Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Monikap3 píše:
@Venetia @Ms.Ragdoll On právě už minulý víkend, když měl malýho, chtěl, abych byla s nima. Prý aby si na mě prcek zvykal. Ale otázka je, jestli si chce zvykat onNa malýho narozky nepůjdu. Na ten dětskej asi jo, stejně nemám plány na sobotu, ale těžko říct, jestli to má nějakej hlubší význam
Ale zase pozitivní je, že já i se specifickým vztahem k dětem jsem teta roku
tak když nemá dítě v péči, není nucenej plánovat rande zrovna do doby, kdy má dítě, takže v téhle fázi bych počítala, že se bude soustředit na oťukávání s tebou ve dvou, já to teda aspoň takhle dělala a dětem představila chlapa, až když jsme trochu věděli oba, na čem spolu jsme. A to není úplně snadný pro ženskou, co má děti v péči, si to zařídit, aby mohla někam sama - a taky to šlo.
Podle mě to opatrnost neni. Když zacal byt takovej až po 2 měsících/ a po sexu. A nejde mu o dítě- protože v tom případě by se s tebou scházel sám a neinicioval společná setkání ala rodinka. Podle mě tě jasně využívá. Jen ti bere. Nenech se.
@Detsa píše:Řekl jsi to naprosto přesně
@Monikap3 Právě proto jsem se ptal. Fází snižování nároků, byť jsem jich nikdy moc neměl, jsem si taky tak trochu prošel. To není příjemná fáze, protože převládá s prominutím zoufalost a samota, než najít něco dříve vyhovujícího, blížšího představám.
Takové to uvažování: „s ženou s dětma si nikdy nic nezačnu v mém věku, radši si vyrobím svoje někdy“… a po čase už to začíná být přijatelné![]()
.
Samozřejmě ti to nechci vsugerovat. Jen mi to tak přišlo po tvém komentáři, že bys ho normálně už kopla.
Na brusle bych taky hned zašel. Děláš dobře
Ano, máte pravdu. Kašle na mě, jen já pitomá to neviděla. Díky… Někdy jsem skutečně blbá…
![]()
@Monikap3 píše:
Ano, máte pravdu. Kašle na mě, jen já pitomá to neviděla. Díky… Někdy jsem skutečně blbá…![]()
![]()
Ale je důležitý, že jsi se probrala. Nedělej vědomé chyby a vždy dej na intuici. Jinak si nabiješ hubu, rozvody nejsou tak snadný, jak by si člověk myslel, když už v tom jsou děti.
@LaPaloma píše:
Ale je důležitý, že jsi se probrala. Nedělej vědomé chyby a vždy dej na intuici. Jinak si nabiješ hubu, rozvody nejsou tak snadný, jak by si člověk myslel, když už v tom jsou děti.
Jak vypadá rozvod vím moc dobře…I po 14ti letech mám v živé paměti rozvod mých rodičů…
A víte, že je mi teď tak nějak líp?
Přestala jsem od toho cokoli čekat, nedělám si s ním žádný plány a beru ho jako kamaráda. A je to lepší. Moc vám všem děkuju, otevřeli jste mi oči
![]()
@Monikap3 píše:
A víte, že je mi teď tak nějak líp?Přestala jsem od toho cokoli čekat, nedělám si s ním žádný plány a beru ho jako kamaráda. A je to lepší. Moc vám všem děkuju, otevřeli jste mi oči
![]()
![]()
Ani nevis, jak Te chapu. ![]()
Dobry „postoj“,i kdyz priznam, ze je kolikrat tezke nic neocekavat.
Tak pak dej vedet, jestli a jak dopadla ta sobota. ![]()
No takže moje sobota- místo dětského dne měl jít s malým na monster truck. Já měla s nimi. Začalo pršet a místo, aby řekl, ať třeba prijedu k němu, tak sedím doma a piju víno. Oslavu zítra jsem mu už odmítla. Nemá o mě zájem ani v nejmenším, takže doufám, ze přestane pršet a pujdu večer s kamarádem na drink. Snad mate lepší sobotu než já…
Monikap3: udelalas to dobře, nic si nevycitej. Není lepší jít večer někam s kamarádkama, na víno? Na kluky teď bacha, v tomto rozpoložení + alkohol…bys byla snadná kořist..
@jankajj je to v háji. Umru sama s deseti kockama… vůbec nemám dobrej pocit. A ano, nalila jsem si doma víno, ale přijdu si jak největší zoufalka. Ze mě dokáže dostat do deprese někdo, koho bych si normálně ani nevšimla
@joy.division.control píše:
Neumres s 10 kockama![]()
![]()
![]()
Tak jen s osmi? ????
@Monikap3 píše:
Tak jen s osmi? ????
Ani sama, ani s kockama, poradnyho kocoura budes mit
![]()
@joy.division.control píše:
Ani sama, ani s kockama, poradnyho kocoura budes mit![]()
![]()
Tak to bych se skoro vsadila, ze těžko
pardon, dostala jsem se do krasne deprese… do haje, někdo, kdo ma jen vyucak, mluví jako dlaždič a neví, co znamená podržet ženský dveře nemá zájem o mě??? Měl by se plazit!