Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@naka1911 mohla bych se zeptat ještě ohledně toho měření, co dělat, kdyz se mi malá v noci budí. To asi měření nemá smysl, žekdyž k ní musím vstávat, je teď nachlazena, tak špatně spí
Výsledky můžou být zkreslené ![]()
@LuE88 nevadi,kazda ma teploty jine, hlavni je ze probehla ovu a teplota se drzi ![]()
@Anonymní píše:
@naka1911 mohla bych se zeptat ještě ohledně toho měření, co dělat, kdyz se mi malá v noci budí. To asi měření nemá smysl, žekdyž k ní musím vstávat, je teď nachlazena, tak špatně spí
Muze to zkreslit ano, merit bys mela po min.4 hodinovem spanku bez vstavani.
@Anonymní píše:
@bartsch @naka1911 u mě dnes takto, taky jsem začala používat tu webovou stránku
Zatím dobrý
Luteální fáze dobrá
Jen tak dál ![]()
@Anonymní píše:
@bartsch @naka1911 u mě dnes takto, taky jsem začala používat tu webovou stránku
super, krivka vypada hezky
tak uz jen par dni a je rozhodnuto ![]()
@naka1911 Pěkně se obě držíte nahoře, tak teď se jen nepustit ![]()
@naka1911
tak já se hlásím se zklamáním. Dnes teplota mírně klesla a začínám spinit
tak snad aspoň ty budeš mít štěstí
@Anonymní píše:
@naka1911tak já se hlásím se zklamáním. Dnes teplota mírně klesla a začínám spinit
tak snad aspoň ty budeš mít štěstí
to jeste nic neznamena porad mas bt vysoko, vim ze jsi nervozni to stejne se deje i u me ja spinim uz treti den ale porad je bt vysoko jako u tebe i kdyz sla vcera i dnes trochu dolu.Ja si jedu pro tt a zkusim zitra at uz mam jasno.
@naka1911 já už tomu nevěřím no, myslím, že se rozjede MS. Tak dej vědět, jak jsi dopadla