Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Monikap3 píše:
@Žirafa 69 Ale vždyť já si ho nehodlám brát. Naopak jsem konečně získala takový odstup, že zatím ani nemám chuť s ním něco podnikat. Jen se mi prostě nechce další tři roky čekat jako v klášteře, jestli se pan Pravý objeví. Protože začínám být v tomto směru lehce skeptická
Já ti fandím ..měla jsem to stejně , i když starší a po rozvodu …ničemu to nebrání a toho správného potkáš i tak . jen musíš počítat s tím , že to nemusíš ukočírovat po citové stránce a nějak se z toho oklepat .
@Venetia No citově jsem teď tak vyprahlá, že to asi nehrozí. A jakmile budu mít pocit, že to začíná jít přes čáru, končím. Tady to budoucnost nemá. Bohužel, byl by skvělej. Kdyby to nebyl ňouma. Joooo holt ti inženýři mají svůj svět
Díky za podporu. Nějak to dopadne.
@Detsa Ani nevíš, jak ráda bych si tu naději udržela. Ale teď s kamarádkou zakládáme agenturu na organizování svateb, třeba mě láska ostatních přesvědčí, že i mě to potká
Protože teď mám tedy období temna…
@brumdinka píše:
@Monikap3 sim Tě seš jeětě mladána gauči se ještě nasedíš
Hele 30ka na krku
Už to není žádná sláva ![]()
@Monikap3 píše:
Hele 30ka na krkuUž to není žádná sláva
sim Tě, mě je 38
věk je jenom číslo ..
@brumdinka píše:
sim Tě, mě je 38věk je jenom číslo ..
To jo, ale když se ti to všechno kolem vdává, žení a rodí děti, přijdeš si trochu mimo
Zvlášť, když svoje dosavadní partnery a známosti můžeš seřadit vedle sebe ve stylu blbec, debil, blbec, idiot…
![]()
@Monikap3 píše:
To jo, ale když se ti to všechno kolem vdává, žení a rodí děti, přijdeš si trochu mimoZvlášť, když svoje dosavadní partnery a
známosti můžeš seřadit vedle sebe ve stylu blbec, debil, blbec, idiot…
![]()
Jaký šel, takovou potkal ![]()
@brumdinka Super, takže můžu přejít na pozitivní stav mysli s tím, že sice umřu s dvaceti kočkama, ale nebudu rozvedená
![]()
@Monikap3 píše:
To jo, ale když se ti to všechno kolem vdává, žení a rodí děti, přijdeš si trochu mimoZvlášť, když svoje dosavadní partnery a známosti můžeš seřadit vedle sebe ve stylu blbec, debil, blbec, idiot…
![]()
jen tam vzadu vlevo, tam je výjimka. Tam jsou dva blbci vedle sebe. ![]()
@samá práce píše:
jen tam vzadu vlevo, tam je výjimka. Tam jsou dva blbci vedle sebe.
@Monikap3 píše:
@brumdinka Super, takže můžu přejít na pozitivní stav mysli s tím, že sice umřu s dvaceti kočkama, ale nebudu rozvedená![]()
No však moc to řešíš…umřeme všichni ![]()
@samá práce píše:
jen tam vzadu vlevo, tam je výjimka. Tam jsou dva blbci vedle sebe.
Přeeeesně
![]()
@Monikap3 píše:
To jo, ale když se ti to všechno kolem vdává, žení a rodí děti, přijdeš si trochu mimoZvlášť, když svoje dosavadní partnery a známosti můžeš seřadit vedle sebe ve stylu blbec, debil, blbec, idiot…
![]()
to je smutný, vidět svý (ex)partnery takhle
To bych měla pocit idiota i ze sebe, že jsem si vždycky vybrala blbě.