Věříte mi?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
597
17.3.24 09:43
@Anna766 píše: Více

Když jdu ven nebo dom, tak co potkam sousedy, tak se pozdravíme. Starší paní se zepta: odkud jdete? Nebo kam jdete? Ale ze bych sama od sebe někomu na potkani řekla, odkud jdu, nebo kam jdu, to těžko. To je každého věc kde byl, kam jde a ostatním je po tom sumafuk…to neznám, že by mi někdo na potkání sám od sebe řekl, kde byl. A mě by to ani nezajímalo. Co já s tím, kde byli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148217
17.3.24 09:49
@SabinaBabina píše: Více

No a? Jsou lidi co ti ani neodpoví na pozdrav a hledí aby byli ve výtahu a doma. A jsou lidi co tě zastaví a zeptají se odkud jdeš, co to máš za nákup v tašce, vyzvídají drby… mi přijde že se divíš všemu jak dítě.

Příspěvek upraven 17.03.24 v 09:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
811
17.3.24 09:51

Neměla jsi náhodou diskuze na stejné téma na womenzone?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
17.3.24 09:53

@saddreamer jo měla, proč? Vadí? Však jim tu o mě napiš, ať se podívají :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
17.3.24 09:54

@saddreamer holky podivejte se, ona to a ona tamto.Ona psala tohle a tamto taky napsala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
17.3.24 09:59

@saddreamer podívej, byla jsem v predsini k sousedce čelem, přímo před ní, tak jsem ji viděla do očí kam se dívá. Jak ji oči jezdili.
Když jde sama, tak dlouho jakože hledá klíč. Ale když jde s někým, tak to by ses divila, jak ty dveře má hned otevřené…dávám si na holku pozor.
Za měsíc přijdou dělat nové dveře s oblozkama, kde nebude do bytu nic slyšet a bude mít holka po zabave. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148217
17.3.24 10:00
@SabinaBabina píše: Více

Ty budeš mít po zábavě taky. Mi přijde že tím žiješ víc než kdokoli jinej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
811
17.3.24 10:02

No, jen se mi potvrdilo, že jsi ta samá uživatelka. Už na womenzone Ti psaly uživatelky, že bys toto měla řešit s odborníkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
17.3.24 10:16

@saddreamer už jsem to řešila, řekla mi, že pokud mam podezření na stalking a poslouchá za dverma, mám pořídit na důkaz kameru a řešit to s policií…to víš, víc hlav, víc ví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
17.3.24 10:20
@saddreamer píše: Více

Musíš to veřejně tady psát, co bylo na jiné stránce, že? To ti nedá :mrgreen:
Byla jsem u psycholožky a tohle s ní probirala, že co vidím kukatkem, mám asi halucinace a takovy pocit jakoby někdo stal za dverma a on tam opravdu dlouho někdo stal, mám na to i svědky…tak jestli jsem takový blázen, že když mi někdo stojí za dverma a poslouchá, jestli je chyba u mě? Rekla, že ne.Ze musí být nepříjemné, když někdo cizí stojí za dverma a poslouchá, že bych se měla obrátit na policii že je to narušování občanského soužití.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
17.3.24 10:23

@saddreamer a jako sorry, aby mu sousedka ze spodu, která u mě nikdy nebyla říkala jak mam v predsini, co tam mam, kde jako na to přišla, když já ji nic neříkala a ona u mě nikdy nebyla? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
17.3.24 10:27
@saddreamer píše: Více

Já to s odborníkem psycholožkou řešila. Rekla mi, že tohle musí být nepříjemné když vás někdo poslouchá za dverma, že je to narušování občanského soužití. Tak jsem to vyřešila tak, že budu mít nové dveře, kde z chodby do bytu nepůjde nic slyšet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10819
17.3.24 10:27

„To, že jsi paranoik, ještě neznamená, že po tobě nejdou“

Takovy hezky citat jsi mi pripomnela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
17.3.24 10:28

@SabinaBabina možná jsi nějak divná ty, ale odmítáš to vidět. I způsob, jakým zde opakovaně řešíš sousedy, není standardní. Tak ti někdo čuměl do předsíně, no a?

• Citovat
  • Upravit
597
17.3.24 10:33
@Velryba černá píše: Více

Takže je v pořádku, když někdo poslouchá sousedy za dverma, čte mu lístečky na dveřích, které patří těm, kteří jdou zapisovat energie, je v pořádku, když se vám sousedi utiraji do vaší rohozky a vy to vidíte? Je v pořádku, když otevřete dveře a máte před dverma boty sousedů? Vy tohle taky delate? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová