Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@BrnackaM píše:
aha, to jsem přehlídla, že už ho s tím konfrontovala…otázkou taky je, kolik si toho pamatuje…jak moc měl popito. Předpokládám, že po noci v baru musel být značne použitej a unavenej. Vždyť to se ani nemohl pořád vypsat, ne?
Jakoze v opilosti odjel do vedlejsiho mesta, zase se vratil a vzbudil se ve stejnem baru, aniz by si neco z toho pamatoval? ![]()
@Silverine247 píše:
A co s tou informaci udela, kdyz mu ani nebyla schopna hodit ten listek na hlavu „a to je jako co?!“, kde se jeste muze branit tim, ze mu chudakovi davala jen penizky na cigarety do penezenky a ten listek na ni sam ztama vykoukl? Pokud na ni ten typek uz tak vrci, ze nebude uvazany jak pes u boudy, dovedes si predstavit ten virval, kdyby mu vlezla do telefonu?
Ajaj… dobře… já jsem zase zapomněl… příště musím text správně uvést ' ironický text '
OK? ![]()
No nicméně co by s tou informací udělala? Nemusela se ptát na EM, co má dělat - věděla by nejspíš, že si má sbalit igelitky a kouknout po jiném bydlení nebo jak to mají…
Příspěvek upraven 19.11.21 v 12:44
@mdvorak píše:
@RacionalniMuz
Mít zapnutý sledování a při tom píchat milenu - to už musí být bizár…
To by mě normálně uráželo a snad až fyzicky bolelo, co to mám za tydýta.
A není možné, že to není jeho? Já běžné třeba v obchodě pobalim cizí účtenky, když se valí za pokladnou, ani o tom nevím. Doma to pak vyhazuju. Normálně se ho zeptej. Beztak se nakrakal a ani neví co dělal.
@ontarova.stara píše:
To by mě normálně uráželo a snad až fyzicky bolelo, co to mám za tydýta.
Tsss… mě by uráželo, kdyby to měla žena vypnuté… si přece do mobilu nelezeme
Náhodou, když ztratíš telefon, tak aspoň víš kde byl naposled / kde je aktuálně…
Můj muž mi normálně leze do kešeně když potřebuje drobné, já jemu taky, jen si o tom vždy řekneme. Platit za večeři je bizár, ale tak když to někomu vyhovuje…
Chlapi se občas prostě ztratí, spíš mě zarazilo že dojde domů po flámu, když evidentně pil, sedne do auta a jede do práce. Takže buď nepil, anebo pil málo, čili ne tolik aby usnul na baru, anebo je dobytek co řídí se zbytkáčem v žíle.
Jestli to poslední, tak to celkové vypovídá o charakteru člověka a tam se dá připustit i nevěra a zapírání. Charakter totiž buď je, anebo není.
@RacionalniMuz píše:
Ajaj… dobře… já jsem zase zapomněl… příště musím text správně uvést ' ironický text 'OK?
No nicméně co by s tou informací udělala? Nemusela se ptát na EM, co má dělat - věděla by nejspíš, že si má sbalit igelitky a kouknout po jiném bydlení nebo jak to mají…
To je ovšem kardinální otázka. Protože pokud chci něco vědět, musím mít pripraveny i varianty, jak s tou informací naložím, abych ze sebe ve spravedlivém rozhořčení neudělala krávu. Až bych začala v hněvu dávat ultimáta a balit ty troje spodky a dva neladící páry ponožek, doufajíc, že hříšník se bude kát, mohl by mít Ontar ještě upřímnou radost, jak se všechno rychle vyřešilo. A není horšího zakončení, než ho pak se slzami v očích držet za nohu u dveří a ponoukat děti, ať mu vezmou a spolknou klíčky od auta
.
Příspěvek upraven 19.11.21 v 12:57
@Silverine247 píše:
Jakoze v opilosti odjel do vedlejsiho mesta, zase se vratil a vzbudil se ve stejnem baru, aniz by si neco z toho pamatoval?
u chlapů je možný všechno
Nebo tam taky mohli jet relativně za střízliva a pak se přesunuli už v opilosti do toho finálního baru, kde usnul ![]()
My si tedy tak do věcí lezeme běžně, nějak mě nenapadlo trvat na tom, aby se manžel mým věcem vyhybal, protože k tomu nemám důvod. On taky běžně říká, ať si něco vezmu v jeho tašce nebo peněžence, najdu v jeho telefonu. Co mu na to mám říct, jako ne, to je tvoje soukromí, to je fuj, najdi mi to sám? Nenapadlo nás to řešit ani jednoho. A co se týče ožraleckého výletu, to se mi kdysi stalo s bývalým, že takhle skončil dost daleko od domova, a jak se probral, okamžitě mi to volal, nejdřív z toho měl srandu jak byl ještě pod vlivem, za půl hodiny už volal s tím, že je… a jestli bych mu našla spojení jak se rychle dostat do práce. Pak z toho byla vtipná historka do hospody. Ale netajil mi to, ani vteřinu ho taková varianta nenapadlo, i když jsem k tomu samozřejmě měla komentáře, hlavně proto, že jsem o něj měla strach a měla jsem strach že přijde o práci. Já myslím že nepřijít domu celou noc (jako ani se nedopotácet nad ránem), nic o tom neříct, a přijít rovnou jen se převléct do práce, může znamenat jediné vysvětlení.
Přiznám se, že dokonce klidně sáhnu do kapsy jeho kabátu. Když hledám klíče anebo potřebuju drobné a nemůžu najít peněženku. A muž mi klidně taky vybere kapsy.
@Anonymní píše:
Ve stredu prijel muz z prace s tim, ze ma nejaky problem v praci a musi jit na bar pokecat o tom s barmanem (jeho kamarad). Ani se nevykoupal, hupsnul do dzin. A behem 5 minut byl pryc. Ja mu nebranim v tom chodit na pivko, nebo jit si vypovidat kamaradovi nad sklenkou panaka. Jen me uplne zarazilo, ze se jen obliknul, dal pusu malenu a sel. Jenze uz se nevratil. Vratil se az pred sestou rani, hupsnul do monterek a jel do prace. Behem noci se vubec neozval, ze nedorazi domu.
Vcera vecer prijel, ze uz je vse ok, privezl mi veceri. Vecer uz spal, tak jsem mu chtela do. penezenky dat. stovku za to rizoto, co mi dovezl, at si za to koupi cigara trebas. Jenze jsem nasla jizdenku z 18.11 v 5.40, ze jel z uplne jineho mesta domu. Pritom ma auto a vubec nechapu, co v tom meste. delal. je to maly zapadakov, nikoho znameho tam nemame. Naopak my bydlime ve velkem meste, takze tady hospod tri zadky. A ja ted nevim, co mam delat. Proc mi lhal..?!
Budeš mu muset platit víc, jinak Ti uteče za milenkou u které byl v noci.
I kdyby ti nebyl neverny, i kdyby v tom zapadakove delal buh vi co.Tak nejhorsi jsou domnenky, jak rika Dušek, ty dokazou nechat zmizet dům. Udelal to poprve? Za kym se vratil domu? A pamatuj, cim vic se budes snazit zjistit, tim te to vzdy jen raní. Nejlepsi je nevedet nic s nemyslet si nic, dokud si nejsem jista.
@Keyllah píše:
Tak já po 10letech mu do peněženky normálně lezu, buď mu tam dávám peníze, když potřebuje, nebo si je beru, když zase potřebuju já. A světe div se, klidně mu i řeknu, ať si vezme prachy z mé peněženky, když zrovna nemám volné ruce![]()
jsem si až do teď myslela, že je to naprosto normální, ale asi si teda lžeme do kapsy a hrabeme se ve věcech a hledáme usvědčující materiály
Taky čučim jak puk
My teda po skoro 20ti letech, ale do peněženek si lezem úplně běžně. Já manželovi teď za poslední půlrok teda nejčastěj, když potřebuju jeho číslo občanky kvůli záležitostem kolem covidu (hlavně v létě kvůli testům, certifikátům, příjezdovým formulářům). Už jsem si říkala, že bych si to číslo měla vyfotit, ať ho nemusim pořád hledat. Většinou na něj teda houknu a stejně mi vždycky řekne, že to je v peněžence. Stejně jako když dřív jsem někdy potřebovala kováky nebo mi peníze došly a nedostala jsem se k výběru. A taky jsem se vždycky dozvěděla jenom to, že v peněžence…Manžel mi tam zas nejčastěj chodí, kdyz si bere moji kartu kvůli vyššímu limitu pro výběr než má on. A jsem teda radši, když si ji sám vezme, než když ho dřív někdy napadlo mě kvůli tomu budit. A přijde mi teda divný, když si někdo peněženku hlídá
Co tam jako má být za tajnosti? Ale vracet si v dlouholetym vztahu „stovku za rizoto“, to mi teda přijde divný a podezřelý taky.
@Anonymní píše:
My si tedy tak do věcí lezeme běžně, nějak mě nenapadlo trvat na tom, aby se manžel mým věcem vyhybal, protože k tomu nemám důvod. On taky běžně říká, ať si něco vezmu v jeho tašce nebo peněžence, najdu v jeho telefonu. Co mu na to mám říct, jako ne, to je tvoje soukromí, to je fuj, najdi mi to sám? Nenapadlo nás to řešit ani jednoho. A co se týče ožraleckého výletu, to se mi kdysi stalo s bývalým, že takhle skončil dost daleko od domova, a jak se probral, okamžitě mi to volal, nejdřív z toho měl srandu jak byl ještě pod vlivem, za půl hodiny už volal s tím, že je… a jestli bych mu našla spojení jak se rychle dostat do práce. Pak z toho byla vtipná historka do hospody. Ale netajil mi to, ani vteřinu ho taková varianta nenapadlo, i když jsem k tomu samozřejmě měla komentáře, hlavně proto, že jsem o něj měla strach a měla jsem strach že přijde o práci. Já myslím že nepřijít domu celou noc (jako ani se nedopotácet nad ránem), nic o tom neříct, a přijít rovnou jen se převléct do práce, může znamenat jediné vysvětlení.
Tak to kazdopadne. A pri obycejnem dotazu kde celou noc byl, rekne misto normalniho logickeho vysvetleni, takovou hovadinu jakoze nemuze mit milenku, protoze ma se zakladatelkou dite ![]()
Zakladatelko vubec po nicem dal nepatrej a nezjistuj, pokud nevis co po provaru milenky udelas. Kdyz nemas zadny plan B, tedy od nej odejdes, tak ti pak nezbyde, nez mu ji tolerovat a pak na tom budes psychicky hure, pokazde kdyz odjede, nez ted kdyz to jeste nemas potvrzene.
Ještě mě napadlo teoreticky, když říkáš, že ta jízdenka je z 5:40 a přišel před šestou. Jak daleko je to městečko, stihl by to vůbec v tom čase domů?
Taky by to mohl být vtípek nějakého „kámoše“ typu přihodit dámské kalhotky do tašky v posilovně a podobně. Taky se stává.