Vubec nevim, co mam delat, poradte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41603
19.11.21 11:05
@ontarova.stara píše:
Tak ta diskuze už nabírá lehce absurdních rozměrů, protože spekulovat o tom, byl-li u kamaráda, na baru nebo u nějaké milé soudružky, to můžeme do alelujá. Záleží nakonec především na tom, jaký máte vztah a v neposlední řadě i na prostém faktu, chceš-li mu věřit. Z vlastní zkušenosti říkám, že obvykle ty nejvíce neuvěřitelné a rádoby vyfabulované historky bývají pravdivé. Ovšem za to, že se neozval, by kartáč dostal.Jo a na večeři bude u nás rizoto:.

taky jsem úplně dostala chuť :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
19.11.21 11:06

@ontarova.stara
Jistě má Ontar připravené kilo v peněžence, aby Tě mohl odměnit za skvělou večeři. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
19.11.21 11:08
@Keyllah píše:
tak pokud je toto první, co ho napadne, aniž by jsi mu to nějak řekla, začla bych se trochu obávat :think: má černý svědomí, jinak by normálně odpověděl a hned nestartoval…

Vzala jsi mi to z klavesnice. Jestli mel hned predstavu utocit a vytahovat nejakou milenku, tak to samo by mi napovedelo dost. Pokud mu teda zakladatelka nedela nejake zarlive vystupy casto. :think:

• Citovat
  • Upravit
Silverine247
19.11.21 11:12
@Keyllah píše:
a proč ne? :think: pokud vím, že něco platil, už třeba nemá hotovost a zítra ji bude potřebovat a já mám, tam mu ji tam klidně dám, aby nemusel hledat druhý den bankomat :think: jj, asi jiný partnerský vesmír, jak říkáš…

A vazne bys ze sve iniciativy resila, jestli ma druhy den na cigarety, kdyz ti neprisel domu na noc? Taky prece vubec nejde o to, ze bys partnerovi nemela davat penize, ale v tehle situaci je to absurdni. To je to posledni, co bych resila, jestli mu ta pitoma stovka za moje rizoto bude chybet, at si klidne jede do bankomatu do toho mesta, kde byl pres noc. :cert:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.11.21 11:14

Ma ode me volnost, muze prespavat u kamaradu, na pivčo jde kdyz chce, zarlive sceny nedelam. Tohle se stalo poprve.

• Citovat
  • Upravit
590
19.11.21 11:16

Prostě bych se ho narovinu zeptala co tu noc dělal ať ti to řekne, tak jak to bylo.
I když to může být nepříjemné.
Schválně bych mu řekla, že zřejmě víš víc než bys měla, že lidi mají oči a uši :mrgreen:
Dáš mu trošku brouka do hlavy, že byl někým viděn v jiném městě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
19.11.21 11:18
@Anonymní píše:
Ma ode me volnost, muze prespavat u kamaradu, na pivčo jde kdyz chce, zarlive sceny nedelam. Tohle se stalo poprve.

A hned zacal startovat s milenkou? Omluvil se ti vubec, ze jsi treba mohla mit strach o nej nebo tak?

• Citovat
  • Upravit
Silverine247
19.11.21 11:20
@Tinunka píše:
Prostě bych se ho narovinu zeptala co tu noc dělal ať ti to řekne, tak jak to bylo.
I když to může být nepříjemné.
Schválně bych mu řekla, že zřejmě víš víc než bys měla, že lidi mají oči a uši :mrgreen:
Dáš mu trošku brouka do hlavy, že byl někým viděn v jiném městě.

Tak on pokud neni uplny dement, tak mu asi doslo, ze tu jizdenku videla, kdyz nasel v penezence stovku, takze nevim, proc saskovat s nejakyma broukama do hlavy.

• Citovat
  • Upravit
1242
19.11.21 11:20
@Anonymní píše:

Zmenšit dvorek nebo zkrátit řetěz. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14727
19.11.21 11:41
@Anonymní píše:
Nemohla jsem jet za nim, protoze mame 3 leteho syna. Samozrejme, ze jsem spala spatne, cekala, kdy zarachoti klice v zamku. Zeptala jsem se ho, co tam delal a hned na me utoci, ze musi byt uvazany u boudy a ze si nemuze dovolit mit milenku, protoze ma se mniu dite.

Tak to pro tebe nevypadá moc dobře, je mi líto :nevim: Asi ctí heslo, že nejlepší obrana je útok. Pořád ještě mohl říct „sorry Jarčo, vyjeli jsme si na tah, nechtěl jsem tě tím rozčílit“. Ale když začne okamžitě prskat něco o psovi u boudy a milence, tak má asi těžce máslo na hlavě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
510
19.11.21 12:23

Ježiš to je vůl… vždyť nám chlapům dělá ostudu - taková školácká chyba…

No zakladatelko - mám nápad, ještě mu nenápadně sjeď telefon, hele věřím tomu, že má normálně nad google účtem zapnutou historii polohy, takže to zjistíš jistě kdy a kde byl. Pokud má apple, tam je něco podobného, ne?

PS: Výše uvedená rada porušuje listinu základních práv a svobod, je taktéž v rozporu s trestním zákoníkem a mám pocit, že koliduje i s novým občanem :) Takže jsem vlastně nic neřekl! Jasný?? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
19.11.21 12:26

@RacionalniMuz
Mít zapnutý sledování a při tom píchat milenu - to už musí být bizár…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
19.11.21 12:30
@mdvorak píše:
@RacionalniMuz
Mít zapnutý sledování a při tom píchat milenu - to už musí být bizár…

Vzdyt uz to tady bylo vedle v diskusi, jak borka tvrdila, ze je doma a zakladatel diskuse ji videl na GPS nekde jinde (u byvaleho shodou okolnosti), pritom pry vedela, ze maji zaple sdileni poloh. :lol:

• Citovat
  • Upravit
8666
19.11.21 12:30
@Michelle_M píše:
No jo, ale ona se ho zeptala a on lhal, že nikde nebyl :nevim: Respektive ano, nekonfrontovala ho přímo s tím, že ví, že nebyl tam, kde tvrdí, ale že někam jel. Ale kdyby si vyrazil s kamarádem do hospody, tak by asi netvrdil, že usnul na baru.

aha, to jsem přehlídla, že už ho s tím konfrontovala…otázkou taky je, kolik si toho pamatuje…jak moc měl popito. Předpokládám, že po noci v baru musel být značne použitej a unavenej. Vždyť to se ani nemohl pořád vypsat, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
19.11.21 12:33
@RacionalniMuz píše:
Ježiš to je vůl… vždyť nám chlapům dělá ostudu - taková školácká chyba…

No zakladatelko - mám nápad, ještě mu nenápadně sjeď telefon, hele věřím tomu, že má normálně nad google účtem zapnutou historii polohy, takže to zjistíš jistě kdy a kde byl. Pokud má apple, tam je něco podobného, ne?

PS: Výše uvedená rada porušuje listinu základních práv a svobod, je taktéž v rozporu s trestním zákoníkem a mám pocit, že koliduje i s novým občanem :) Takže jsem vlastně nic neřekl! Jasný?? :D

A co s tou informaci udela, kdyz mu ani nebyla schopna hodit ten listek na hlavu „a to je jako co?!“, kde se jeste muze branit tim, ze mu chudakovi davala jen penizky na cigarety do penezenky a ten listek na ni sam ztama vykoukl? Pokud na ni ten typek uz tak vrci, ze nebude uvazany jak pes u boudy, dovedes si predstavit ten virval, kdyby mu vlezla do telefonu?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky