Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahojky, mám 2 dny noťas s win 8 a vůbec se v tom nemůžu vyznat
co mi ale nejvíc vadí je, že mi nejde přehrávat většina videí a hudby. Stahovala jsem si nějaké kodeky na win 8 ale nepomohlo to. Nevíte co s tím? ![]()
Taky máme od včera nový notebook s win8 a ráno jsem z toho byla zralá na lexaurin
, ale už si zvykám ![]()
S tím F4… my na F4 máme zobranené Zz… takže jako spaní, ale došlo mi to až teď, dík ![]()
@adell píše:
Vypíná se to tím, že najedeš myší do prava a vyskočí ti lišta a v té je nastavení a přes to se to vypne. nejvíc my teda schází START.. člověk si zvykne, ale není to ono.
Start se dá doinstalovat, pak se systém chová v podstatě jako předchozí Windows, ani to pitomý metro nenabíhá. Zadej do googlu Windows 8 Start a je jich spousta, i neplacený, nějaký open-source řešení
Ahoj, patrime k novym uzivatelum, porebuji poradit, dlazdice a pod mi nevadi, ale nejde mi dostat se do skype, haze mne to do microsoft registrace ci co, ale muj email to nebere, protoze je uz pouzivan, ale heslo mi to bere jako neplatne..nicmene klasicke prihlaseni abych zadala přezdívku a heslo mi to nevyhodi:-(
Máme „osmičku“ na notebooku už skoro rok, ale pořád nás rozčiluje ![]()
Trochu jsem hledala v nastavení, ale nemohla jsem za boha najít kde.
Nevíte někdo jak zrušit to, že když na dotykáči projedu prstem nalevo tak mi vyskočí na pravé straně to menu, už mě to štve a zdržuje.
A další věc co nás vytáčí je extrémně citlivý (mám prst několik milimetrů nad ním ve vzduchu a on reaguje jako bych dvakrát poklepala) dotykáč, šla by jeho citlivost skrz nastavení taky nějak zmírnit?
Nevíte někdo, kde přesně v nastavení tohle změnit?
Prosím prosím ![]()
…já mám taky Win 8 a nemám s tím žádný problém…zvykla jsem si hned…pokud něco nejde, tak si doinstaluju…dlaždice vůbec nevyužívám je to k ničemu…přehrávám vše ve Windows media player-stačí si nastavit…Skype jsem si taky normálně nainstalovala na plochu a funguje mi úplně stejně, jak na jiných Windows (klidně poradím)…
@zvědavá borůvka
tak to mi dělalo taky, byla jsem z toho na prášky
ale já mám bohužel notebook bez dotyku a používám myš a tím se to všechno vyřešilo…ale zkusím to nastavení pohledat, protože mi to taky pilo krev, když jsem chtěla pracovat bez myši… ![]()
@finduska píše:
Ahoj, patrime k novym uzivatelum, porebuji poradit, dlazdice a pod mi nevadi, ale nejde mi dostat se do skype, haze mne to do microsoft registrace ci co, ale muj email to nebere, protoze je uz pouzivan, ale heslo mi to bere jako neplatne..nicmene klasicke prihlaseni abych zadala přezdívku a heslo mi to nevyhodi:-(
taky mám win8 a Skype mi funguje úplně bez problému, ale musela jsem si ho nainstalovat normálně na plochu…já dlaždice vůbec nevyužívám…třeba na stahuj.cz nainstalujte si ho a už to půjde normálně-budete mít normálně okno na přihlášení… ![]()
Ja pouzivam taky plochu, funguju stejne jako predtim, dlazdice mam jen okrasne. ![]()
Jen me stve, ze ac to je podstatne u w8 a jedu pres svuj ucet, stejne nezalohuje. Tedy aplikace ano, ale ne nastaveni, dlazdice, plochu..
Docela casto cistim-preinstalovavam, takze je to dost zklamani, mohlo mo to usetrit spoustu casu. ![]()
Měla bych dotaz, máte někdo taky ten problém, že vám naskakuje na plochu jen tak, když projíždíte internet, to jejich blbý menu? Jsem z toho na prášky, mám to tam každou chvíli
UŽ Z TOHO KVETU
![]()
@Sakuram píše:
Měla bych dotaz, máte někdo taky ten problém, že vám naskakuje na plochu jen tak, když projíždíte internet, to jejich blbý menu? Jsem z toho na prášky, mám to tam každou chvíli![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
UŽ Z TOHO KVETU
![]()
![]()
![]()
Mě štve přesně to samé, vím, že někde v nastavení to jde zrušit.
Ale nějak se toho nemůžu dopátrat ![]()
@zvědavá borůvka Ale každopádně budeme přeinstalovávat na sedmičky
. Jenomže to zas bude bůh ví kdy
. Říkám že ty 8ičky vymysleli, protože už nevěděli coby…nevím, proč se pořád musí vymýšlet něco nového…teda jako né že by mělo zůstat všechno staré, ale pokroky té technologie, jdou strašně rychlím tempem. Přijde mi, že televizi co jsme kupovali před rokem, už je stará a to nemluvě o telefonech, nevim, na co by mi byl nějakej i-phone za 15 000, to bych musela být padlá na hlavu, abych si ho koupila, no a když už bych si nějaký takový koupila, tak by byl za měsíc už starý
..ne tak to přeháním samozřejmě, ale do roka určitě…prostě pořád musejí něco neustále nového vymýšlet…už i dokonce auta bez řidiče a roboty co za nás všechno udělají…a kdo bude mít prací?? Děsí mě kde budeme za 10 let