Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
My máme dnes čočku na kyselo s uzeným a vajíčkem a hovězí polívku.
levmah28 píše:MUFICE píše:Mňam,ale nemám nic v lednici.Akorád salám kečkup a sýrlevmah28 píše:Včera jsem pekla pro návštěvu slaný závin s tvarohem a nivou a posypala jsem ho semínkama dýně a slunečnice.
Mám vytáhle listové těsto,a nevím co s ním kromě závinu![]()
zítra musím nakoupit,nebo umřeme hlady.
Tak to udělej ty slané šneky.
Pajule22 píše:
Tak dneska vepřová panenka s bylinkovou omáčkou a hranolky.A jeste tam je od vcera kvetakova polevka.
A chystam se delat bábovku s margotkou
Jak prosím děláš margotkovou bábovku? ![]()
Jinak my k obědu panenku obalenou ve slanině, hranolky ![]()
Krevety, červená cibule, cuketa, mrkev, pastiňák, artyčoky, hlíva ústřičná, žampióny v koprové omáčce z ovesného mléka, tmavá pláná rýže smíchaná s rýží basmati. Kozí plýsňový sýr. Jako zákusek čokoládová pěna z belgické čokolády (mousse au chocolat).
Klementýnka píše:
Krevety, červená cibule, cuketa, mrkev, pastiňák, artyčoky, hlíva ústřičná, žampióny v koprové omáčce z ovesného mléka, tmavá pláná rýže smíchaná s rýží basmati. Kozí plýsňový sýr. Jako zákusek čokoládová pěna z belgické čokolády (mousse au chocolat).
tvé vaření je pro mě španělská vesnice
![]()
dzarunka píše:Klementýnka píše:tvé vaření je pro mě španělská vesnice
Krevety, červená cibule, cuketa, mrkev, pastiňák, artyčoky, hlíva ústřičná, žampióny v koprové omáčce z ovesného mléka, tmavá pláná rýže smíchaná s rýží basmati. Kozí plýsňový sýr. Jako zákusek čokoládová pěna z belgické čokolády (mousse au chocolat).![]()
![]()
Klementýnka píše:
S toho bych se posrala a ![]()
levmah28 píše:
S toho bych se posrala a
Tak to promiň, takovéhle reakce na jídlo má moje dcera zakázané ![]()
Na mě by to bylo moc věcí dohromady, ale jinak (kromě krevet) proč ne, záleží na úpravě.
Viking píše:levmah28 píše:Tak to promiň, takovéhle reakce na jídlo má moje dcera zakázané
S toho bych se posrala a
Na mě by to bylo moc věcí dohromady, ale jinak (kromě krevet) proč ne, záleží na úpravě.
A já bych si dala hlavně ty krevety ![]()
Viking píše:levmah28 píše:Tak to promiň, takovéhle reakce na jídlo má moje dcera zakázané
S toho bych se posrala a
Klementýnka píše:
dvě třetiny surovin vůbec nejím ![]()
Klementýnka píše:
Hele mi to prijde jak kdyz jedes podle menu nejake lepsi restaurace treba cafe imperial:D
btw. kolik nechate mesicne za jidlo?????:D
MUFICE píše:Viking píše:A já bych si dala hlavně ty krevetylevmah28 píše:Tak to promiň, takovéhle reakce na jídlo má moje dcera zakázané
S toho bych se posrala a
Když jsou v něčem schované, tak jo, ale jakmile na mě tak smutně koukají, to nemůžu.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat