Vubec nevim, co mam delat, poradte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41603
19.11.21 10:48
@Silverine247 píše:
Takze chlap se ti vrati domu az nad ranem bez poradneho vysvetleni a ty resis, ze by druhy den rano mohl treba potrebovat drobne? :mrgreen: Tak jak to pises, je to v pohode, ale tahle situace je dost jina dle meho nazoru.

jen jsem reagovala na to, že si do peněžen normálně lezeme a fakt to není o nějaké kontrole 8) jinak v této situaci těžko říct, kdybych věděla, že ty peníze bude nějak nutně potřebovat, tak bych se asi kousla a dala mu je :think: nicméně ten můj už by měl po raním pohovoru, kde byla co tam dělal, ten by si do práce jen tak v klidu neodjel :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
19.11.21 10:50
@Keyllah píše:
Tak já po 10letech mu do peněženky normálně lezu, buď mu tam dávám peníze, když potřebuje, nebo si je beru, když zase potřebuju já. A světe div se, klidně mu i řeknu, ať si vezme prachy z mé peněženky, když zrovna nemám volné ruce :think: 8o jsem si až do teď myslela, že je to naprosto normální, ale asi si teda lžeme do kapsy a hrabeme se ve věcech a hledáme usvědčující materiály :mrgreen:

A dáváš mu tam peníze proto, že ti koupil večeři? Fakt? Z tohoto důvodu? Tak to já asi žiju v jiném partnerském vesmíru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.11.21 10:51

Nemohla jsem jet za nim, protoze mame 3 leteho syna. Samozrejme, ze jsem spala spatne, cekala, kdy zarachoti klice v zamku. Zeptala jsem se ho, co tam delal a hned na me utoci, ze musi byt uvazany u boudy a ze si nemuze dovolit mit milenku, protoze ma se mniu dite.

• Citovat
  • Upravit
12834
@jipo píše:
Ale kdeže. Mohla by ho poznat podle SPZ a on beztak dodržuje zásady bezpečného sexu. Nikdy neříkat jméno, kde bydlíš a kde pracuješ.
:mrgreen: hlavně s ochranou :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
@Silverine247
@Anonymní píše:
Vcera vecer prijel, ze uz je vse ok, privezl mi veceri. Vecer uz spal, tak jsem mu chtela do. penezenky dat. stovku za to rizoto, co mi dovezl, at si za to koupi cigara trebas.

No tvl, kocour přijde ze záletu (celou noc spal neznámo kde) a nějvětší starost manželky je, aby měl na cíga.
Kde se takovéto manželky rozdávají? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.11.21 10:56
@Anonymní píše:
Ve stredu prijel muz z prace s tim, ze ma nejaky problem v praci a musi jit na bar pokecat o tom s barmanem (jeho kamarad). Ani se nevykoupal, hupsnul do dzin. A behem 5 minut byl pryc. Ja mu nebranim v tom chodit na pivko, nebo jit si vypovidat kamaradovi nad sklenkou panaka. Jen me uplne zarazilo, ze se jen obliknul, dal pusu malenu a sel. Jenze uz se nevratil. Vratil se az pred sestou rani, hupsnul do monterek a jel do prace. Behem noci se vubec neozval, ze nedorazi domu.
Vcera vecer prijel, ze uz je vse ok, privezl mi veceri. Vecer uz spal, tak jsem mu chtela do. penezenky dat. stovku za to rizoto, co mi dovezl, at si za to koupi cigara trebas. Jenze jsem nasla jizdenku z 18.11 v 5.40, ze jel z uplne jineho mesta domu. Pritom ma auto a vubec nechapu, co v tom meste. delal. je to maly zapadakov, nikoho znameho tam nemame. Naopak my bydlime ve velkem meste, takze tady hospod tri zadky. A ja ted nevim, co mam delat. Proc mi lhal..?!
@Anonymní píše:
Ve stredu prijel muz z prace s tim, ze ma nejaky problem v praci a musi jit na bar pokecat o tom s barmanem (jeho kamarad). Ani se nevykoupal, hupsnul do dzin. A behem 5 minut byl pryc. Ja mu nebranim v tom chodit na pivko, nebo jit si vypovidat kamaradovi nad sklenkou panaka. Jen me uplne zarazilo, ze se jen obliknul, dal pusu malenu a sel. Jenze uz se nevratil. Vratil se az pred sestou rani, hupsnul do monterek a jel do prace. Behem noci se vubec neozval, ze nedorazi domu.
Vcera vecer prijel, ze uz je vse ok, privezl mi veceri. Vecer uz spal, tak jsem mu chtela do. penezenky dat. stovku za to rizoto, co mi dovezl, at si za to koupi cigara trebas. Jenze jsem nasla jizdenku z 18.11 v 5.40, ze jel z uplne jineho mesta domu. Pritom ma auto a vubec nechapu, co v tom meste. delal. je to maly zapadakov, nikoho znameho tam nemame. Naopak my bydlime ve velkem meste, takze tady hospod tri zadky. A ja ted nevim, co mam delat. Proc mi lhal..?!

To je jasné. Přece si nemohl vzít auto, když šel chlastat s kamarádem do baru. Má v tom místě někoho jiného. Také jsem takto našla lístek a byla v tom milenka. Ale předtím už jsem měla plno indicií. Nejdříve se snažil vymýšlet a když jsem mu řekla, že nejsem úplně blbá, tak to nakonec přiznal.

• Citovat
  • Upravit
1242
19.11.21 10:57
@Anonymní píše:
a ze si nemuze dovolit mit milenku, protoze ma se mniu dite.

Klasický argumentační klam Úhybný manévr (red herring)
Podstatu klamu vystihuje anekdota:
USA: Kolik je v SSSR průměrný plat kvalifikovaného dělníka? SSSR: A vy zase bijete černochy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41603
19.11.21 10:59
@Čičorečka píše:
A dáváš mu tam peníze proto, že ti koupil večeři? Fakt? Z tohoto důvodu? Tak to já asi žiju v jiném partnerském vesmíru.

a proč ne? :think: pokud vím, že něco platil, už třeba nemá hotovost a zítra ji bude potřebovat a já mám, tam mu ji tam klidně dám, aby nemusel hledat druhý den bankomat :think: jj, asi jiný partnerský vesmír, jak říkáš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41603
19.11.21 11:01
@Anonymní píše:
Nemohla jsem jet za nim, protoze mame 3 leteho syna. Samozrejme, ze jsem spala spatne, cekala, kdy zarachoti klice v zamku. Zeptala jsem se ho, co tam delal a hned na me utoci, ze musi byt uvazany u boudy a ze si nemuze dovolit mit milenku, protoze ma se mniu dite.

tak pokud je toto první, co ho napadne, aniž by jsi mu to nějak řekla, začla bych se trochu obávat :think: má černý svědomí, jinak by normálně odpověděl a hned nestartoval…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
19.11.21 11:01
@Keyllah píše:
tak jo, kontroluju mu, jestli má dost peněz :think: jsem hrozná manželka :mrgreen:

Hrozná manželka jistě nejsi. Ale kontrolovat dospělýmu chlapovi, jestli má v peněžence dost peněz, to je fakt ujetý. Máš pod kontrolou i to, jestli se před spaním vyčůral?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
19.11.21 11:02

Pro @Čičorečka
@Keyllah to brala s humorem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
19.11.21 11:03

Tak ta diskuze už nabírá lehce absurdních rozměrů, protože spekulovat o tom, byl-li u kamaráda, na baru nebo u nějaké milé soudružky, to můžeme do alelujá. Záleží nakonec především na tom, jaký máte vztah a v neposlední řadě i na prostém faktu, chceš-li mu věřit. Z vlastní zkušenosti říkám, že obvykle ty nejvíce neuvěřitelné a rádoby vyfabulované historky bývají pravdivé. Ovšem za to, že se neozval, by kartáč dostal.

Jo a na večeři bude u nás rizoto :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
41603
@Čičorečka píše:
Hrozná manželka jistě nejsi. Ale kontrolovat dospělýmu chlapovi, jestli má v peněžence dost peněz, to je fakt ujetý. Máš pod kontrolou i to, jestli se před spaním vyčůral?

jistě, a taky jestli si po tom umyl ruce :mrgreen:

Příspěvek upraven 19.11.21 v 11:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
@mdvorak píše:
@Silverine247No tvl, kocour přijde ze záletu (celou noc spal neznámo kde) a nějvětší starost manželky je, aby měl na cíga.
Kde se takovéto manželky rozdávají? :mrgreen:

Presne, ja bych si take s dovolenim vzala. :lol:

• Citovat
  • Upravit
catch-22
19.11.21 11:04
@Josef_t píše:
Třetí varianta je, že ho unesli UFOni a implantovali mu vzpomínky na hospodu :zed:

No vida, konečně někdo přišel s jednoduchým a logickým vysvětlením. :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí