Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To že je člověk dobrý partner a milenec, snad není nadčlověk, ale je to základní předpoklad hezkého vztahu, ne???
Ano, zdravé sebevědomí mi nechybí…také nejsem dokonalá, ale myslím si, že jsem svému příteli super partnerkou i milenkou, tak na nějakých nedokonalostech nebazíruje, stejně jako já u něj (vyvinutý je krásně, ale najdou se jiné nedokonalosti, jako u každého).
@káťa Šířka penisu pohybující se mezi 4 a 5 cm je poměrně nadprůměrná, stejně tak jako délka penisu oscilující mezi 16 a 17 cm. Někdo má rád vdolky, jiný zase holky. Každé zboží má svého kupce. Pokud se velikostně úd pohybuje v rámci průměrných hodnot, neměl by být problém. Ten však může nastat u hodnot malých (např. 8/2,5) a velkých (např. 20/5,5).
@káťa píše:
Kraťomír ale opravdu je mrzák, a to především v palici. není nic odpusivějšího pro ženskou, než zamindrákovanej chlap
Já ale nejsem zamindrákovanej, jelikož můj nedostatek je čistě tělesného rázu… ![]()
@Pindík píše:
@káťa
Takže jinými slovy: Kdybych poznala muže kterej je úplnej nadčlověk a má pouze mírný tělesný nedostatek, tak bych se s ním nerozešla…sebevědomí až na půdu…
Však to je ale v pořádku, zdravé sebevědomí je u žen přece na místě…
Já mám náhodou sebevědomé, spokojené a vyrovnané dívky moc rád, jejich společnost je mi velice příjemná a krásně a otevřeně se s nimi povídá!
Není nic horšího, než nesebevědomá a stydlivá holka… ![]()
@Doctus píše:
@káťa
Pokud se velikostně úd pohybuje v rámci průměrných hodnot, neměl by být problém. Ten však může nastat u hodnot malých (např. 8/2,5) a velkých (např. 20/5,5).
Jo, a nebo třeba u 13.5/3.5 cm - to je pak totiž sakra problém… ![]()
Kraťomír : Já ale nejsem zamindrákovanej, jelikož můj nedostatek je čistě tělesného rázu…
Ty jsi Kraťomíre mindrák sám a ufňukanec, který se považuje za postiženého člověka. Z takového antichlapa musí být nanic každé ženské… (v sexuálním slova smyslu)
@káťa píše:
Z takového antichlapa musí být nanic každé ženské… (v sexuálním slova smyslu)
Tak to je samozřejmé, ono s tak malým penisem se ani není čemu divit… ![]()
Ale výraz „antichlap“ je super
, přidávám si do slovníku! ![]()
Bohužel ty jsi antichlap, ani si k tomu nepotřebuješ svlékat trenky. Zamindrákovanej ufňukanec - co by z tebe ženská měla??? Která by chtěla takovýho padavku??? ![]()
@káťa píše:
Bohužel ty jsi antichlap, ani si k tomu nepotřebuješ svlékat trenky. Zamindrákovanej ufňukanec - co by z tebe ženská měla??? Která by chtěla takovýho padavku???
kratómira bych ja nechtela ani kdyby mel 25 cm kladu a vydrz jako kun
![]()
@Doctus píše:
@Hanka1
Ani já bych Kraťomíra nechtěl.
Pane kolego, nikdy neříkejte nikdy…
Ale chápu to, dobře vybavený jedinec jako vy si jistě může vybírat…
![]()
@Hanka1 píše:
kratómira bych ja nechtela ani kdyby mel 25 cm kladu a vydrz jako kun![]()
![]()
No ono takhle od stolu se vám to asi lehko řekne, ale kdybych těch 25 cm skutečně měl, tak byste pak asi odolávala jen velice těžko, to mi věřte…
Myslím si, že minimálně na tu jednu noc by vám to asi stálo za zkoušku a možná byste toho pak ani moc nelitovala…
To se však ale nikdy nedozvíme… ![]()
@káťa píše:
Bohužel ty jsi antichlap, ani si k tomu nepotřebuješ svlékat trenky. Zamindrákovanej ufňukanec - co by z tebe ženská měla??? Která by chtěla takovýho padavku???
No jo, tak ono do mrzáka se to lehko kope, takže proč ne - ale neznáte mě a vůbec nevíte, jaký ve skutečném životě jsem a co všechno dokážu zvládnout. Podle mého bych byl dobrý chlap pro život, pevná opora a dobrý otec - svou milovanou bych miloval a ctil a nikdy ji nepodvedl a když o tom tak přemýšlím, nejspíš bych byl i velmi skvělý milenec - takže bych byl vlastně asi naprosto ideální chlap pro život!
![]()
Jen škoda toho mikropenisu, škoda škoda, proč to muselo potkat zrovna mě? ![]()
Holt ale mikropenis zřejmě asi také nechodí po horách…
![]()
@Chlap74 píše:
Si pořád stěžuj, víš jaká je to otrava mít ho 24?
vid, kde mas porad shanet zeny s vaginou jak vrata a odolavat vsem sexuchtivym zenam, ktere se smeji tem postizenym s mikromozkem
@Chlap74 píše:
To mi povídej já si musím při sportu lepit pindoura k pravému stehnu aby nepřekážel, ale to je tím že má v klidu 15cm ale v erekci mám jen 22
@Kraťomír (offline) píše:
No jo, tak ono do mrzáka se to lehko kope, takže proč ne - ale neznáte mě a vůbec nevíte, jaký ve skutečném životě jsem a co všechno dokážu zvládnout. Podle mého bych byl dobrý chlap pro život, pevná opora a dobrý otec - svou milovanou bych miloval a ctil a nikdy ji nepodvedl a když o tom tak přemýšlím, nejspíš bych byl i velmi skvělý milenec - takže bych byl vlastně asi naprosto ideální chlap pro život!![]()
![]()
![]()
Jen škoda toho mikropenisu, škoda škoda, proč to muselo potkat zrovna mě?
Holt ale mikropenis zřejmě asi také nechodí po horách…![]()
kecy prdy bedary, jednou to na mne zkoušel opilý kolega, o jehož obdarenosti se ve firmě vědělo, pac co před nim neuteklo, to klatil a ja brala roha až se mi za patama prasilo..;-)
@Hanka1 Já ale nejsem kdejaký přiopilý kolega, já jsem já - Kraťas - a mně by se asi jen těžko odolávalo…
Ale vážně - no tak vám asi neseděl jako člověk, i když sex s ním by pro vás asi i přesto jistě byl docela příjemným a úžasných prožitkem, že ano?
Ale to také chápu - když se někdo chová jako hulvát, tak pak tímto může na mnohé i přes velký penis a sexuální schopnosti s tím spojené působit až odpudivě…
Ovšem sex s takovým „chlapákem“ by jistě byl pro každou ženu jedním z nejlepších v životě - vo tom žádná… ![]()
@martin 35 píše:
To mi povídej já si musím při sportu lepit pindoura k pravému stehnu aby nepřekážel, ale to je tím že má v klidu 15cm ale v erekci mám jen píše: Více
To jsou rozměry snů
- takový já mít penis, tak už mám partnerku dávno… ![]()
@Chlap74 píše:
S tím já bych se už asi nějak srovnal… ![]()
@káťa
…
Takže jinými slovy: Kdybych poznala muže kterej je úplnej nadčlověk a má pouze mírný tělesný nedostatek, tak bych se s ním nerozešla…sebevědomí až na půdu