Víkend s tchanovcema

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41282
5.3.20 14:04
@Anonymní píše:
Zdravim. Mam problem. S tchanovcema nevychazim ale nejak zdvorilostne se dokazeme na navstevu sejit, dat kavu, obed, jit s detma do zoo, zkratka nejlepsi pratele nejsme.Ted vymysleli vikendovou oslavu narozenin, chteji po nas, abychom tam byly a slavili cely vikend, to je pro me hrozna predstava. Bavili jsme se o tom s manzelem, ten navrhnul aspon jednu noc, ja jsem navhrla obed v rodinnem kruhu a pak jet domu, to se mu moc nelibi. Ale me se zas nelibi ani ta jedna noc. Bylo by to fakt divny, nejspis bysme se i pohadali, jelikoz spolu opravdu vydrzime max 2h na kafe. Manzel me najednu stranu chape, nadruhou by tam rad tu jednu noc byl, bez nas ale jet nechce. Tchanovci jsou nasrany - avsak nevim proc, dyl u nas taky byt nechteli nikdy ani na navstevu. Pry je to odemne jakysi naschval ale neni! Tak ted nevim co delat. Jak jim vysvetlit a i manzelovi, ze by to pro me proste nebylo prijemne pres noc a ze rada pujdu na obed a posedim s nima? Diky.

tak to ze zdvořilosti vydržíš dýl, pak se omluvíš a chlapa necháš, ať si to s rodinou užije. A pak si ho druhý den vyzvedneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
5.3.20 14:05
@Keyllah píše:
mazel má období, kdy mi teď každý večer říká, jak mě miluje nejvíc na světě a hladí mě po vlasech. A minulej týden mě během nemoci poblil, chrchlal na mě, když jsem ho držela v náručí a dříve i párkrát počůral. Suma sumárum, ať si to nějaká bloncka v budoucnu zkusí :pocitac:

Ona to zkusí. A vyhraje.
Protože ty jsi ho možná mazlila, starala se o něj v nemoci, piplala ho…
Ale ona bude mít proti tobě tu jednu zásadní výhodu.
To je příroda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41282
5.3.20 14:08
@Bábrdl píše:
Ona to zkusí. A vyhraje.
To je příroda :mrgreen:

uvidíme 8) nejsem zrovna jednoduchý protivník :cert: ale jak to tu čtu, pomalu se připravuju i na tuto variantu. Naštěstí mám i dceru, ale co když si i ta, přivede nějakou blondýnu?? :think: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
5.3.20 14:11

Anonymní, i když tě chápu, tak mi přijde, že ted děláš dusno ty.. Já bych manželovi vyhověla.. Kolikrát za rok, tě žádá o,,, takovou věc. jednou??? MOžná třebva i oni už toho dohadování mají dost a prostě, kdyby tě tak nemuseli, jak píšeš, tak že nezvou na tolik nocí..
Samozřejmě tě nesoudím, ale na druhou stranu, si to otoč, kdyby to byly tvoji rodiče, tak by ses jinak dívala na partnera, kdyby prostě s tebou byl..
Myslím, že jednu noc by si měla dát.. Můj názor.. A pokud oni ti řeknou, že si třebas kráva, a nebo k ničemu, tak prosim, souhlasím s tebou vem se a třeba jet domů, jinak bych aspoň tu jednu noc dala.. Klidně to udělej tak, že po obědě vem děti a běž s nima na zahradu a nebo projít, nemusís s nima sedět celou dobu v kuchyni.. U nás, když jsme jezdily k tchnýni, tak po obědě ona uklízela, děti už byly divoké, tak jsem je vzala vem, a pak za dvěhodinky přišla na kafe. atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21468
5.3.20 14:19
@Bábrdl píše:
Ona to zkusí. A vyhraje.
To je příroda :mrgreen:

Tohle plati pro obe pohlavi. Deti piplame a jednoho dne proste vyleti z hnizda a maji vlastni zivot. Kdybys mela ctyricetileteho synacka stale na krku a mohla sis ho piplat, taky asi neskaces metr vysoko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
5.3.20 14:23
@Anonymní píše:
Zdravim. Mam problem. S tchanovcema nevychazim ale nejak zdvorilostne se dokazeme na navstevu sejit, dat kavu, obed, jit s detma do zoo, zkratka nejlepsi pratele nejsme. Ted vymysleli vikendovou oslavu narozenin, chteji po nas, abychom tam byly a slavili cely vikend, to je pro me hrozna predstava. Bavili jsme se o tom s manzelem, ten navrhnul aspon jednu noc, ja jsem navhrla obed v rodinnem kruhu a pak jet domu, to se mu moc nelibi. Ale me se zas nelibi ani ta jedna noc. Bylo by to fakt divny, nejspis bysme se i pohadali, jelikoz spolu opravdu vydrzime max 2h na kafe. Manzel me najednu stranu chape, nadruhou by tam rad tu jednu noc byl, bez nas ale jet nechce. Tchanovci jsou nasrany - avsak nevim proc, dyl u nas taky byt nechteli nikdy ani na navstevu. Pry je to odemne jakysi naschval ale neni! Tak ted nevim co delat. Jak jim vysvetlit a i manzelovi, ze by to pro me proste nebylo prijemne pres noc a ze rada pujdu na obed a posedim s nima? Diky.

Hele když to nevidí ani chlap, max ti pro klid duše odkejve, že máma je v něčem dilina, tak si potom zcela jasně největší dilina ty… :roll: ženská, ty se s někým zhadas i na kafi? Ty musíš být fakt nesnesitelná dupnožička a trucnožička :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
5.3.20 14:26
@Bábrdl píše:
Tahle diskuze by se měla připíchnout k té „nechápu, že jsi zklamaná, že nebudeš mít holku, kluci jsou přeci mazlové a bla bla“. :cert: Mazlové možné, ale pak přebere vládu jejich manželka a mazla si může původní rodina naložit do octa. Přijede na zdvořilostní dvouhodinový oběd s napučenou manželkou, které bude dávat najevo, jak už chce jet pryč. :cert:
:srdce: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
5.3.20 14:27

Vždyť už to tady bylo párkrát řečeno (ne zrovna konkrétně v téhle diskusi), že o rodině rozhoduje ženská. Tak rozhodni a máš to vyřešený, když už ten tvůj není schopnej vydržet jeden den bez tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41282
5.3.20 14:28
@malákráličice píše:
Tohle plati pro obe pohlavi. Deti piplame a jednoho dne proste vyleti z hnizda a maji vlastni zivot. Kdybys mela ctyricetileteho synacka stale na krku a mohla sis ho piplat, taky asi neskaces metr vysoko :mrgreen:

já je ráda vypustím, ale ať se koukají pravidelně vracet hezky domů k mamince, aspoň jednou za čas :cert: ale jestli si přivedou někoho, kdo na mě jednou za čtvrt roku bude nasupeně dvě hodiny zírat, tak to bude rodeo!! :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15176
5.3.20 14:31

@Bábrdl ale prd příroda. Kluk ji pleskne jednu zprava, druhou zleva a ona bude ještě ráda poslouchat. Si tu pocti těch X pribehu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
5.3.20 14:31
@Keyllah píše:
já je ráda vypustím, ale ať se koukají pravidelně vracet hezky domů k mamince, aspoň jednou za čas :cert: ale jestli si přivedou někoho, kdo na mě jednou za čtvrt roku bude nasupeně dvě hodiny zírat, tak to bude rodeo!! :cert: :mrgreen:

Tak budou jezdit jednou za rok a na hodinu, no :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
5.3.20 14:33
@terien píše:
Tak budou jezdit jednou za rok a na hodinu, no :jazyk:

A to ještě bude ráda.
Taky by mohla snacha založit na epipi diskuzi „nesnáším tchyni“ a ujistit se, že nejlepší je „přerušit kontakty úplně“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22061
5.3.20 14:34
@Anonymní píše:
Ano, nedokazu, protoze od zacatku se tchanovci chovaji jako dva deb.love. predstavovali si pro synacka nejlepe pani doktorku, nasi moc penez nemaji, oni jsou ve vate, takze jsme pro ne od zacatku socky, s nasima se ani nebavi. Od zacatku intrikuji jak nas rozestvat proto ty casty hadky a kdyz uz navsteva, tak na 2h. Po 5 letech se nam narodilo dite, ze zacatku se vubec nezajimali, no nakonec asi zjistili, ze s tim nic neudelaji a prisli s tim vikendem, oslavou. Jenze ja uz nemam chut.Nebudu si hrat na stastnou rodinu, stastnou snachu, ty dve hodiny my fakt staci, a to jen kvuli manzelovi. Jenze manzel je smutny, a to me nejvic zere, no bezeme tam jet nechce ikdyz jsem mu rikala at jede, no vikend a pretvarku 3 dni fakt nedam. Kazdopadne holky typu „ty ses snacha na ho.no“ - vite ho.no a hned urazite, takze vy, laskave nepiste, takovy kachny tady fakt nepotrebuju. Diky za pochopeni.

Jinak řečeno - tchánovci se zřejmě chytili za nos a možná by se rádi nějak pokusili o jakousi nápravu vztahů… ovšem Ty ses rozhodla, že jim to prostě dáš sežrat. Přestože všichni z toho budou otrávení, přestože manželovi to bude líto.

Takže ano, pojmenovala jsi sama sebe opravdu velmi trefně… „snacha na h…“… a neboj se, i coby kachny tady budeme, pokud se nám bude chtít, svoje názory psát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
5.3.20 14:36
@Bábrdl píše:
A to ještě bude ráda.
Taky by mohla snacha založit na epipi diskuzi „nesnáším tchyni“ a ujistit se, že nejlepší je „přerušit kontakty úplně“.

protože až já jednou budu mít dítě a tchyně mě nebude respektovat a bude dělat věci proti mojí vůli, tak má smůlu a dítě holt bude bez babičky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
5.3.20 14:37
@Keyllah píše:
já je ráda vypustím, ale ať se koukají pravidelně vracet hezky domů k mamince, aspoň jednou za čas :cert: ale jestli si přivedou někoho, kdo na mě jednou za čtvrt roku bude nasupeně dvě hodiny zírat, tak to bude rodeo!! :cert: :mrgreen:
:pankac: zásoby Přibínaku do lednice!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová