Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@TopSecret píše:
Asi tak. A podle km by to poznala, tak jel radši busem. Fikany
Ale kdeže. Mohla by ho poznat podle SPZ a on beztak dodržuje zásady bezpečného sexu. Nikdy neříkat jméno, kde bydlíš a kde pracuješ.
@zoidberg píše:
Buď ráda, že jenom tohle. Já jednou takhle skončil v Budapešti. A taky to nešlo nějak rozumně vysvětlit. Prostě i muži mají své dny
Kolegu takhle budili na švýcarských hranicích.
Obávám se, že zde je to víc než jasné
. Já tyhle hry na schovávanou nemám ráda. Pokud ses mu nehrabala ve věcech účelně a opravdu to tak praktikujete, že si dáváte věci do peněženky, batohu atd, tak bych mu normálně řekla, že jsem mu šla dát peníze za to jídlo a našla jsem tam jízdenku z té noci, jestli mi to nějak vysvětlí. Jaké hry furt? Chci pravdu? Budu jednat přímočare. Když se mi něco nezdá, tak se prostě zeptám.
Ja bych mu vynadala, ze jde na noc za milenou a ani se predtim nevysprchuje. Ze takovou ostudu mi teda delat nebude. ![]()
Ale vysvetleni muzou byt ruzna. Otazka je, jestli prisel domu strizlivy nebo ne.
@Čičorečka píše:
Nezlob se. Ale dávat mu stovku na cigára za rizoto po sedmi letech vztahu. Tak aspoň sobě nelži, když si neříkáte pravdu navzájem. Prostě ses mu hrabala ve věcech. Stane se, když má člověk obavy. No já bych třeba volala, co se děje, mnohem dřív. To ti do šesti nebylo divný, kde je? Neměla jsi strach?
Tak já po 10letech mu do peněženky normálně lezu, buď mu tam dávám peníze, když potřebuje, nebo si je beru, když zase potřebuju já. A světe div se, klidně mu i řeknu, ať si vezme prachy z mé peněženky, když zrovna nemám volné ruce
jsem si až do teď myslela, že je to naprosto normální, ale asi si teda lžeme do kapsy a hrabeme se ve věcech a hledáme usvědčující materiály ![]()
@Keyllah píše:
Tak já po 10letech mu do peněženky normálně lezu, buď mu tam dávám peníze, když potřebuje, nebo si je beru, když zase potřebuju já. A světe div se, klidně mu i řeknu, ať si vezme prachy z mé peněženky, když zrovna nemám volné ruce![]()
jsem si až do teď myslela, že je to naprosto normální, ale asi si teda lžeme do kapsy a hrabeme se ve věcech a hledáme usvědčující materiály
A taky mas po 10 letech vztahu potrebu vracet partnerovi stovku za veceri, kterou ti privezl? ![]()
No jak to chces jinak resit, nez konfrontaci? Ja teda partnerovi do penezenky nelezu, ani on me, kdyz potrebuje ode me nejake penize, prinese mi celou kabelku, coz je mozna druhy extrem, ale proste to tak mame. Ovsem v tvoji situaci bych normalne vyndala jizdenku z penezenky na stul a co mi k tomu rekne. Na nejake tanecky nehraju.
Jako peníze za rizoto bych mu teda neměla potřebu vracet, to je fakt
Ale jinak souhlasím, že si do peněženek lezeme celkem běžně, většinou teda s vědomím toho druhého, ale když si manžel ráno vzpomene, že potřebuje s sebou do práce kartu od našeho druhého účtu, tak mě kvůli tomu nebudí ![]()
@Silverine247 píše:
A taky mas po 10 letech vztahu potrebu vracet partnerovi stovku za veceri, kterou ti privezl?
když vím, že druhý den potřebuje drobné, tak úplně běžně. Já si od něj taky beru běžně, když třeba potřebuju na parkování, tak si od něj vezmu a pak vrátím/doplním, když vím, že taky bude potřebovat
Už většinu platíme kartou, ale občas jsou drobný potřeba a bankomat máme přes 10km, tak si do peněženek v klidu navzájem lezeme, když potřebujeme
mě nenapadlo, že by se hned někdo mohl začít navážet, že vlastně lžu a lezu mu tam, protože ho kontroluju ![]()
@Keyllah
Svým způsobem to kontrola je, i když primárně nechtěná.
@Keyllah píše:
když vím, že druhý den potřebuje drobné, tak úplně běžně. Já si od něj taky beru běžně, když třeba potřebuju na parkování, tak si od něj vezmu a pak vrátím/doplním, když vím, že taky bude potřebovatUž většinu platíme kartou, ale občas jsou drobný potřeba a bankomat máme přes 10km, tak si do peněženek v klidu navzájem lezeme, když potřebujeme
mě nenapadlo, že by se hned někdo mohl začít navážet, že vlastně lžu a lezu mu tam, protože ho kontroluju
Takze chlap se ti vrati domu az nad ranem bez poradneho vysvetleni a ty resis, ze by druhy den rano mohl treba potrebovat drobne?
Tak jak to pises, je to v pohode, ale tahle situace je dost jina dle meho nazoru.
@mdvorak píše:
@Keyllah
Svým způsobem to kontrola je, i když primárně nechtěná.
tak jo, kontroluju mu, jestli má dost peněz
jsem hrozná manželka ![]()
@Anonymní píše:
Ve stredu prijel muz z prace s tim, ze ma nejaky problem v praci a musi jit na bar pokecat o tom s barmanem (jeho kamarad). Ani se nevykoupal, hupsnul do dzin. A behem 5 minut byl pryc. Ja mu nebranim v tom chodit na pivko, nebo jit si vypovidat kamaradovi nad sklenkou panaka. Jen me uplne zarazilo, ze se jen obliknul, dal pusu malenu a sel. Jenze uz se nevratil. Vratil se az pred sestou rani, hupsnul do monterek a jel do prace. Behem noci se vubec neozval, ze nedorazi domu.
Vcera vecer prijel, ze uz je vse ok, privezl mi veceri. Vecer uz spal, tak jsem mu chtela do. penezenky dat. stovku za to rizoto, co mi dovezl, at si za to koupi cigara trebas. Jenze jsem nasla jizdenku z 18.11 v 5.40, ze jel z uplne jineho mesta domu. Pritom ma auto a vubec nechapu, co v tom meste. delal. je to maly zapadakov, nikoho znameho tam nemame. Naopak my bydlime ve velkem meste, takze tady hospod tri zadky. A ja ted nevim, co mam delat. Proc mi lhal..?!
Ahoj,
no jelikož jsi mu věci neprohlížela a byla to náhoda, tak bych se ho prostě na tvém místě zeptal, nijak se zlým tónem:,,Prosím tě, jak ses dostal z baru do XY?" A dál řešil podle reakce. Třeba to vysvětlení má.
@Anonymní píše: …
Vcera vecer prijel, ze uz je vse ok, privezl mi veceri. Vecer uz spal, tak jsem mu chtela do. penezenky dat. stovku za to rizoto, co mi dovezl, at si za to koupi cigara trebas. Jenze jsem nasla jizdenku z 18.11 v 5.40, ze jel z uplne jineho mesta domu. Pritom ma auto a vubec nechapu, co v tom meste. delal. je to maly zapadakov, nikoho znameho tam nemame. Naopak my bydlime ve velkem meste, takze tady hospod tri zadky. A ja ted nevim, co mam delat. Proc mi lhal..?!
Určitě tam byl za nějakou lehkou děvou, ve vašem velkém městě už má všechny vyzkoušené, tak začíná větší okruh. Bude to stále horší a za dva roky už najdeš letenku.
Je taky možné, dokonce velmi pravděpodobné, že tam byl jen chlastat a proto, že je to spořádaný občan, tak jel vlakem. Je možné, že měl nějaký z kamarádů splín, tak proto jiné město ![]()
Třetí varianta je, že ho unesli UFOni a implantovali mu vzpomínky na hospodu ![]()