Vubec nevim, co mam delat, poradte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26833
19.11.21 09:03

Tak prvně bych si tu jízdenku vyfotila, abych měla důkaz :jazyk: no a pak bych řekla, že se mi ozvala třeba spolužačka, že bydlí v té a té vesnici (tam, kam jel) a jestli by mě k ní neodvezl nebo něco. A čekala bych, jak by se tvářil :mrgreen: pripadne, že tam u ní prespim…nebo, že ta ona spolužačka říkala, že tam má kamarádku, a ta říkala, že od nás z města zná nějakyho chlapa, tak že by třeba spolu přijely…no, zkoušela bych ho v nějakých situacích, jak se bude tvářit a chovat :jazyk: možností je :mrgreen:
No a nebo bych si s ním prostě sedla a zeptala se. Ale počítej s tím, že v tom případě ti buď bude lhát a nebo se můžeš dozvědět něco, co vědět nechceš. No a nebo to má úplně nevinný vysvětlení, ale takovýho vytecnika už mám za sebou, takže já bych mu to dala nejdřív hezky vyzrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
19.11.21 09:04
@karkarka píše:
Lhal ti, protože kdyby ti na rovinu řekl že si jede do vedlejšího města zasouložit tak bys měla kecy.
@karkarka píše:
Lhal ti, protože kdyby ti na rovinu řekl že si jede do vedlejšího města zasouložit tak bys měla kecy.

Asi tak. A podle km by to poznala, tak jel radši busem. Fikany :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
19.11.21 09:06
@catch-22 píše:
A co kdyby to náhodou byla pravda? :lol:

A když tam ten kamarád skutečně bydlí, je to jedna z nejneprůstřelnějších výmluv. Samo, kamarád o tom musí vědět, aby bylo alibi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
catch-22
19.11.21 09:07
@NeonN píše:
Tak prvně bych si tu jízdenku vyfotila, abych měla důkaz :jazyk: no a pak bych řekla, že se mi ozvala třeba spolužačka, že bydlí v té a té vesnici (tam, kam jel) a jestli by mě k ní neodvezl nebo něco. A čekala bych, jak by se tvářil :mrgreen: pripadne, že tam u ní prespim…nebo, že ta ona spolužačka říkala, že tam má kamarádku, a ta říkala, že od nás z města zná nějakyho chlapa, tak že by třeba spolu přijely…no, zkoušela bych ho v nějakých situacích, jak se bude tvářit a chovat :jazyk: možností je :mrgreen:
No a nebo bych si s ním prostě sedla a zeptala se. Ale počítej s tím, že v tom případě ti buď bude lhát a nebo se můžeš dozvědět něco, co vědět nechceš. No a nebo to má úplně nevinný vysvětlení, ale takovýho vytecnika už mám za sebou, takže já bych mu to dala nejdřív hezky vyzrat.

Mazané. :lol:

• Citovat
  • Upravit
1242
19.11.21 09:09
@catch-22 píše:
Mazané. :lol:

Lež proti lži, to není mazané, ale blbé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14727
19.11.21 09:11
@Anonymní píše:
Jizdenka byla jednosmerna. Kamarad bydli tady ve meste. Tvrdil ze spal v baru tady ve meste. Ale ja tomu moc neverim, kdo by ho nechal spat celiu noc v nonstop baru.

Koukni, dala jsi mu možnost říct pravdu a on to neudělal. Sama zvaž, jaký k tomu mohl mít důvod. Třeba tam fakt jeli kalit a jen se bál, že budeš frfňat, tak si vymyslel historku o neřešitelném problému v práci, který se asi zázračně vyřešil sám, zatímco chlastal v baru :nevim: Podle toho spěchu po příchodu z práce si myslím, že už byl domluvený předem a někdo na něj někde čekal v autě, domů se pak dostával(i) po své ose :nevim: Já už bych to teď na něj vybalila komplet, že vím, že kecá a co to má znamenat. Jen škoda, že tu jízdenku nemáš jako důkaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
catch-22
19.11.21 09:14
@mdvorak píše:
Lež proti lži, to není mazané, ale blbé…

Hele, nejsem havlista, abych si myslel, že pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí.
Spíš vyznávám přístup účel světí prostředky. ;)
Na místě zakladatelky by se dalo zkusit, jestli oba používají facebook, tak hodit hledání v tom městečku a koho jí nabídne do „přátel“. Je to výstřel naslepo, ale mohla by tam být i jeho nová známost.

• Citovat
  • Upravit
873
19.11.21 09:16

Předně si rozmysli jestli chceš vědět případnou i nepříjemnou pravdu.
Pokud ne, nepátrej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
19.11.21 09:19

@catch-22
Zrovna tady ta pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí…
Jen jde o to kdo má více pravdy, lásky a méně lži… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17308
19.11.21 09:25

Buď ráda, že jenom tohle. Já jednou takhle skončil v Budapešti. A taky to nešlo nějak rozumně vysvětlit. Prostě i muži mají své dny ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
19.11.21 09:27

Zakladatelka, to si neměla strach, kde je?
Máte děti? Já bych za ním teda jela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25194
19.11.21 09:27

;) pravděpodobnost, že jen s kámošem zapařili se v tomhle světle limitně blíží nule..
přes noc dělal zřejmě úplně jinou věc..
my teda jezdíme na různá školení, do lázní, nebo třeba já sama na chalupu (s dětmi i bez nich, jen se psem, když chci být třeba přes víkend sama, nebo za mnou pak přijedou) - prostě nemáme upjaté manželství, kde je problém nebýt doma, ALE rozhodně to nefunguje tak, že by šel na pivo (což chodí skoro denně - karty, šipky apod.) a vrátil se ráno a ještě s jízdenkou v peněžence :lol:
to by mi bylo jasné, že bych po něm měla chtít potvrzení z kožního, než s ním skočím do postele..
Hlavně ale máme vztah, kde se MLUVÍ a víme kde kdo je (a to vážně nepoužíváme žádné velkobratrské sdílení poloh)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
19.11.21 09:29

Zeptala bych se ho, pokud se bude vykrucat asi bych začala bystřit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
19.11.21 09:33
@Lelanda99 píše:
Zeptala bych se ho, pokud se bude vykrucat asi bych začala bystřit

Pokud se začne vykrúcat, maj doma OBA něco rozbité. Tady bych začal… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
763
19.11.21 10:09

Tak evidentně ti lhal, takže bych vyndala tu jízdenku a trvala na vysvětlení..jak jinak to chceš řešit asi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí