. Z mého pohledu přehnaně úzkostná jsi, z tvého pohledu jsem já nezodpovědná. Je to jen o úhlu pohledu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15039
17.12.19 11:40
@bigl píše:
Pokud dítě spí v sedačce a venku není 30 stupňů. tak se mu za 5 minut, kdy ty vyběhneš, nic nestane, nedělej z toho zase horor. Z mého pohledu přehnaně úzkostná jsi, z tvého pohledu jsem já nezodpovědná. Je to jen o úhlu pohledu.

Kdybych byla úzkostná, nepouštím děti ven od cca 7 let. Jen je prostě nenechávám v autě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
17.12.19 11:50

Upřímně fakt nikdy bych ho nenechala samotného, mám z toho panickou hrůzu, scénářů mě napadá spousta. Faktem je, že jsem celkem neurotik a zatím mám jen jedno dítě, je mi jasné že se dvěma je to větší záhul, ale přesto… :nevim: Jako doufám že ani se dvěma mě něco takového ani nenapadne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
17.12.19 11:52
@Kfětoslava píše:
Kdybych byla úzkostná, nepouštím děti ven od cca 7 let. Jen je prostě nenechávám v autě :nevim:

Myslím si totéž, co @bigl -je to o úhlu pohledu a není univerzální pravda, že nechat díte v autě je nezodpovědné. Stejně tak nezodpovědné se může jevit nechat ho posazené v nákupním vozíku zatímco nandavám jablka… :nevim:
A sama ven (do parku před barák) mi chodí i 4,5 letá dcera a to bydlíme v Praze :nevim: A zdaleka tu není nejmladší :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27765
17.12.19 11:54

Tak porovnávat benzínku, kde na děti vidím, jsou pod kamarama a jsem zpátky za dvě minuty a nákup v krámu kde na ně nevidím a vrátím se za půl hodiny je trošku neporovnatelný
jsem extrémně opatrná vím to o sobě a i když se snažím s tím bojovat tak mi to moc nejde, ale u benzínky kde na ně vidím je nechám, ale u krámu nikdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
17.12.19 11:55

@veria Já přesně kvůli tomu jezdím tankovat buď s chlapem nebo když jedu mimořádně v autě sama a dítě hlídá chlap doma, tak si rovnou natankuju… tankování se dá dobře plánovat dopředu… jsem zvědavá, až budu mít dva kusy, jestli mě to donutí slevit z paranoidních představ… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15039
17.12.19 11:56
@ka2ka píše:
Tak porovnávat benzínku, kde na děti vidím, jsou pod kamarama a jsem zpátky za dvě minuty a nákup v krámu kde na ně nevidím a vrátím se za půl hodiny je trošku neporovnatelný
jsem extrémně opatrná vím to o sobě a i když se snažím s tím bojovat tak mi to moc nejde, ale u benzínky kde na ně vidím je nechám, ale u krámu nikdy

Tak nějak. Jít jenom zaplatit benzín anebo jít nakupovat a pro starší dítě do družiny a mimino nechat před školou je rozdíl :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
17.12.19 11:57
@aknadar píše:
Nechce se mi věřit, že by to ten náš spoluobčan udělal :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A stávalo se i za komunistů. Akorát mi neukradli tablet, ale jen sponky z vlasů. A to jsem měla tvrdou školu od sestry, praly jsme se pořád. A taky jsem od šesti sama chodila po ulici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí