Vážně jsem tak nezodpovědná?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8288
17.12.19 11:57

Nenechala bych. Ani miminko, leda pak opravdu starší rozumné dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15039
17.12.19 11:59
@unuděná píše:
Myslím si totéž, co @bigl -je to o úhlu pohledu a není univerzální pravda, že nechat díte v autě je nezodpovědné. Stejně tak nezodpovědné se může jevit nechat ho posazené v nákupním vozíku zatímco nandavám jablka… :nevim:
A sama ven (do parku před barák) mi chodí i 4,5 letá dcera a to bydlíme v Praze :nevim: A zdaleka tu není nejmladší :mavam:

No 4 leté dítě bych samo v parku taky nenechala. Každý má právo své volby, takže klidně je nechávejte v autě a malé děti venku, je to na vás. Zakladatelka se ptala, jak to vidí ostatní, já jsem psala, že bych malé dítě v autě nenechala a není nad čím polemizovat :nevim:. Má to tak více lidí, jak je zde patrno. A pak je druhá sorta, co děti a psy v autě nechávají a čas od času je o nich zmínka ve zprávách nebo v černé kronice. Anebo se nic nestane a oni mastí rukama, jak je super si ušetřit čas, když se „přece nic nestane“ :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1498
17.12.19 12:01

Asi budu jedna z mála, ale já bych nechala. necháváme dvouletou od malinka, pokud není horko a jdeme právě na těch pul hodky nakoupit. kdyz nechce pětiletý, tak i jeho. asi jsem téz nezodpovedna. na nepríjemného chlapa se vyprdni a delej si to i nadále po svém. nic spatného nedelás :* :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15039
17.12.19 12:03
@hulala píše:
Asi budu jedna z mála, ale já bych nechala. necháváme dvouletou od malinka, pokud není horko a jdeme právě na těch pul hodky nakoupit. kdyz nechce pětiletý, tak i jeho. asi jsem téz nezodpovedna. na nepríjemného chlapa se vyprdni a delej si to i nadále po svém. nic spatného nedelás :* :hug:
:zed: :potlesk: tak si zatleskejte, půlhodinky dvouletka v autě a od malinka, paráda, pogratuluj si

Příspěvek upraven 17.12.19 v 12:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1498

@Kfětoslava nezlob se, ale míchás jablka s hruskama. zakladatelka nenechávala ani dítě ani psa v autě ve triceti stupních. co by se asi za tohohle pocasí stalo, aby to bylo na cernou kroniku? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1498

@Kfětoslava a jako co? muzu snad taky vyjádrit svůj názor, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15039
17.12.19 12:05
@hulala píše:
@Kfětoslava nezlob se, ale míchás jablka s hruskama. zakladatelka nenechávala ani dítě ani psa v autě ve triceti stupních. co by se asi za tohohle pocasí stalo, aby to bylo na cernou kroniku? :roll:

Nííííc, spi dál
http://www.idnes.cz/…_stk/diskuse

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
17.12.19 12:06

Asi jde o vyhodnocení rizika. Pokud je dítě po koupání, spí a venku je pod nulou, považuji za rozumnější ho nechat spát v autě. 25 minut, po které matka každou chvilku oknem a to auto zkontroluje…Jasně, že riziko tam je. Na auto venku může spadnout meteorit, v obchodě na něho může prsknout někdo nakažený černým kašlem. Obě ty varianty vidím zhruba stejně pravděpodobné.

• Citovat
  • Upravit
15039
17.12.19 12:06
@hulala píše:
@Kfětoslava a jako co? muzu snad taky vyjádrit svůj názor, ne?

Však ano a já myslím, že je hoden potlesku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1498
17.12.19 12:07

@Kfětoslava uprimne si nedokazu predstavit, jak se mi muze dítě pripoutené k sedacce, kdyz je i sedacka pripoutaná v ní prevrhnout. takze tak. Se psem se nic neprevrhlo? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1498
17.12.19 12:08

@Kfětoslava jistě, jako snad jedinná tu do zakladatelky neryju, ze? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1498
17.12.19 12:08
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15039
17.12.19 12:09
@hulala píše:
@Kfětoslava uprimne si nedokazu predstavit, jak se mi muze dítě pripoutené k sedacce, kdyz je i sedacka pripoutaná v ní prevrhnout. takze tak. Se psem se nic neprevrhlo? :roll:

Tak když si to nedovedeš představit, tak se to nestalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1498
17.12.19 12:10

@Kfětoslava a ty znás okolnosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15039
17.12.19 12:13
@hulala píše:
@Kfětoslava a ty znás okolnosti?

Je problém si rozkliknout ten článek? Tady máš jiný http://tn.nova.cz/…-v-aute.html. Takže já vidět malé dítě v autě bez dozoru, dám akademickou čtvrthodinku a volám policii. V zahraničí by možná nedali ani akademickou čtvrthodinku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí