Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Dája999
Jizdenku jsem v te penezence nechala, jen jsem se podivala, odkud kam jel zrovna on autobusem. Nenavidi autobusy.Vsude jen svym autem. A pres to nejede vlak.
No vidíš a najednou sedí v busu. ![]()
Jestli se ho na to zeptáš, si musíš rozmyslet sama, já bych to tajit neuměla, někdo jiný třeba ano.
A držím palce.
Že ty tam nikoho neznáš neznamená, že tam nikoho nezná on. Otevřeně bych si s ním promluvila, ale musíš očekávat i odpověď, která se ti nebude líbit.
@Anonymní píše:
@mdvorak vcera vecer uz spal doma. Zijeme spolu 7 let. Je normalni a zvykly, ze mu dam do batohu svacinu, nebo do penezenky dam penize.
Jsem s chlapem 20 let a nelezu mu do peněženky. Když mu chci něco dát, dam to na stůl a řeknu. Do batohu mu nelezu též. On to samé nedělá mně.
Hlavně z pohledu chlapa zklamal. Nechat se takhle blbě nachytat
. Všechny důkazy se přece IHNED likvidujou. Amatér.
@Anonymní píše:
Ve stredu prijel muz z prace s tim, ze ma nejaky problem v praci a musi jit na bar pokecat o tom s barmanem (jeho kamarad). Ani se nevykoupal, hupsnul do dzin. A behem 5 minut byl pryc. Ja mu nebranim v tom chodit na pivko, nebo jit si vypovidat kamaradovi nad sklenkou panaka. Jen me uplne zarazilo, ze se jen obliknul, dal pusu malenu a sel. Jenze uz se nevratil. Vratil se az pred sestou rani, hupsnul do monterek a jel do prace. Behem noci se vubec neozval, ze nedorazi domu.
Vcera vecer prijel, ze uz je vse ok, privezl mi veceri. Vecer uz spal, tak jsem mu chtela do. penezenky dat. stovku za to rizoto, co mi dovezl, at si za to koupi cigara trebas. Jenze jsem nasla jizdenku z 18.11 v 5.40, ze jel z uplne jineho mesta domu. Pritom ma auto a vubec nechapu, co v tom meste. delal. je to maly zapadakov, nikoho znameho tam nemame. Naopak my bydlime ve velkem meste, takze tady hospod tri zadky. A ja ted nevim, co mam delat. Proc mi lhal..?!
A ta jízdenka byla jednosměrná? Do toho městečka by ho musel někdo odvézt, nebydlí tam ten jeho kamarád?
@Russet píše:
Jsem s chlapem 20 let a nelezu mu do peněženky. Když mu chci něco dát, dam to na stůl a řeknu. Do batohu mu nelezu též. On to samé nedělá mně.
A tím pádem nemáš zásadní vztahové problémy, jak z jihoamerické telenovely.
@mdvorak píše:
Hlavně z pohledu chlapa zklamal. Nechat se takhle blbě nachytat. Všechny důkazy se přece IHNED likvidujou. Amatér.
Jasný, atˇse stane cokoliv, tak je za tím vždycky jiná že? Jiný důvod to mít prostě nemůže. Asi se vyznáš.
@catch-22 píše:
A ta jízdenka byla jednosměrná? Do toho městečka by ho musel někdo odvézt, nebydlí tam ten jeho kamarád?
Ano, to je také jedna z primitivních výmluv. Bydlí tam kamarád. I kdyby tam skutečně bydlel… ![]()
@mdvorak píše:
Hlavně si do ní neschovávej jízdenky z výletů nebo hotelovou faktůru
Nejsem amatér a zatím ještě zajíčky (abych to musela sponzorovat já) nelovím
.
@mdvorak píše:
Ano, to je také jedna z primitivních výmluv. Bydlí tam kamarád. I kdyby tam skutečně bydlel…
A co kdyby to náhodou byla pravda? ![]()
No tak jel do jinýho města, no bože. Ono když se kalí, tak člověk skončí na různých místech, že jo. Klidně je možný, že se s kámošem domluvili a prostě jeli někam do hospody/do klubu do jinýho města. U nás chlapi taky jezdívají po všech koutech a neznamená to nutně, že mají hned bokovku. Ale nejjednodušší asi bude zeptat se ho. Důvodů může být milion.
@catch-22 píše:
A co kdyby to náhodou byla pravda?
Kamarád taky rád
.
Nezlob se. Ale dávat mu stovku na cigára za rizoto po sedmi letech vztahu. Tak aspoň sobě nelži, když si neříkáte pravdu navzájem. Prostě ses mu hrabala ve věcech. Stane se, když má člověk obavy. No já bych třeba volala, co se děje, mnohem dřív. To ti do šesti nebylo divný, kde je? Neměla jsi strach?
Jizdenka byla jednosmerna. Kamarad bydli tady ve meste. Tvrdil ze spal v baru tady ve meste. Ale ja tomu moc neverim, kdo by ho nechal spat celiu noc v nonstop baru.
@BrnackaM píše:
No tak jel do jinýho města, no bože. Ono když se kalí, tak člověk skončí na různých místech, že jo. Klidně je možný, že se s kámošem domluvili a prostě jeli někam do hospody/do klubu do jinýho města. U nás chlapi taky jezdívají po všech koutech a neznamená to nutně, že mají hned bokovku. Ale nejjednodušší asi bude zeptat se ho. Důvodů může být milion.
No jo, ale ona se ho zeptala a on lhal, že nikde nebyl
Respektive ano, nekonfrontovala ho přímo s tím, že ví, že nebyl tam, kde tvrdí, ale že někam jel. Ale kdyby si vyrazil s kamarádem do hospody, tak by asi netvrdil, že usnul na baru.