Věčné téma: Co dnes uvařit?

• Fotoalbum (163)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
23033
12.11.11 12:51

no jako vzdycky rohlikovej kolac prece!nebo krmit kachny:D ja jich mela asi dvacet takze 15slo kachnam pet na kolac:D

btw. delam bananovou buchtu, kydla jsem na to tu citronovou polevu co vas napada za neotrelou ozdobu?:D Chtela bych zas neco noveho neotreleho, zitra ji nesu na navstevu tak at nejsem za blbku:D :roll:

Příspěvek upraven 12.11.11 v 12:52

• načítám...
sophinka
12.11.11 12:51

rajská omáčka,knedlík,hovězí maso a masové kuličky pro děti ,buchta-lehký vánek(tvarohová)

• Upravit
9044
12.11.11 12:57

tak dneska pecena kureci stehynka+brambor,zeleninova polevka a nejaka buchta bude urcite odpolko u babicky :)

• načítám...
2458
12.11.11 13:00

Holky jak to mate s rybama, kolikrat do tydne? Rikaji ze 3× tydne by mela byt ryba. Ja se snazim alespon jednou tydne, dneska treba rybi salat v majoneze :-) nee to byl vtip, to se asi nepocita. Delame si z toho s kamardou obcas srandu, tak treba ze kazdy den ma byt zelenina a pocita se i kecup a hranoly? No jo clovek si musi umet zduvodnit i ty hnusny potraviny :-)

• načítám...
9044
12.11.11 13:08

U nas jak kdy,je mesic,kdy mame rybu treba jen 2×,ale jsou i mesice,kdy tu rybu mame treba i 10× :) Pres leto vetsinou jime ryby vic,protoze je casto grilujeme :)
A ja s prckem jime zeleninu kazdy den,protoze ji milujem,tatinek uz je na tom hur.

• načítám...
PetkaK
12.11.11 13:17

Já ryby nejím, takže když si dám jednou za čas pangase v restauraci tak už je to zázrak, a někdo mi říká že pangas není ryba, že by to v životě nežral. :nevim:

Já bych teď chtěla udělat rybu malé, ale lautr nevím jakou, nevím jak, nevím nic a hlavně bych se :poblion: protože mi to děsně nevoní.

• Upravit
11896
12.11.11 15:56

dneska jsme meli brokolici se syrovou omackou + brambory :-)

• načítám...
6362
12.11.11 15:58

u nás dnes lívance :-)

• načítám...
25007
12.11.11 16:12
Kallkapa píše:
Holky poraťe co s přebytečnýma rohlíkama. Koupila jsem včera 10 rohlíků, pak přinesl 10 rohlíků chlap a dnes se stavila mamka s koblížkama a samozřejmě dalšíma rohlíkama :mrgreen: Už jsem udělala karlovarský knedlík ale dál fakt nevím. PS : žemlovku nesnáším. Napadá Vás něco ? :-)

zapečený rohlíky s něčím v troubě k večeři…zkus třeba salám nebo šunku do mixeru se sýrem, mixnout, dát tam vajíčko..rohlík nechat v troubě trošku vysušit, pak namazat kečupem nebo rozmix.rajčetem a česnekem, posypat oreganem a namazat směsí a dát zapéct na 20min na 180st :palec:
normálně to dělám s toust.chlebem, ale s rohlíkem to bude taky dobrýýý :palec:
k tomu salátovou okurku a máš fajn večeři

• načítám...
25007
12.11.11 16:20
MUFICE píše:
My třeba tu nádivku do kuřete nedáváme, dávám jí kolem kuřete a je výborná :-) Dělám to takto - nakrájet rohlíky na kostičky, do toho švihnu aspon 3 žloutky a z bílků udělám sníh, pak tam dávám ještě nakrájený porek a někdy i pažitku a houby, promíchám se sněhem, opeprím, osolím a asi 30 min. před dopečením kuřete to naplácám do toho pekáče.

jj taky tak peču kuře :palec:
nádivku dělám takhle- žloutky, kiri, bílej jogurt a trochu másla utřu, do toho rohlíky na kousky, čerstvou petrželku, cibuli na jemno, česnek, cuketu nastrouhat, kari, sůl, pepř a nakonec vmíchám sníh..
dám péct kuře a ke konci pokydám tou nádivkou a nechám ještě půl hodiny zapéct :palec: kuře je podlitý (ne moc) a ta trocha vody z něj se ještě vsákne do nádivky :wink:

• načítám...
50126
12.11.11 17:23
papavlinka33 píše:
Holky jak to mate s rybama, kolikrat do tydne? Rikaji ze 3× tydne by mela byt ryba. Ja se snazim alespon jednou tydne, dneska treba rybi salat v majoneze :-) nee to byl vtip, to se asi nepocita. Delame si z toho s kamardou obcas srandu, tak treba ze kazdy den ma byt zelenina a pocita se i kecup a hranoly? No jo clovek si musi umet zduvodnit i ty hnusny potraviny :-)

My máme ryby cca 2× týdně, zeleninu jíme denně, ale málokdy dosáhnu doporučeného množství 500g. Jsem ráda, když sním těch 300g.

• načítám...
5misa6
12.11.11 18:35

Tak my jsme měli americké brambory a kuřecí maso.A na večeři RYBU:-D zavináče.

• Upravit
23033
12.11.11 18:57

U nas ryba tak jednou tydne +nejaka pomazanka nebo tak, coz se skoro nepocita:)

• načítám...
674
12.11.11 19:01

dnes kuřecí řízky s kaší a kompotem a zítra bůčková roláda se zbytkem kaše :palec:

• načítám...
1053
12.11.11 20:42

Ahoj já dělám rybu taky tak jednou týdně když je v jídelně tak ji většinou beru.
Dneska na večeři jsme měly s malou vyloženě mišmaš „co dům dal“Zbylo mi trochu těstovin a rýže kuřecí maso a ještě trocha zeleniny snad to přežijem

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová