XXL těhule

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7.1.15 17:10

Ahoj holky, ráda bych se k Vám přidala. Jsem 12tt z východních čech. Čekáme první. Jsem v šoku jak mi rychle vyrostlo břicho už teď na začátku. Jen mě mrzí že nevypadám těhotně, ale o to víc tlustě :-). Hlavně ať je to zdravé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1619
7.1.15 17:53

@PetraPetina Myslím, že jsme na tom stejně…
Metřík mi moc neodpovídá, mimi je týden menší, tak bych teď měla být 11+4

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
7.1.15 19:20

@PetraPetina Taky jsem z vých. Čech ;) Taky čekám první a měla jsem to naopak, v první polovině bříško moc nerostlo, pořád jsem se těšial, kdy konečně budu vypadat jako opravdová těhule a nic moc, ale v druhé půlce to najednou poskočilo a teď ke konci už je to s tím obr břichem dost náročný. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.1.15 19:54

@Amálka.87 No a taky ti tak roste břísko? Bojím se abych se ke konci unesla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
7.1.15 19:56

@PetraPetina Nic si z toho nedělej, ono se to bříško začne kulatit :-) Ján už se nemůžu pořádně ohnout abych si zavázala zimní boty, přítel se mě směje že jsem jako kulička, protože i mě bříško vyrostlo hodně rychle a roste furt i když nepřibírám. Ale je hodnej už druhý den mě zavazuje ráno boty abych prcka nemačkala :-) Doma do schodů lezu tak, že málem dostanu infarkt a jsem zadýchaná ještě 10 minut po tom. Je to mazec, jestli tohle přežiju tak už všechno :-) Ale je to krásný vydržím to, hlavně aby miminka byli v pořádku. A samozřejmě ti gratuluju 12 týden už je krásný. Koukala jsem že bydlíme kousek od sebe já jsem z Hradce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.1.15 19:56

@WhiteWine A v kolikátém jsi tt? Odkud přesně jsi, já od Jaroměře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
7.1.15 20:00

@PetraPetina Já už jsem téměř ve finále, 37tt. Á, tak já Litomyšl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
7.1.15 20:03

@WhiteWine tak to ti závidím, já mám pořád takový strach, už aby to bylo zamnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1619
7.1.15 20:23

@PetraPetina No jsem pěkně nafouklá - mám mega špeky, jsem totiž hodně prostorově výrazná:-) Ale není nad to z toho udělat těhu bříško:-) Kalhoty mě tlačí, tak už mám těhu tepláky i těhu legíny:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.1.15 20:29

Holky, teď mne napadlo, mají super tepláky v Lidlu, jsou normální, ale mají takový pas přes bříško a jsou vážně bomba. Koupila jsem si dvoje právě na těhu. @WhiteWine to už může přijít každým dnem, paráda.
@jagus Hk je kousek, jezdíme tam snad obden, hlavně na nákupy teda :-) Jinak jsem právě po odběrech a čeká mě utz, mám stále starch, že se něco pokazí, tak to ještě aniv rodině neví. Ještě že byly ty Vánoce, to břicho vypadá stejně jak vyžrané.
Máš super přítele že zavazuje botky, moc hezké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
7.1.15 20:37

@PetraPetina Jo jo to on je, jsem moc ráda, že ho mám až na ty jeho srandičky :-) tak jestli jsi ve 12 týdnu tak už by snad mělo být to nejhorší za váma, držím palečky aby výsledky dobře dopaly. mě čeká teď 19.1. UZ ve 20 týdnu a už teď se bojím aby se něco nepokazilo, snažím se na to nemyslet, ale je to dost těžké. V práci dobrý a večer když si jdu lehnout se mě to všechno honí hlavou :-) Už aby to opravdu bylo zamnou ten strach je hrozný a bude už celej život

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.1.15 20:45

@jagus Díky, snad i ty budeš mít všechno v pořádku. Bojím se nejvíce těch syndromů a pak srdíčka, sestrá má u syna vrozenou srdeční vadu, ale to jí řekli už v těhu. Je fajn že toho jde tolik zjistit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
7.1.15 20:48

@PetraPetina Neboj všechno bude v pořádku. Budeme na tebe myslet pak dej vědět jak to dopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4236
7.1.15 21:20

@Ledaa Ahojky,jo mám strach, jak to zvládnu..hlavně když budu mít děti po roce za sebou…ta starší už je v pohodě, ale i tak potřebuje dozor ve škole a tak.Ale fakt si nedokážu představit, jak budu mimi kojit a přitom hlídat malého který bude čerstvě běhat, aby se třeba někde nebouchl nebo co já vím…jak budu mimi uspávat a malý pořád víská a učí se vydávat nové zvuky..No každopádně to bude hodně zajímavé a první rok bude určitě náročný, ale pak to snad bude lepší, jak si spolu budou hrát :hug:
@Ledaa Jak staré máš ty dvě už narozené děti? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
7.1.15 21:51

@PetraPetina @Amálka.87 ano jsme tu na tom asi všechny stejně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie