Velikost partnerova penisu

• Fotoalbum (99)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Pindík
18.10.13 15:07

@káťa
Takže jinými slovy: Kdybych poznala muže kterej je úplnej nadčlověk a má pouze mírný tělesný nedostatek, tak bych se s ním nerozešla…sebevědomí až na půdu :roll:

• Citovat
  • Upravit
káťa
18.10.13 15:25

To že je člověk dobrý partner a milenec, snad není nadčlověk, ale je to základní předpoklad hezkého vztahu, ne???

Ano, zdravé sebevědomí mi nechybí…také nejsem dokonalá, ale myslím si, že jsem svému příteli super partnerkou i milenkou, tak na nějakých nedokonalostech nebazíruje, stejně jako já u něj (vyvinutý je krásně, ale najdou se jiné nedokonalosti, jako u každého).

• Citovat
  • Upravit
9729
18.10.13 16:15

@káťa Šířka penisu pohybující se mezi 4 a 5 cm je poměrně nadprůměrná, stejně tak jako délka penisu oscilující mezi 16 a 17 cm. Někdo má rád vdolky, jiný zase holky. Každé zboží má svého kupce. Pokud se velikostně úd pohybuje v rámci průměrných hodnot, neměl by být problém. Ten však může nastat u hodnot malých (např. 8/2,5) a velkých (např. 20/5,5).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kraťomír (offline)
18.10.13 19:43
@káťa píše:
Kraťomír ale opravdu je mrzák, a to především v palici. není nic odpusivějšího pro ženskou, než zamindrákovanej chlap :poblion:

Já ale nejsem zamindrákovanej, jelikož můj nedostatek je čistě tělesného rázu… :!

@Pindík píše:
@káťa
Takže jinými slovy: Kdybych poznala muže kterej je úplnej nadčlověk a má pouze mírný tělesný nedostatek, tak bych se s ním nerozešla…sebevědomí až na půdu :roll:

Však to je ale v pořádku, zdravé sebevědomí je u žen přece na místě… ;) Já mám náhodou sebevědomé, spokojené a vyrovnané dívky moc rád, jejich společnost je mi velice příjemná a krásně a otevřeně se s nimi povídá! 8) Není nic horšího, než nesebevědomá a stydlivá holka… :D

@Doctus píše:
@káťa
Pokud se velikostně úd pohybuje v rámci průměrných hodnot, neměl by být problém. Ten však může nastat u hodnot malých (např. 8/2,5) a velkých (např. 20/5,5).

Jo, a nebo třeba u 13.5/3.5 cm - to je pak totiž sakra problém… :|

• Citovat
  • Upravit
káťa
18.10.13 19:59

Kraťomír : Já ale nejsem zamindrákovanej, jelikož můj nedostatek je čistě tělesného rázu…

Ty jsi Kraťomíre mindrák sám a ufňukanec, který se považuje za postiženého člověka. Z takového antichlapa musí být nanic každé ženské… (v sexuálním slova smyslu)

• Citovat
  • Upravit
Kraťomír (offline)
18.10.13 21:55
@káťa píše:
Z takového antichlapa musí být nanic každé ženské… (v sexuálním slova smyslu)

Tak to je samozřejmé, ono s tak malým penisem se ani není čemu divit… ;)

Ale výraz „antichlap“ je super :palec:, přidávám si do slovníku! :D

• Citovat
  • Upravit
káťa
19.10.13 08:14

Bohužel ty jsi antichlap, ani si k tomu nepotřebuješ svlékat trenky. Zamindrákovanej ufňukanec - co by z tebe ženská měla??? Která by chtěla takovýho padavku??? :poblion:

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
19.10.13 09:53
@káťa píše:
Bohužel ty jsi antichlap, ani si k tomu nepotřebuješ svlékat trenky. Zamindrákovanej ufňukanec - co by z tebe ženská měla??? Která by chtěla takovýho padavku??? :poblion:

kratómira bych ja nechtela ani kdyby mel 25 cm kladu a vydrz jako kun :poblion: :zed: :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
9729
19.10.13 10:42

@Hanka1
Ani já bych Kraťomíra nechtěl. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kraťomír (offline)
20.10.13 00:23
@Doctus píše:
@Hanka1
Ani já bych Kraťomíra nechtěl. :mrgreen:

Pane kolego, nikdy neříkejte nikdy… :! :twisted: :D Ale chápu to, dobře vybavený jedinec jako vy si jistě může vybírat… ;) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

@Hanka1 píše:
kratómira bych ja nechtela ani kdyby mel 25 cm kladu a vydrz jako kun :poblion: :zed: :pocitac:

No ono takhle od stolu se vám to asi lehko řekne, ale kdybych těch 25 cm skutečně měl, tak byste pak asi odolávala jen velice těžko, to mi věřte… 8) :mrgreen: :P Myslím si, že minimálně na tu jednu noc by vám to asi stálo za zkoušku a možná byste toho pak ani moc nelitovala… :) To se však ale nikdy nedozvíme… :(

@káťa píše:
Bohužel ty jsi antichlap, ani si k tomu nepotřebuješ svlékat trenky. Zamindrákovanej ufňukanec - co by z tebe ženská měla??? Která by chtěla takovýho padavku??? :poblion:

No jo, tak ono do mrzáka se to lehko kope, takže proč ne - ale neznáte mě a vůbec nevíte, jaký ve skutečném životě jsem a co všechno dokážu zvládnout. Podle mého bych byl dobrý chlap pro život, pevná opora a dobrý otec - svou milovanou bych miloval a ctil a nikdy ji nepodvedl a když o tom tak přemýšlím, nejspíš bych byl i velmi skvělý milenec - takže bych byl vlastně asi naprosto ideální chlap pro život! 8) :andel: :D

Jen škoda toho mikropenisu, škoda škoda, proč to muselo potkat zrovna mě? :|

Holt ale mikropenis zřejmě asi také nechodí po horách… :think: :D

• Citovat
  • Upravit
201
20.10.13 00:30

Si pořád stěžuj, víš jaká je to otrava mít ho 24?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
20.10.13 07:57
@Chlap74 píše:

vid, kde mas porad shanet zeny s vaginou jak vrata a odolavat vsem sexuchtivym zenam, ktere se smeji tem postizenym s mikromozkem

:potlesk:
:palec:
:mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
1103
20.10.13 09:01
@Chlap74 píše:

To mi povídej já si musím při sportu lepit pindoura k pravému stehnu aby nepřekážel, ale to je tím že má v klidu 15cm ale v erekci mám jen 22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
20.10.13 10:18
@Kraťomír (offline) píše:
No jo, tak ono do mrzáka se to lehko kope, takže proč ne - ale neznáte mě a vůbec nevíte, jaký ve skutečném životě jsem a co všechno dokážu zvládnout. Podle mého bych byl dobrý chlap pro život, pevná opora a dobrý otec - svou milovanou bych miloval a ctil a nikdy ji nepodvedl a když o tom tak přemýšlím, nejspíš bych byl i velmi skvělý milenec - takže bych byl vlastně asi naprosto ideální chlap pro život! 8) :andel: :D

Jen škoda toho mikropenisu, škoda škoda, proč to muselo potkat zrovna mě? :|

Holt ale mikropenis zřejmě asi také nechodí po horách… :think: :D

kecy prdy bedary, jednou to na mne zkoušel opilý kolega, o jehož obdarenosti se ve firmě vědělo, pac co před nim neuteklo, to klatil a ja brala roha až se mi za patama prasilo..;-)

• Citovat
  • Upravit
Kraťomír (offline)
20.10.13 14:27

@Hanka1 Já ale nejsem kdejaký přiopilý kolega, já jsem já - Kraťas - a mně by se asi jen těžko odolávalo… :) :mrgreen: Ale vážně - no tak vám asi neseděl jako člověk, i když sex s ním by pro vás asi i přesto jistě byl docela příjemným a úžasných prožitkem, že ano? ;) Ale to také chápu - když se někdo chová jako hulvát, tak pak tímto může na mnohé i přes velký penis a sexuální schopnosti s tím spojené působit až odpudivě… :! Ovšem sex s takovým „chlapákem“ by jistě byl pro každou ženu jedním z nejlepších v životě - vo tom žádná… 8)

@martin 35 píše:
To mi povídej já si musím při sportu lepit pindoura k pravému stehnu aby nepřekážel, ale to je tím že má v klidu 15cm ale v erekci mám jen píše: Více

To jsou rozměry snů :palec: - takový já mít penis, tak už mám partnerku dávno… :?

@Chlap74 píše:

S tím já bych se už asi nějak srovnal… :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí