Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ne, ne a ne. Pořád čekám jestli se to nějak „nedoladí“, a mám pocit, že mám stáhlou snad jen půlku grafiky. Jsem si myslela, že jde o nějaký eror.Ty barvy, no celkově hrůza...……………...Hodně špatně se to čte, to bílí pozadí atd.
Hrozný.
Chtěla jsem si v práci udělat pauzu a na chvilku se začíst. Bohužel je to tak nepřehledné a otravné, že by mě to akorát víc unavilo. Takže zaměstnavatel vám děkuje, tohle se číst nedá, jdu pracovat. ![]()
Myslím, že jste právě spoustě uživatelek pomohli od zbytečného ztrácení času u emimina, takhle sem nikdo nepáchne. ![]()
Další kravina je mnohem větší a výraznější tlačítko „přejít“ na určitou stránku než „další“. Probůh, kolikrát člověk využije vyhledávání konkrétní stránky v diskuzi oproti přejití na další či předchozí stranu? ![]()
Dobrý den,
emimino s uživateli stojí a padá, takže nás opravdu Váš názor zajímá. Diskuze měly již 10 let stejný vzhled a redesign byl už nutný. Samozřejmě chceme, aby to našemu miminku slušelo, proto uvítáme připomínky a rozhodně to nenecháme být.
Pokud dobře čtu a nic jsem nepřehlédla, vadí Vám málo přehledné citace, splývání podpisu s příspěvkem a pocit, že je zde více reklamy? Reklamy víc určitě není, jde jen o pocit, který vyladíme, i se zbytkem se určitě dá něco dělat. Funkce, které zde byly zůstaly stejné.
Vaše připomínky předám dál.
Jsme tu pro Vás ![]()
přeji krásný den
Diana ![]()
@admin píše:
Dobrý den,emimino s uživateli stojí a padá, takže nás opravdu Váš názor zajímá. Diskuze měly již 10 let stejný vzhled a redesign byl už nutný. Samozřejmě chceme, aby to našemu miminku slušelo, proto uvítáme připomínky a rozhodně to nenecháme být.
Pokud dobře čtu a nic jsem nepřehlédla, vadí Vám málo přehledné citace, splývání podpisu s příspěvkem a pocit, že je zde více reklamy? Reklamy víc určitě není, jde jen o pocit, který vyladíme, i se zbytkem se určitě dá něco dělat. Funkce, které zde byly zůstaly stejné.
Vaše připomínky předám dál.Jsme tu pro Vás
přeji krásný den
Diana
a to je špatně, že něco 10 let fungovalo, uživatelům se dané prostředí líbilo a proto tady byli? To se to musí nutně měnit a dělat rádoby moderní vzhled, který akotrát uživatele odradí? Co se třeba nejdřív alespoň stálých uživatelů zeptat, než něco takového vypustíte?
@admin píše: Ďakujeme za spätnú väzbu.Všetky nápady a postrehy si zapisujeme a berieme na vedomie.
Vaše názory nám samozrejme nie sú jedno, chceme to tu vyladiť tak, aby to bolo pre Vás čo najlepšie.Čo sa týka reklamy, žiadna nepribudla.
Kristína
Vážně? proč tomu nějak nevěřím, vždy když se něco podobného řešilo, tak jste nám hezky vysvětlily, že máte pravdu vy a my jsme jen uživatelé, kteří do toho nemají co mluvit. Za mě, pokud to tu zůstane, značně to tu omezením, možná zcela. Aspoň udělám doma víc práce, neb toto, se vážně nedá číst a vědomí, že vám je to jedno mi taky zrovna nepřidá ![]()
@alibear děkuji i za Vaše připomínky. Ten like mě přijde obzvláště jako skvělý nápad.
krásný den
Diana ![]()
@unuděná píše:
A chlapskej avatar je taky hnusnej.
To je genderová vyváženost ![]()
@ivašot. píše:
To je genderová vyváženost
Ještě i přijde vtipný kontrast nového většího písma se stávajícími smajlíky.
@admin píše: Ďakujeme za spätnú väzbu.je to opravdu strašně, nepřehledné, veliké, ježiši, vraťte to prosím zpět. Tohle je opravdu šílenost.Všetky nápady a postrehy si zapisujeme a berieme na vedomie.
Vaše názory nám samozrejme nie sú jedno, chceme to tu vyladiť tak, aby to bolo pre Vás čo najlepšie.Čo sa týka reklamy, žiadna nepribudla.
Kristína
Proč desktopová verze vypadá jako kdyby měla být mobilní? Obrovský písmo, obrovský tlačítka, ale zároveň zúžený sloupec stránky tak, že zabírá jenom 1/3 šířky běžného monitoru. Vypadá to opravdu hrozně.
Ta hlavní stránka diskuzí, kde z nějakého důvodu je tlačítko „nové příspěvky“ gigantické, ale zároveň těžko dohledatelné, to je třešnička. ![]()
@unuděná píše:![]()
na smajlíky neupozorňuj, nebo začnou modernizovat i ty ![]()
@unuděná píše:![]()
Za smajlíky asi ještě nikdo nedostal zaplaceno
@Šáruší píše:
je to opravdu strašně, nepřehledné, veliké, ježiši, vraťte to prosím zpět. Tohle je opravdu šílenost.
Tak zrovna teď tam máš tu tvojí citaci naprósto mikroskopickým písmem, že se to nedá skoro ani přečíst ![]()