Vození dětí k babičce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14064
14.12.12 10:13

Máme rodinu 300km, jezdíme jak kdo má čas, ale pokud jedou rodiče, většinou jim pak natankuju nebo dám peníze za benzín.

Příspěvek upraven 14.12.12 v 10:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
14.12.12 10:14

Hm, jasne, to mi nejak vypadlo, ze si to tam pisala o tej výmene. Bohužial tak to bude naozaj len na tebe aby si to odsoferovala :nevim: A povedali tvoji rodicia preco ich nechcu priviezt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
14.12.12 10:19

Ahoj, netrvala bych na dělbě odvozu :). Ocenila bych, že se rodiče postarají o děti a máte 5 dní volno. Neřeš tu cestu a užijte si s manželem svatý klid a pokoj :kytka:.

• Citovat
  • Upravit
4118
14.12.12 10:19
@Anonymní píše:
@janula34 Na pol cestu? A čím ich tam privezú, keďže autá si nevymeníme? Proste obe cesty sú na nás… (resp. v prípade vianočných prázdnin na mne)
Ale vďaka za názory, i keď tu dostávam pekné kapky… :oops:

Ale do jejich auta se dvě děti přece vejdou, ne? :think:
Jinak neber to jako kapky, mně by se s miminem 500km taky nechtělo :hug: I když o to tady primárně asi nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.12.12 10:21

@Ywett Ne, 3 deti. Máme 4 deti, 3 staršie by zostali u našich :-)
A ano, práve o to ide, absolvovať 4×500km s miminom v aute…

• Citovat
  • Upravit
5077
14.12.12 10:26

Mě to teda přijde divné. Pokud bych chtěla po někom, aby mi hlídal děti, tak je tam dovezu i odvezu. Bez debat. Ani by mě nenapadlo chtít, aby mi je vozili zpět. 500km je dálka, to jo. Ale tím spíš, bych si pro děti přijela, aby je rodiče nemuseli takový kus cesty vézt a projíždět benzín, když už je týden hlídali a živili. Tchány máme 200km daleko, děti přivezeme na prodloužený víkend a jsme tam s nimi, a pak odjedeme. Pokud se někdy stane zázrak a oni je budou chtít hlídat, tak je tam zavezeme a odvezeme. Moje rodina bydlí 500km od nás a děláme to stejně.
A to s tím příspěvkem na benzín mě fakt pobavilo :mrgreen: tohle mi říct moje děti, tak by se hlídání nedočkali a jezdila bych k nim také až potom, co by mi zaplatili benzín. :roll: Jo a ještě bych je zkásla ve dveřích za jídlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
14.12.12 10:28
@Anonymní píše:
@Ywett Ne, 3 deti. Máme 4 deti, 3 staršie by zostali u našich :-)
A ano, práve o to ide, absolvovať 4×500km s miminom v aute…

A musíš jet taky? Vždyť můžeš zůstat doma a jet jen jednou, třeba pro ně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1469
14.12.12 10:29

Ty jo já nechci prudit, ale tři děti na týden 8o 8o 8o Nejsi ty malinko sobec? Buď ráda, že budeš mít klid, cestu přežijete…Ale vaši si zaslouží svatozář

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Renčí2
14.12.12 10:32

Já zase chápu, že cestovat 500 km kamsi s miminkem a zpátky už se čtyřmi dětmi může být opravdu dost problém, zvlášť, když pojede maminka sama. Já bych si to nelajzla ani náhodou, protože to musí být dost psychicky náročné. Pro mě by bylo řešení si prostě děcka nechat doma a děda s babi můžou dojet na návštěvu, pokud budou chtít.

Příspěvek upraven 14.12.12 v 10:34

• Citovat
  • Upravit
637
14.12.12 10:33

@Katka86 :palec: souhlas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
14.12.12 10:36

@Renčí2 jj naprostej souhlas taky bych tak nejela ani náhodou měla bych strach :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.12.12 10:36

@Laaja No musím, pretože by sme tam šli na Vianoce :-) O platení na benzín som nepísala ja, to tu spomínal niekto iný, to sme nikdy nechceli :roll: Ale už mi to tu prischlo…
@MartinaVALL Prečo hneď sebec? Mne deti nikto inak nestráži ako je rok dlhý…

• Citovat
  • Upravit
20662
14.12.12 10:38
@Anonymní píše:
@Laaja No musím, pretože by sme tam šli na Vianoce :-) O platení na benzín som nepísala ja, to tu spomínal niekto iný, to sme nikdy nechceli :roll: Ale už mi to tu prischlo…
@MartinaVALL Prečo hneď sebec? Mne deti nikto inak nestráži ako je rok dlhý…

ty poznámky k benízu nejsou adresované tobě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@Renčí2 Takto sama so 4 deťmi som šla už v lete od našich z chalupy, pretože manžel tam s nami nemohol byť celú dobu… Čo budem hovoriť, nie je to ani v lete prechádzka ružovým sadom, natož v zime…

• Citovat
  • Upravit
5527

A musíš jet s tím miminem obě cesty ty? Nemohl by jednu cestu zvládnout manžel a druhou pak ty? Rozhodně bych to nechtěla po rodičích - jak píše většina - byla bych nejšťastnější pod sluncem, kdyby mi pohlídali. Opravdu to není samozřejmost. Budou se o děti starat a živit je… Už to je dost. Když už je nechtějí rodiče vozit (z jakéhokoli důvodu), pak chtít po nich peníze mi přijde teda už opravdu hodně velký přestřel 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová